نویسنده |
پیغام |
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: amir92 نوشته است: سید جواد نوشته است: سلام دوستان زر سرخ و زرسفید به چی میگن؟ سکه های مسی و نقره ای؟ آیا سکه های مسی ارزش دارن؟ داداشی هر اثاری ارزش معنوی داره و ارزش مادی و به قول یکی از اساتید تو کشور ما فقط به زر اهمیت میدن. یعنی طلا . اکثر کلکسیونرها دنبال سکه ها مختلف با جنس متفاوت هستن و همچنین موزه ها اون که درسته ولی من هنوز متوجه نشدم در سند زرسرخ و زر سفید به چی میگن؟ میخوام بدونم سکه های مسی ارزش مادی دارن مثلا قیمت یک نوعی که دوستان تجربه کردن چقدره؟ نه دوست عزیز این سکه ها در ایران قیمت زیادی ندارن...به قیمت روز میشه فروخت البته اگر زیاد باشن
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
جمعه 1 شهریور1392 - 3:50pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
سید جواد نوشته است: amir92 نوشته است: سید جواد نوشته است: سلام دوستان زر سرخ و زرسفید به چی میگن؟ سکه های مسی و نقره ای؟ آیا سکه های مسی ارزش دارن؟ داداشی هر اثاری ارزش معنوی داره و ارزش مادی و به قول یکی از اساتید تو کشور ما فقط به زر اهمیت میدن. یعنی طلا . اکثر کلکسیونرها دنبال سکه ها مختلف با جنس متفاوت هستن و همچنین موزه ها اون که درسته ولی من هنوز متوجه نشدم در سند زرسرخ و زر سفید به چی میگن؟ میخوام بدونم سکه های مسی ارزش مادی دارن مثلا قیمت یک نوعی که دوستان تجربه کردن چقدره؟ زر یعنی طلا زرو یعنی زرگر زر سرخ همون طلا زرد سفید هم فک کنم به نقره گویند
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
جمعه 1 شهریور1392 - 6:11pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
dj_remix نوشته است: سکه مسی دوره ساسانیان
ولی چون تصویر شاه معلوم نیست قدمتش مشخص نیست درست حدس زدید البته این سکه عکس پادشاهش معلوم نبود ولی سکه هایی که در شبهای بعد یافتیم متعلق به دوران یزدگرد بود.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
چهارشنبه 6 شهریور1392 - 3:34am |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان.من میخام همراه پست ارسالیم دو عدد عکس بفرستم برای کارشناسی ولی بلد نیستم .اگر میشه راهنمایی کنید دوستان.تشکر میکنم از شما.ممنون.
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 7:49pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان.من میخام همراه پست ارسالیم دو عدد عکس بفرستم برای کارشناسی ولی بلد نیستم .اگر میشه راهنمایی کنید دوستان.تشکر میکنم از شما.ممنون. مهرداد خان در قسمت پاسخ در پایین صفحه از گزینه choose file فایل خودتو انتخاب کن بعد اضافه کردن رو بزن فایل دوم هم همینطور بعد ارسال رو بزن
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 8:05pm |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
از راهنمایی و توجهتون ممنونم استاد.تشکر.
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 8:11pm |
|
|
dj_remix
استادیار
|
مهرداد مینلب نوشته است: از راهنمایی و توجهتون ممنونم استاد.تشکر. خواهش میکنم دوست خوبم
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 8:18pm |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
با سلام مجدد خدمت همه دوستان و اساتید محترم انجمن.این وسیله رو جدیدأ پیدا کردند دوستان.ولی هرکدوم از دوستان درموردش یه چیز متفاوتی گفتند.حالا میخواستم نظر شما دوستانو بدونم.این چیه دوستان.عکس پشت و رو.جنس مفرغ زر اندود شده.بازم قبل از هر نظری ازتون تشکر میکنم.
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 8:21pm |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
اگر بتونم بفرستمش که خوبه.
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 8:35pm |
|
|
dj_remix
استادیار
|
این گل لوتوس این گل در دوران هخامنشی و ساسانی حالت تقدسی داشت و در مراسم مذهبی استفاده می شد
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 9:02pm |
|
|
|