سلام دوستان .
شهابسنگ بحث خیلی جالب و جذابیه.وقتی اسمش میاد من یاد پول مفت میفتم دوستان.وای که چه حالی میده.
منم چند تیکه پیدا کردم تابحال.البته از خودم نمیگم که شهابسنگه.از آزمایش چگالی و شکل و مدلش به این نتیجه رسیدم.یه مدت رفتم دنبال فروشش و با چند تا شرکت که ایرانی بودند و در خارج فعالیت میکردند صحبت کردم ولی متاسفانه همش حرف و وعده سرخرمن بود.گفتند سنگتو اسم گذاری کن و اسم مکان پیدا کردنشو بذار روش منم گذاشتم.گفتند عکسشو بفرست اگر تایید بشه بفرستش بیاد تا در مزایده های خارجی شرکتش بدیم که اینکاروهم کردم.سنگهام تایید شدند ولی دیگه خبری نشد و جوابی هم دریافت نکردم.میگفتند سنگ آهنش رو گرمی 1-3 یورو میخرند و یه مدل مریخی که کمیابه رو تا گرمی 10000 یورو هم میخرند.منم چه نقشه هایی کشیدم و چه ماشینهاییکه پیش خودم نخریدم.
ولی افسوس که همش توهم بود.
حالا خلاصه داستان اینکه من یکی از کسانی بودم که واقعأ رفتم دنبالش و به این نتیجه رسیدم که حتی شهابسنگ فروشی هم برای ما جرمه و فقط برای خارجیها خوبه.و بجز علافی و خوشخیالی و در آخر افسردگی و سرخوردگی چیزی توش نیستش دوستان.
حالا بازم اگر دوستی مشتری گیر بیاره خوبه.من بنوبه خودم خیلی خوشحال میشم که حداقل یه کمک خرجی تو زندگیش شده و موفق شده تو این مسیر.
زیاد حرف زدم دوستان.ببخشید