اقا رامین داداش من که نه شما را میشناسم ونه شما منا پس چرا دارید الکی سفسته میکنید؟من گفتم کار به مدیر هایه هیچ انجمنی ندارم و تکیه کلام من هم رو کاربراش بود که شما اومدی داری میگی همه افراد گنج پزوهان کلاهبردران خب یعنی شما همه چه صغیر و چه کبیرش را داری متهم میکنی شما بیا بنویس فلان کس کلاه برداره با دلیل اونموقع لعنت بمن بیاد اگه حرفی را بزنم اما اینکه شما بیای همه افراد یه انجمن را به یه چشم ببینی و اقعا جایه تاسف داره.در ضمن من اونجا یه کابر فعالی بیش نیستم و مدیر بودن مسئولیت داره حتی لقبه استاد گرفتن لقبه استاد یار گرفتن و حتی لقبه کابر فعال گرفتن هم مسئولیت انسان را بالا میبره پس گرفتن پست و مقام در جامعه مجازی فقط مسئولیت برا ادم به بار میاره و سوده دیگه ای نداره.اما خداییش خودمم شک کردم گفتم نکنه علی عزیزیان هستم و خودم خبر ندارم.
در ضمن اقا رامین منم مثله اکثره دوستان فقط اینجا و اونجا عضو نیستم من خودم تو ایران تی کی .فلزجو.ژئو.گنج پژوهان.سه تا سایت خارجی دیگه هم عضوم .
پس خواهشا نیاید کسی را نشناخته متهم به کلاهبرداری بکنید که خودم تیغ خورده کلاهبرداریم و بیش از همه از مورد بدم میاد.