ژنرال نوشته است:
درود بر شما
امیدوارم تیم ملیمون به هیچ جا نرسه و از صمیم قلب این ارزو رو دارم
اگر تیم کشتی یا وزنه برداری و غیره بود یه چیز دیگه.اما پول نفت من و شما یکراست میره تو جیب این فوتبالیستا حالا هی بزن تو سرتون
انشاالله به هیچ جا نمیرسن مردم ایرانو باش به جای اینکه همگی اعتراض کنن بگن این چرا اینا پول مفت دارن میخورن تشویقشون میکنن
خدابیامرز یه اقای x......میفروخت به جاش براشون کلی کوپن میداد از گوشت برنج شکر پنیرگرفته تا .....هه اینا بیت الماله که دارن فوتبالیستا میخورن
فقط کافیه بشون بگی پولی در کار نیست شماهم مث بقیه ببینم یکیشون واسه ملتشون کاری میکنه یانه
ایرانی ها دیگه واقعا چشمشون رو رو همه چی بستن اخبارو دیدین طرف مقام کشوری تو تیم ملی معلولین اورده بود داشت گریه میکرد میگفت صحاب خونم میگه تخلیه کن هیچی ندارم به من قول دادن 4سکه طلا بدن که مافقط اسمشو شنیدیم مگر اون واسه ملتتون افتخار نیاورد هاااا
ببین جامعه به کجا کشیده شده که حقوق فوتبالیست رو با دکتر دارن پشت تلوزیون مقایسه میکنن خوب مگه غیر از اینکه دکتر داره جون یک انسان نجات میده
حالا فوتبالیست چیکار میکنه میخوره میخوابه یه کمیم میدوه خیلی ها هستند تو همین ایران که خیلی هم پاش بیفته با استعداد تر هستن دارن کارگری میکنن
به نظر شما این پولی که فوتبالیست داره میخوره حلاله قضاوت با خودتون حالا برین طرفداری شون رو بکنید به جای اعتراض
موفق باشید