انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 6:43pm



پاسخ به موضوع  [ 8 پست ] 
 کشف گنج‌های طلا در مسیر رود فرات + عکس 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: جمعه 1 شهریور1392 - 4:52pm
پست: 67
پاسخ با نقل قول
کشف گنج‌های طلا در مسیر رود فرات +عکس
http://www.mashreghnews.ir/fa/news/399040/%DA%A9%D8%B4%D9%81-%DA%AF%D9%86%D8%AC%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%B9%DA%A9%D8%B3

کشف گنج‌های طلا در مسیر رود فرات +عکس
این آثار، کاملا آشکار شده و شامل ظروف سفالی مملو از طلاست که نقوش تاریخی و رمزهایی از قبور متعلق به 2500 سال قبل روی آنها حک شده است.
به گزارش گروه بین‌الملل مشرق، کمیته آثار باستانی استان "الانبار" عراق از کشف آثار باستانی متعدد در محدوده دریاچه سد "حدیثه" در مسیر رود فرات خبر داد که در پی کاهش سطح آب، پیدا شده است.

کشف گنج‌های طلا در مسیر رود فرات

"محمد الدلیمی" کارشناس آثار باستانی در این کمیته به خبرگزاری عراقی "نینا" گفت: کاهش سطح آب دریاچه حدیثه طی دو دهه گذشته بی‌سابقه بوده و باعث ریزش خاک اطراف دریاچه شده که همین مسأله باعث کشف آثار باستانیی شد که باستان‌شناسان و کاوشگران پیش از این از وجود آنها بی‌خبر بوده‌اند.

وی افزود: این آثار، کاملا آشکار شده و شامل ظروف سفالی مملو از طلاست که نقوش تاریخی و رمزهایی از قبور متعلق به 2500 سال قبل روی آنها حک شده است.

الدلیمی گفت: در این استان، بیش از 400 مکان تاریخی باستانی و اسلامی وجود دارد.

کشف گنج‌های طلا در مسیر رود فرات

در همین حال، یک سایت متعلق به گروه تروریستی تکفیری داعش با اشاره به این خبر و انتشار تصاویری از کشفیات، نوشت: این گنج‌ها هدیه خدا به دولت اسلامی است و به‌زودی همه آنها در اختیار ما قرار خواهد گرفت.


............................................


نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
حسین
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۴۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
0
1
پاسخ
در روایات آمده که جنگ قرقیسا بر سر گنجی از طلاست که از فرات سر بر می آورد. والله عالم
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
0
0
پاسخ
دست داعش افتاده؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
0
0
پاسخ
نبرد قرقیسیا بخاطر گنجی است که در فرات آشکار خواهد شد
ناشناس
Sweden
۲۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
0
0
پاسخ
الله اکبر!
آن چنان که از روایات برمی آید، زمینه ساز نبرد قرقیسیا گنجی است که در ناحیه «فرات» پیدا می شود، ابن حَماد به نقل از پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) از این گنج چنین گزارش می دهد:
«فرات از کوهی از طلا و نقره پرده برمی دارد، سپس بر سر آن جنگ می شود به طوری که از هر نه نفر، هفت نفر کشته می شود، پس هرگاه آن را درک کردید به آن نزدیک نشوید.»
الفتن ابن حماد، ص 233، ح 921.
همین مضمون با الفاظی مشابه در روایات دیگری که از پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) نقل شده، آمده است که از جمله می توان به روایت زیر اشاره کرد:
«فرات از کوهی از طلا پرده برمی دارد، سپس مردم بر سر آن به نبرد برمی خیزند و از هر صد نفر، نود نفر (و یا فرمود: نه نفر) در این نبرد کشته می شوند، هریک از آن مردمان گمان می کنند که نجات می یابند.»
در «الفتن و الملاحم» ابن کثیر نیز به نقل از رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم) به پیدا شدن گنج اشاره شده است:
«به زودی فرات از گنجی از طلا پرده برمی دارد، پس هرکس آن را یافت، نباید چیزی از آن برگیرد.»
ابن کثیر در جایی دیگر نیز از آن حضرت روایت می کند که:
«قیامت برپا نمی شود تا اینکه فرات از کوهی از طلا پرده برمی گیرد [در آن زمان] مردم با یکدیگر به نبرد برمی خیزند. پس، از هر صد نفر، نود و نه نفر کشته می شود، هر یک از آن مردمان می گوید: شاید من کسی باشم که نجات می یابم.»

ابن حسام جونپوری نیز در «البرهان فی علامات مهدی آخرالزمان» به ماجرای کوه طلا در «فرات» اشاره دارد:
«قیامت برپا نمی شود، مگر اینکه فرات کوهی از طلا را ‌آشکار می سازد، مردم بر سر آن گنج به نبرد برمی خیزند و نه دهم آنها کشته می شوند.»
نویسنده کتاب «عصر ظهور» در بحث از جنبش سفیانی چنین آورده است:
«هدف اصلی سفیانی از جنگ عراق سلطه یافتن بر آن کشور و ایجاد مقاومت در برابر نیروهای ایرانی و زمینه سازان ظهور حضرت که از مسیر عراق به سوی سوریه و قدس پیش می روند خواهد بود؛ ولی در راه عراق در اثر حادثه عجیبی جنگ قرقیسیا رخ می دهد و آن حادثه پیدا شدن گنجی در مجرای فرات یا نزدیک مجرای رود فرات است؛ به طوری که عدّه ای از مردم برای دست یافتن به آن، دست به تلاش می زنند و آتش جنگ بین آنها شعله ور می شود و بیش از صد هزار تن از آنها کشته می شوند و هیچ یک به پیروزی قطعی نمی رسند و به آن گنج دست نمی یابند؛ بلکه همگی از آن منصرف شده و به مسائل دیگر مشغول می شوند.»

ناگفته نماند که ایشان نیز روایاتی درباره پیدا شدن گنج نقل می کنند، از جمله روایت زیر که در نسخه خطّی ابن حماد به نقل از پیامبر اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم) وارد شده است:
«فتنه چهارم هجده سال به طور می انجامد، سپس در آن هنگام که باید پایان می پذیرد و تحقیقاً نهر فرات از کوهی از طلا پرده برمی دارد و مردم برای رسیدن به آن به جان یکدیگر می افتند و از هر نُه تن هفت تن کشته می شوند.»

البته سند همه این روایات ضعیف است اما ضعیف بودن روایت لزوما به معنای دروغ بودنش نیست.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
0
0
پاسخ
سکه ها دروغ است خوب نگاه کن همشون جدیدی وبا پرس قوی ضرب شده است وخیلی تمیز
یه مومیایی
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
1
0
پاسخ
این گنج ها اصل نیست معلومه که تقلبیه چون اون سکه ها انقد صاف نبود کج و کوج بود
انگاز بانک مرکزی زدش...
عباس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
جنگ قرقيسيا در مرزهاي سوريه، عراق و تركيه به وقوع خواهد پيوست. دليل اصلي اين جنگ پيدا شدن گنجي در رود فرات است. اين گنج به صورت كوهي از طلا و نقره‌است كه از درون فرات بيرون كشيده مي‌شود. همهٔ مردم براي دستيابي به آن گنج وارد اين سرزمين شده‌اند و به همين خاطر جنگ سختي رخ مي‌دهد كه به كشته شدن صدها هزار نفر مي‌انجامد.
محمد
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
اگر اشتباه نکنم از علایم ظهور پیدا شدن گنج در فرات هم بود
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
نبرد بر سر گنج فرات نزدیکه
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
علت جنگ قرقیسیا نیست؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۵۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
اینارو باید هدیه بدهند به ایران
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۵۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
آیا کشف این طلا ها میتواند با روادید واحادیث درمورد آشکار شدن کوهی از طلا درموردظهورمنجی عالم حضرت مهدی (عج) باشد؟ که در روادید آمده فرات ازکوهی ازطلا پرده برمیدارد.؟
افشاری
Iran, Islamic Republic of
۰۵:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
تو کتاب عصر ظهور علی کورانی پیرامون کشف گنج‌های طلا در مسیر رود فرات مفصل مطالبی گفته شده که عامل جنگ خونینی میشه
یا این مسئله اتفاقیه و ربطی به اون قضایا نداره یا اگه این گنج ها ادامه داشته باشه میشه روایات مربوط به کتاب عصر ظهور
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۰۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
حوش به حالشون
امین فضل کاظمی
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
سلام

خدا رحم کند. پیشنهاد می کنم احادیث مربوط به نیرد قرقیسیا را بخوانید.
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
جنگ قرقیسیا سره همین گنجی هستش که توی فرات پیدا میشه البته یه کوه طلاست نه اینقد
متعجب
Iran, Islamic Republic of
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
شعور آدمهای قرن بیست و یکم دیگه اینقدر پایین نیست که تفاوت ساخت سکه و طلاجات 2500 سال پیش را با این تصاویر متوجه نشه.
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
الله اکبر، إنّ فی ذلک لآیات...
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۷
0
0
پاسخ
چه سكه هاي گرد و صاف و صوفي!!!!انگاري همين اكنون ضرب شده نه 2500سال پيش!!!!
نظر شما


چهارشنبه 27 اسفند1393 - 2:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: جمعه 1 شهریور1392 - 4:52pm
پست: 67
پاسخ با نقل قول
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%A8%D8%B1%D8%AF_%D9%82%D8%B1%D9%82%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%A7

نبرد قرقیسیا
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

به باور مسلمانان در آینده نبردی به نام نبرد قرقیسیا روی خواهد داد که «مانند آن دیده نشده و نخواهد شد».

روایتهای اسلامی خبر از وقوع جنگها، فتنه‌ها و آشوب‌های گسترده و فراوان در آخرالزمان و در آستانه ظهور امام مهدی می‌دهند؛ فتنه‌هایی که پی درپی می‌رسند و سرزمینهای بسیاری را در برمی گیرند. این جنگ یکی از بزرگترین فرازهای زندگی سفیانی است که پس از سرکوب مخالفان هدفی جز حمله به عراق ندارد از این رو با سپاهی بزرگ به سمت عراق رهسپار می‌شود در میانه راه در منطقه‌ای به نام قرقیسیا در شمال سوریه امروزی (محل کنونی شهر بصیره در شرق دیرالزور) میان او و سپاهی دیگر جنگی هولناک در می‌گیرد.

محتویات

۱ نبرد قرقیسیا در احادیث
۲ دلایل و زمینه‌های نبرد قرقیسیا
۳ نیروهای درگیر در نبرد قرقیسیا
۴ پیشینهٔ درگیری‌ها در منطقهٔ قرقیسیا
۵ پانویس
۶ منابع

نبرد قرقیسیا در احادیث

روایتهای شیعه و اهل سنت به نبرد قرقیسیا اشاره کرده و از بزرگی و بی نظیر بودن این رویداد سخن گفته‌اند. پیامبر از این آشوب‌ها چنین یاد می‌کنند: فتنه‌ای به پا می‌شود و به دنبال آن فتنه‌ای دیگر برمی‌خیزد. فتنه اولی در مقایسه با دومی همانند تازیانه خوردن است در مقایسه با ضربات لبه تیز شمشیر! سپس فتنه‌ای پدید می‌آید که همه محرمات در آن حلال شمرده شود! آنگاه خلافت به بهترین مردم روی زمین می‌رسد در حالی که او در خانه‌اش نشسته باشد.[۱]

امام باقر در روایتی خطاب به میسر ضمن پرسش از فاصله محل اقامت او تا قرقیسیا به بزرگی و بی سابقه بودن نبردی که در این منطقه رخ خواهد داد اشاره کرده، می‌فرمایند: ای میسر! از اینجا تا قرقیسیا چقدر راه است؟ عرض کردم: همین نزدیکی‌ها است، در ساحل فرات قرار دارد. پس فرمودند: اما در این ناحیه واقعه‌ای رخ خواهد داد که مانند آن از زمانی که خداوند تبارک و تعالی، آسمانها و زمین را آفریده اتفاق نیفتاده و تا زمانی هم که آسمان‌ها و زمین برپا هستند مانند آن اتفاق نخواهد افتاد. سفره‌ای است که درندگان زمین و پرندگان آسمان از آن سیر می‌شوند.[۲]

همچنین در روایتی از ابن ابی یعفور از امام باقر آورده‌است: همانا واقعه‌ای برای فرزندان عباس و مروانی در قرقیسیا روی خواهد داد که پسر نوجوان در آن پیشامد پیر گردد و خداوند هر گونه یاری را از ایشان برگیرد و به پرندگان آسمان و درندگان زمین الهام کند که از گوشت تن ستمگران خود را سیر کنید. سپس سفیانی خروج خواهد کرد.[۳]

امام باقر در روایت دیگری به ارتباط نبرد قرقیسیا و خروج سفیانی اشاره کرده، می‌فرمایند: سپاهیان سفیانی از قرقیسیا عبور خواهند کرد و در آنجا به نبرد خواهند پرداخت، پس صد هزار نفر از ستمگران در آنجا به قتل خواهند رسید. آنگاه سفیانی سپاهی را به سوی کوفه روانه می‌سازد که تعداد آنها به هفتاد هزار نفر می‌رسد.[۴]

امام صادق در روایتی، در مورد نبرد قرقیسیا چنین می‌فرمایند: همانا برای خداوند در قرقیسیا سفره‌ای است که سروش آسمانی از آن خبر می‌دهد؛ پس ندا می‌کند ای پرندگان آسمان و ای درندگان زمین! برای سیر گشتن از گوشت ستمکاران شتاب کنید.[۵]

یکی از محققان معاصر نیز در کتاب خود به این حدیث اشاره کرده و ذیل آن می‌نویسد: چنانکه روایت اشاره می‌کند، عرصه نبرد، بیابان خشک و بی آب و گیاه است و آنها اجساد کشتگان خود را دفن نمی‌کنند و یا توانایی این کار را ندارند، از این رو پرندگان آسمان و درندگان زمینی از گوشت لاشه‌های آنها شکم خود را سیر می‌کنند و اینکه سربازان کشته شده نیز ستمگرند؛ زیرا که آنها سربازان جباران و ستم پیشگان می‌باشند. یا اینکه در میان آنها شمار زیادی از افسران و فرماندهان ستمکار از دوطرف وجود دارد.[۶]

منابع اهل سنت نیز به نقل روایاتی پرداخته‌اند که بیانگر شدت درگیری در قرقیسیا است؛ از جمله روایت زیر که ابن حماد آن را نقل می‌کند: سفیانی با سپاهیان خود بر آنها غالب می‌شود و ترک و روم را در قرقیسیا به قتل می‌رساند تا اینکه درندگان زمین از گوشت آنها سیر می‌شوند.[۷]

او در روایت دیگری از امام علی نقل می‌کند که: سفیانی بر شام غالب می‌شود، آنگاه در قرقیسیا نبردی بین آنها رخ می‌دهد، تا اینکه پرندگان آسمان و درندگان زمین از کشته‌های آنها سیر می‌شوند.[۸]
دلایل و زمینه‌های نبرد قرقیسیا

آنچنان که از روایات بر می‌آید نبرد قرقیسیا بر سر گنجی است که در ناحیه فرات پیدا می‌شود. ابن حماد به نقل از پیامبر از این گنج چنین گزارش می‌دهد: فرات از کوهی از طلا و نقره پرده بر می‌دارد سپس بر سر آن جنگ می‌شود به طوری که از هر نه نفر، هفت نفر کشته می‌شود، پس اگر آن را درک کردید به آن نزدیک نشوید.[۹]

در الفتن و الملاحم از ابن کثیر نیز به نقل از پیامبر به پیدا شدن گنج اشاره شده‌است: به زودی فرات از گنجی از طلا پرده بر می‌دارد، پس هر کس آن را یافت، نباید چیزی از آن بر گیرد.[۱۰]

ابن حسام جونپوری نیز در کتاب البرهان به ماجرای کوه طلا در فرات اشاره دارد: قیامت برپا نمی‌شود، مگر اینکه فرات کوهی از طلا را آشکار می‌سازد، مردم بر سر آن گنج به نبرد برمی‌خیزند و نه دهم آن‌ها کشته می‌شوند.[۱۱]

نویسنده کتاب عصر ظهور در بحث از جنبش سفیانی چنین آورده‌است: هدف اصلی سفیانی از جنگ عراق سلطه یافتن بر آن کشور و ایجاد مقاومت در برابر نیروهای ایرانی و زمینه‌سازان ظهور حضرت، که از مسیر عراق به سوی سوریه و قدس پیش می‌روند خواهد بود. ولی در راه عراق در اثر حادثه عجیبی جنگ قرقیسیا رخ می‌دهد و آن حادثه پیدا شدن گنجی در مجرای فرات و یا نزدیک مجرای رود فرات است. به طوری که عده‌ای از مردم برای دست یافتن به آن، دست به تلاش می‌زنند و آتش جنگ بین آنها شعله ور می‌شود و بیش از ۱۰۰ هزار تن از آنها کشته می‌شوند و هیچ یک به پیروزی قطعی نمی‌رسند و به آن گنج دست نمی‌یابند. بلکه همگی از آن منصرف شده و به مسایل دیگر مشغول می‌شوند.[۱۲]
نیروهای درگیر در نبرد قرقیسیا

بنابر آنچه از روایات به دست می‌آید طرفین درگیر در نبرد قرقیسیا، ۴ دسته هستند:

ترکها: آنها در منطقه بین النهرین نیرو پیاده کرده‌اند؛
رومیان: آنها در سرزمین فلسطین نیرو پیاده کرده‌اند؛
سفیانی: او همه سرزمین شام و اردن را در چنگ دارد؛
عبدالله: او همپیمان رومیان در منطقه است؛
قیس: فرمانده سرزمین مصر در آن روزگار؛
فرزندان عباس: آنها از سرزمین عراق می‌آیند.[۱۳]

در اینجا به برخی از روایاتی که در این زمینه وارد شده‌اند اشاره می‌کنیم: غربیان (رومیان) به سوی مصر حرکت می‌کنند و ورود آنها به آن سرزمین نشانه آمدن سفیانی است. پیش از آن شخصی که دعوت می‌کند، قیام می‌کند و ترکها هم به حیره وارد می‌شوند و رومیان به سرزمین فلسطین وارد می‌شوند. عبدالله هم بر آنها پیشی گرفته تا این دو لشکر بر سر رود، در برابر هم بایستند. پس جنگ بزرگی رخ دهد و صاحب المغرب (هم پیمان رومیان) هم به راه می‌افتد. مردان را می‌کشند و زنان را در بند می‌کنند آنگاه به سوی قیش برگشته تا اینکه سفیانی وارد شهر حیره می‌شود... و هر آنچه که آنها گرداورده بودند را سفیانی در هم می‌شکند و پس از آن به سوی کوفه به راه می‌افتد.[۱۴]

سفیانی با سپاهش بر آنها پیروز می‌شود و ترکان و رومیان را در قرقیسیا می‌کشد.[۱۵] در جایی دیگر آمده‌است: ... پس در آن هنگام ترکان و رومیان اجتماع کرده و با یکدیگر به نبرد بر می‌خیزند و سه پرچم در شام برافراشته می‌شود، آنگاه سفیانی با آنها جنگ می‌کند تا در منطقه قرقیسیا به آنها می‌رسد.[۱۶] در روایت دیگری چنین آمده‌است: زمان وارد شدن سفیانی به کوفه بعد از نبرد او با ترکان و رومیان در قرقیسیا است.[۱۷]

در روایتی که عبدالله بن زبیر از امام علی (ع) نقل می‌کند نیز از حضور دو عبدالله و سپاه آنان در قرقیسیا سخن گفته شده‌است: عبدالله به دنبال عبدالله برمی‌خیزد تا اینکه سپاهیان آنها در قرقیسیا در کنار نهر با یکدیگر رودرو می‌شوند.[۱۸]

زمان نبرد قرقیسیا نبرد قرقیسیا در ماه شوال و میان دو رخداد بزرگ روی می‌دهد:

نخست خروج سفیانی
دوم ظهور امام مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف

پیشینهٔ درگیری‌ها در منطقهٔ قرقیسیا

در پی جنگ داخلی سوریه شهر بصیره در دیرالزور به تصرف معارضان مسلح مخالف بشار اسد درآمده‌است.

از بهار ۱۳۹۳ درگیری‌هایی گسترده میان دو گروه تروریستی داعش و النصره در شرق دیرالزور از جمله بصیره درگرفته‌است. درگیری‌ها بیشتر بر سر منبع‌های نفتی این منطقه است.[۱۹][۲۰] عمدهٔ ذخیره‌های نفتی سوریه در شرق این کشور است.[۲۱]
پانویس

سلیمان کامل. روزگار رهایی. ترجمهٔ علی اکبر مهدی پور. ۸۹۴.
ثقه الاسلام شیخ کلینی. روضه کافی. ۴۵۱.
محمد بن الحسن الطوسی. الغیبه. ۴۲۲.
محمدباقر مجلسی. بحار الانوار. ۲۳۷.
محمد فقیه. السفیانی و علامات الظهور. ۱۲۷.
علی کورانی. عصر ظهور. ترجمهٔ عباس جلالی. تهران: سازمان تبلیغات اسلامی، ۱۳۷۵. ۱۳۰.
ابن حماد. الفتن. ۱۹۵.
ابن حماد. الفتن. ۲۰۸.
ابن حماد. الفتن. ۲۳۳.
السید علی ابن طاووس. الفتن و الملاحم. ۵۸.
علاء الدین علی المتقی الهندی. البرهان فی علامات مهدی اخرالزمان. ۱۱۱۱.
علی کورانی. عصر ظهور. ترجمهٔ عباس جلالی. تهران: سازمان تبلیغات اسلامی، ۱۳۷۵. ۱۲۹.
مجتبی الساده. شش ماه پایانی. ترجمهٔ محمود مطهری نیا. تهران: موعود عصر، ۱۳۸۳. ۱۲۸.
مجتبی الساده. شش ماه پایانی. ترجمهٔ محمود مطهری نیا. تهران: موعود عصر، ۱۳۸۳. ۱۲۹.
ابن حماد. الفتن. ۱۹۵.
ابن حماد. الفتن. ۱۴۵.
ابن حماد. الفتن. ۲۱۲.
ابن حماد. الفتن. ۲۰۳.
«المنار: ارتش سوريه به بازپس گيري کامل مليحه در ريف دمشق نزديک مي شود». واحد مرکزی خبر، ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳.
«درگیری‌های داعش ‌- النصره برای تصرف 3 حلقه چاه نفتی در دیر الزور». خبرگزاری فارس، ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۳.

. خبرآنلاین، ۲۳ مرداد ۱۳۹۰. http://khabaronline.ir/%28X%281%29S%28x ... omy/energy.

منابع


چهارشنبه 27 اسفند1393 - 2:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: جمعه 1 شهریور1392 - 4:52pm
پست: 67
پاسخ با نقل قول
نبرد قرقیسیا

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%86%D8%A8%D8%B1%D8%AF_%D9%82%D8%B1%D9%82%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%A7

https://www.google.com/search?q=%D8%AC%D9%86%DA%AF+%D9%82%D8%B1%D9%82%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%A7&biw=1536&bih=755&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MV0JVc20KoLsO-qqgKgL&ved=0CC0QsAQ

http://www.hawzah.net/fa/Magazine/View/4382/4423/30459

http://www.mouood.org/component/k2/item/9862-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D9%82%D8%B1%D9%82%D9%8A%D8%B3%D9%8A%D8%A7.html

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=172622

http://imamalmahdi.com/main/far/news.php?extend.918

http://www.aviny.com/article/maghale/90/12/01.aspx

http://mahdi14.persianblog.ir/tag/%D8%AC%D9%86%DA%AF_%D9%82%D8%B1%D9%82%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%A7_%D8%AF%D8%B1_%D8%A2%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86

http://porseman.org/q/show.aspx?id=133165

===================================================================================================

به نظر می رسد آدرس گنج داریوش یا نصفه اول آن که اسکندر برد و پنهان کرد، آنجا باشد!

داخل سوریه - نزدیک مرز ترکیه و عراق - سرشاخه فرات- دیرالزور

که هم اکنون درگیری بین مخالفین دولت سوریه و ارتش سوریه در آن جریان دارد.

اینجا:
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.329221&lon=40.130428&z=10&m=b&search=%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%84%D8%B2%D9%88%D8%B1

درود


چهارشنبه 27 اسفند1393 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm
پست: 1234
محل اقامت: El.Dorado
پاسخ با نقل قول
مرسی داداش



یا علی گفتیم و عشق آغاز شد


چهارشنبه 27 اسفند1393 - 3:23pm
استاد
استاد

تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 5:24am
پست: 1400
پاسخ با نقل قول
درود بر شما
من متاسفم برای بشریت که در قرن 21 هنوز دنیال احادیت و روایات میگرده جنگ خاورمیانه صرفا برای در امان ماندن اسرائیل از دست اعران و شکستن اتجاد اونها و همینطور رسیدن اسرائیل به دجله و فرات که ارزوی دیرینه صهیونیزم هست می باشه در کل سیاست استعماری از پیش تعییبن شده انگلیس که اومد و مرزهای خاورمیانه را جوری تعیین کرده که همیشه جنگ در اون باشه بعنوان نمونه یک قسمت کرد راضمیمه خاک ایران کرد قسمت دیگه را ضمیمه عراق و و همینطوزیه قسمتی به ترکیه و قسمتی به سوریه داد که همیشه در این مناطق کردها با حکومت های وقت در گیری داشته باشند .بلوچستان را به ایران و پاکستان داد و کشمیر را بین هند و پاکستان تقسیم کرد جزیره ابوموسی را نصفش به ایران داد نصف دیگه اش را به امارات داد حتی اعراب شیعه عراق که در بصره هستند از اعراب خودمون جدا کرد.حتی نمونش جنگ ایران و عراق هست که الان رو شده که 50 سال قبل از این جنگ انگلستان طرح این جنگ را کشیده بود پس همه اینها حساب و کتاب داره .نه بهار عربی شکل گرفته و نه خبر دیگری هست همه اینها از قبل طراحی شده اند و بهترین افرادی هم که ناخواسته به این طرح انگلستان خدمت میکنندمذهبیون هستند که در راس اون اعراب که مسلمانان هستند و هزارزان فرقه دارند و همین فرقه گرایی باعث جنگ بین اونها میشه استفاده کرده و اونها را به جون هم می اندازد.در این بازی کشور ایران سالم می ماند چونکه باید روبروی اسرائیل کشوری باشد که استعمارگران بتونند بین اون دوتا جنگ زرگری راه بیندازند و کشورهای عراق و سوریه و اردن و در کل اعراب را همیشه در جنگ نگه دارند تا بتونند سلاحهای شرکتهای خود را به اونها بفروشند و نفت که اقتصاد اونها را به راه می اندازه مجانی برای خودشون ببرند.مطمعن باشید اگر همچنین طلایی در دجله و فرات بود خود صدام به زور دستور میداد که اگه با خوردن اب این دو رود به اون طلا میرسه همه مردم را به خوردن اب رودخانه دجله و فرات مجبور میکرد تا اینکه اون را پیدا کنه یا اینکه امریکاییها که چند سال این خاک را لگد کوب کردن زمین اون را شخم میزدند و مسیر دجله و فرات را به طرف اردن تغییر میدادند پس دوستان لطفا منطفی فکر کنند و افسانه های مذهبی بر خرد اونها پوشش ایجاد نکنه


پنج شنبه 28 اسفند1393 - 5:35am

تاریخ عضویت: دوشنبه 27 بهمن1393 - 10:20pm
پست: 12
محل اقامت: ایران
پاسخ با نقل قول
جاوید نوشته است:
درود بر شما
من متاسفم برای بشریت که در قرن 21 هنوز دنیال احادیت و روایات میگرده جنگ خاورمیانه صرفا برای در امان ماندن اسرائیل از دست اعران و شکستن اتجاد اونها و همینطور رسیدن اسرائیل به دجله و فرات که ارزوی دیرینه صهیونیزم هست می باشه در کل سیاست استعماری از پیش تعییبن شده انگلیس که اومد و مرزهای خاورمیانه را جوری تعیین کرده که همیشه جنگ در اون باشه بعنوان نمونه یک قسمت کرد راضمیمه خاک ایران کرد قسمت دیگه را ضمیمه عراق و و همینطوزیه قسمتی به ترکیه و قسمتی به سوریه داد که همیشه در این مناطق کردها با حکومت های وقت در گیری داشته باشند .بلوچستان را به ایران و پاکستان داد و کشمیر را بین هند و پاکستان تقسیم کرد جزیره ابوموسی را نصفش به ایران داد نصف دیگه اش را به امارات داد حتی اعراب شیعه عراق که در بصره هستند از اعراب خودمون جدا کرد.حتی نمونش جنگ ایران و عراق هست که الان رو شده که 50 سال قبل از این جنگ انگلستان طرح این جنگ را کشیده بود پس همه اینها حساب و کتاب داره .نه بهار عربی شکل گرفته و نه خبر دیگری هست همه اینها از قبل طراحی شده اند و بهترین افرادی هم که ناخواسته به این طرح انگلستان خدمت میکنندمذهبیون هستند که در راس اون اعراب که مسلمانان هستند و هزارزان فرقه دارند و همین فرقه گرایی باعث جنگ بین اونها میشه استفاده کرده و اونها را به جون هم می اندازد.در این بازی کشور ایران سالم می ماند چونکه باید روبروی اسرائیل کشوری باشد که استعمارگران بتونند بین اون دوتا جنگ زرگری راه بیندازند و کشورهای عراق و سوریه و اردن و در کل اعراب را همیشه در جنگ نگه دارند تا بتونند سلاحهای شرکتهای خود را به اونها بفروشند و نفت که اقتصاد اونها را به راه می اندازه مجانی برای خودشون ببرند.مطمعن باشید اگر همچنین طلایی در دجله و فرات بود خود صدام به زور دستور میداد که اگه با خوردن اب این دو رود به اون طلا میرسه همه مردم را به خوردن اب رودخانه دجله و فرات مجبور میکرد تا اینکه اون را پیدا کنه یا اینکه امریکاییها که چند سال این خاک را لگد کوب کردن زمین اون را شخم میزدند و مسیر دجله و فرات را به طرف اردن تغییر میدادند پس دوستان لطفا منطفی فکر کنند و افسانه های مذهبی بر خرد اونها پوشش ایجاد نکنه



درود بر شما جاوید خان. دقیقا اصل مطلب رو ادا فرمودید @};-


پنج شنبه 28 اسفند1393 - 12:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

تاریخ عضویت: جمعه 1 شهریور1392 - 4:52pm
پست: 67
پاسخ با نقل قول
مطالب تاریخی از نوع نقل قول و ....

افراد می توانند در طول زمان آنها را تغییر داده و افسانه ها و آرزوها و نیت ها و پنهان نگاریها را با اصل موضوع مخلوط کنند
و امروزه نوشته هایی برای ما بمانند که بعضا" بسیار عجیب جلوه می کنند.

مطالب فوق "نبرد قرقیسیا و کوه طلای فرات"، متناسب دوستانی است که شدیدا" ماجراجو هستند.

به عبارت دیگر "ایندیانا جونزهای وطنی"! نیاز به سرنخهایی برای ماجراجویی دارند!

البته این سرنخ به منطقه بسیار خطرناکی منتهی می شود.

اگر به نسخه های قدیمی درباره آدرس دفینه ها و سایر چیزها ، توجه می کنیم،
می توانیم به همان نقل و نوشته های قدیمی درباره وقایع آینده توجه کنیم. ( که بعضا" در روایات اسلامی مکرر و مستند آمده اند)

درباره بعضی نقلیات که با عنوان خرافه و افسانه یاد می شوند:
هیچ افسانه و خرافه ای بی دلیل ایجاد نشده و حتما" دارای رمز و نکات و دلایلی برای پیدایش هستند.
=============================================================================

تحلیل "برنامه ریزی انگلیس از ده ها سال قبل"، یک تحلیل اولیه و قدیمی است که چند نوع تحلیل در لایه های دیگر، بر آن افزوده شده و ...

برای خاورمیانه ، انواع نقشه ها و نمایشها و سناریوها در جریان است و مرتبا" بازی شطرنج تغییر میکند.

و هر تحلیگری ، یک دیدگاه ارایه می دهد ، ولی شرایط پیچیده و متغیر منطقه، نقشها و برنامه ها را مرتبا" عوض می کند!


فقط یک قانون نسبتا" پایدار وجود دارد که با آن آشنا هستیم:

در سیاست بین الملل، "دوستان دایمی" و "دشمنان دایمی" معنی ندارند، بلکه فقط "منافع دایمی" معنی و ارزش دارد و مبنای تصمیمات است!

==============================================================================

درود


پنج شنبه 28 اسفند1393 - 1:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am
پست: 258
محل اقامت: Iran
پاسخ با نقل قول
احسنت جناب گریوانت . واقعا حق مطلب رو ادا کردین :ymapplause:
راستی من تا حالا گمان میکردم شما فقط متخصص الکترونیک هستین :D
واقعا الان مجاب شدم که یک مهندس به معنای واقعی کلمه هستین و همه مسائل رو از دیدگاه مهندسی تحلیل میکنید :x
پاینده باشید دوست من @};-



اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)


جمعه 29 اسفند1393 - 12:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 8 پست ] 

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 403 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure