نویسنده |
پیغام |
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
ممنونم از راهنمایی دوستان.عکس یدونه سکه اشکانی رو میذارم اگر میشه راهنمایی کنید کدوم پادشاه اشکانیست.درضمن این سکه در ایران کمیابه یا زیاده؟بازم پیشاپیش تشکر میکنم از توجهتون دوستان.
راه در جهان یکی است و آن راستی است
|
سه شنبه 9 مهر1392 - 8:09pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
مهرداد خان اکثر سکه های اشکانی روی سکه عکس شاه هست که بیشترشون به سمت چپ هست...تعدادی هم رو به راست..پشت سکه هم باز توضیحات د مورد سال ضرب ضرابخانه و شهر نوشته شده...مال شما هر دو طرفش صورت هست و هردوهم به سمت چپ..به نظر من که از سکه هایی هست ه هنوز پیدا نشده باشه..چون من نگاه کردم ندیدم نمونه اینرو...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 9 مهر1392 - 8:26pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
جناب مهرداد سکه شما الیمایی است و از حکام محلی می باشد که از نوع سکه های کمیاب بشمار می رود.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 4:02am |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
ALI.D نوشته است: مهرداد خان اکثر سکه های اشکانی روی سکه عکس شاه هست که بیشترشون به سمت چپ هست...تعدادی هم رو به راست..پشت سکه هم باز توضیحات د مورد سال ضرب ضرابخانه و شهر نوشته شده...مال شما هر دو طرفش صورت هست و هردوهم به سمت چپ..به نظر من که از سکه هایی هست ه هنوز پیدا نشده باشه..چون من نگاه کردم ندیدم نمونه اینرو... سلام.درست میفرمایید علی آقا.من هم هرچقدر توی اینبرنت و کتابهای سکه گشتم نتونستم نمونشو پیدا کنم.برای همین اینجا گذاشتم که شاید یکی از دوستان قبلأ به اینمورد بر خورده باشه.آقا تشکر.
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 9:38am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
مهرداد مینلب نوشته است: ALI.D نوشته است: مهرداد خان اکثر سکه های اشکانی روی سکه عکس شاه هست که بیشترشون به سمت چپ هست...تعدادی هم رو به راست..پشت سکه هم باز توضیحات د مورد سال ضرب ضرابخانه و شهر نوشته شده...مال شما هر دو طرفش صورت هست و هردوهم به سمت چپ..به نظر من که از سکه هایی هست ه هنوز پیدا نشده باشه..چون من نگاه کردم ندیدم نمونه اینرو... سلام.درست میفرمایید علی آقا.من هم هرچقدر توی اینبرنت و کتابهای سکه گشتم نتونستم نمونشو پیدا کنم.برای همین اینجا گذاشتم که شاید یکی از دوستان قبلأ به اینمورد بر خورده باشه.آقا تشکر. مهرداد جان تبریک میگم مبارکت باشه
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 2:54pm |
|
|
مهرداد مینلب
کاربر حرفه ای
|
ممنونم برادر.
|
چهارشنبه 10 مهر1392 - 7:16pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
مهرداد خان سکه شما در یک طرف مهرداد اول و در پشت ساترابش در هگمتانه است
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
پنج شنبه 10 مهر1392 - 12:58am |
|
|
tm 808
کاربر فعال
|
یه سوال فنی ولی یکم احمقانه..... بنظر شما اگه یه مجسمه ۵ کیلویی که جنسش از طلا باشه و برای دوران ساسانیان باشه......کف قیمتش در ایران چنده؟ الان همه میگید باید ببینیم چی هستش..... شما کف قیمت رو بگید.....برام مهمه
|
پنج شنبه 10 مهر1392 - 1:51am |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
tm 808 نوشته است: یه سوال فنی ولی یکم احمقانه..... بنظر شما اگه یه مجسمه ۵ کیلویی که جنسش از طلا باشه و برای دوران ساسانیان باشه......کف قیمتش در ایران چنده؟ الان همه میگید باید ببینیم چی هستش..... شما کف قیمت رو بگید.....برام مهمه باید غیر ازقدمت به زیبایی کار و هنری که در آن بکاررفته هم دقت کرد.بر اساس ظرافت بکار رفته در این مجسمه و کلاً در مورد کشفیات طلا از گرم 3 میلیون تا 30 میلیون معامله می شود.البته اگر مجسمه ای 5 کیلو طلا داشته باشد باید اندازه آن هم بزرگ باشد چون اکثر مجسمه ها توخالی هستند و مجسمه ای که 5 کیلو طلا داشته باشد حتماً مجسمه بزرگی است .
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
پنج شنبه 10 مهر1392 - 3:00am |
|
|
tm 808
کاربر فعال
|
آیا مشتری با این توان مالی که بی دردسر بشه باهاش معامله کرد تو این مملکت پیدا میشه؟
|
پنج شنبه 11 مهر1392 - 3:39am |
|
|
|