سورنا نوشته است:
افشین جان داداش 15سااااااااااااااال توو این کاری ولی ب نتیجه نرسیدی???!!! مسبتو شکر.... چ اعصاب پولادینی داری.. من عاشق این کارم ولی ب چشم تفریح بهش نگاه میکنم و میرم دنبالش ک تجربه تلخ دیگران بره منم تکرار نشه! امیدوارم خداوند بهت نظر خیر کنه و نون زحماتتو بهت بده..
سلام سورنا جان داداش من درست زدي تو خال, هر کي مثل من زيادي رو اين کار حساب بازکنه و بره جلو وبه اميد ميلياردر يا ميليونر شدن تو اين کار همه انرژيشو صرف کنه نابود ميشه و از زندگي معمولي هم باز ميمونه و بجاي پيشرفت,
پسرفت ميکنه حتي ممکنه به خدا هم بدبين بشي که چرا نتيجه کارتو نميده و انگار که تو رو فراموش کرده به مرز کفر نزديک ميشي اما بيشتر اين شکستها به خاطر عملکردهاي غيراصولي واشتباه و استفاده از سيستم هاي ناکارامد تصويري و ردياب هاي پراز خطا و با حرف وحديث اين وان جلو رفتن وگول تبليغات دروغين فروشندگان کلاش فلزياب را خوردن وعدم استفاده از سيستم هاي کارامدو........غيرعقلاني عمل کردنهاي بسيار, مصرف کردن وقت وانرژي براي ساختن فلزيابهاي دستسازوسعي در تقويت نمودن انها......., خيلي از دوستان وهمراهان که با ما بودند دلسرد شدند ورفيق نيمه راه, اما ايمان به پيروزي و عشق به کار به من انرژي داده وميدهد و ميدانم که اگر کسي اصولي و با ايمان و استفاده از تجربيات اساتيد و اصلاح اشتباهات گذشته و مهمتر از همه اميد به درگاه رحمت الهي واعتقاد به قسمت و روزي واينکه هر چيزي به وقتش دست ادم ميادو استفاده از سيستمهاي مناسب با موفقيت همراه خواهد بود از دعايي که در حق من کردي ممنونم واميدوارم شما هم در اين کارموفق بشي برادرمن. (
دور سيستمهاي تصويري هم خط بکش که بجز علافي و شکست خوردن چيزي عايد ما نشد)