انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 9:58pm

پاسخ به موضوع  [ 68 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 7  بعدی
 منم یکی از اون ۱۱ تام 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ژنرال نوشته است:
درود بر شما
امیدوارم تیم ملیمون به هیچ جا نرسه و از صمیم قلب این ارزو رو دارم

اگر تیم کشتی یا وزنه برداری و غیره بود یه چیز دیگه.اما پول نفت من و شما یکراست میره تو جیب این فوتبالیستا حالا هی بزن تو سرتون :D

:ymhug: :ymhug:

انشاالله به هیچ جا نمیرسن مردم ایرانو باش به جای اینکه همگی اعتراض کنن بگن این چرا اینا پول مفت دارن میخورن تشویقشون میکنن
خدابیامرز یه اقای x......میفروخت به جاش براشون کلی کوپن میداد از گوشت برنج شکر پنیرگرفته تا .....هه اینا بیت الماله که دارن فوتبالیستا میخورن
فقط کافیه بشون بگی پولی در کار نیست شماهم مث بقیه ببینم یکیشون واسه ملتشون کاری میکنه یانه
ایرانی ها دیگه واقعا چشمشون رو رو همه چی بستن اخبارو دیدین طرف مقام کشوری تو تیم ملی معلولین اورده بود داشت گریه میکرد میگفت صحاب خونم میگه تخلیه کن هیچی ندارم به من قول دادن 4سکه طلا بدن که مافقط اسمشو شنیدیم مگر اون واسه ملتتون افتخار نیاورد هاااا
ببین جامعه به کجا کشیده شده که حقوق فوتبالیست رو با دکتر دارن پشت تلوزیون مقایسه میکنن خوب مگه غیر از اینکه دکتر داره جون یک انسان نجات میده
حالا فوتبالیست چیکار میکنه میخوره میخوابه یه کمیم میدوه خیلی ها هستند تو همین ایران که خیلی هم پاش بیفته با استعداد تر هستن دارن کارگری میکنن
به نظر شما این پولی که فوتبالیست داره میخوره حلاله قضاوت با خودتون حالا برین طرفداری شون رو بکنید به جای اعتراض

موفق باشید :-BD

اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!

دوشنبه 12 خرداد1393 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر tola عزیز :x

راستش اره درسته حرفات و منم یکراست موافقتم.
بهترین دوست من تکواندو کار حرفه ایه.طوری که رفته بود اصفهان با یه ضربه طرفشو ناک اوت کرده بود طوری که طرف گریه کرده بود بعد ضربه.یعنی عین شیر میمونه.اما چی همونکه رفتن اونجا یدونه مدال طلا(اب طلا) گرفت با یه دست لباس و 20 تومن هم از جیبش برا سفر داده بود یعنی گرفته بودن (گداها :)) )
دیگه ول ورزش کرد .یکی از دوستای قدیمیم زمان مدرسه.الان نمیدونم چکار میکنه احتمالا معتاد شده یا یه خلافی میکنه.یعنی من بگم بهترین کشتیگیر زمان خودش بود اغراق نکردم!
توی ورزش هم اگر پول و پارتی باشه یک کسی میشی اگر نباشه هیچ نیستی.
ملت فکر میکنن این فوتبالیستا انگار کسی هستن.تعجب نکنید که اکثرا اقا زاده هستند YMWHISTLE

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

دوشنبه 12 خرداد1393 - 1:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اخبار رسمی کشور : امسال آمار طلاق در کشور 6میلیون ثبت شد! یعنی 6میلیون مرد و 6میلیون زن زندگیشون خراب شده و اگ 3میلیون ازاین آمار فقط 1بچه داشته باشن میشه 3میلیون بچه یا بی سرپرست یا یتیم یا یصیر! این شد چقد? 15میلیون نفر! 3میلیون بیکار گزارش شده ک میگن اینقده ولی من میگم دوبرابر این بوده.. 6میلیون معتاد داریم.. 6میلیون هم بیسواد داریم ک گزارش رسمی هستن اینا ها!خب جمع بزنیم چقد در میااااااد میشه 30میلیون!!!توی ی کشور 75میلیونی ک رتبه چهارم ذخایر نفتی جهان رو داراست و رتبه دوم گاز دنیا رو داره! معادن سنگ،طلا، و غیره رو داره و رتبه دهم در دنیا ب عنوان باستانی بودن رو داره این امار وحشتنااااااااااک چیه???????تازه بقیش معضلات دیگم هستن ک گریبانگیر ملت شریف هست.. اونوقت اینارو گذاشتن کنار و تیم ملی فوتبالو دو دستی چسبیدن و ایران ایران میکنن!!! دیگه ما مشکل نداریم همه جا امنو امانه ملت در رفاهند آسایش برقراره، پول هست سلامتی هست آموزش درست هست همه ارقام عالیه داریم پیشرفتم میکنیم فقط مونده ک تیم ملی فوتبالمون برام افتخار کسب کنه!!! کارگر بدبخت ماهی 500حقوقشه. باید خرج زن بچه خورد خوراک پوشاک آب برق گازو بده بنزینم لیتری 1000(با این تورم) هم بده! فوتبالیستا هم تازه ناراضین طوریکه یکیشون توی ی مصاحبه خبری گفته بود ب من چیزی نمیدن این فصل فقط 670 تومن ب من دادن(670میلیون) با ی لحن توهین آمیز گفت ک........

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 12 خرداد1393 - 4:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب مثل اینکه باید بریم افغانستان زندگی کنیم
اونجا مثل اینکه گشنگی کمتره و سطح زندگی بالاتره...یه چلنج کاپ داشتند که کل افغانستان میومدن توی بی بی سی نظر میدادن
همین تفکرات فلج مارو بدبخت کرده
عزیز من یارو زرنگ میره 1 میلیارد میگیره...نمیشینه حسادت کنه
منفورترین کشور از دید من عربستان صعودی و امارات هستند که با این همه هزینه نتونستند برن جام جهانی
4 سال پیش موقع جام جهانی دوبی بودم...باید میدیدید که چقدر داشتند از این راه درآمد کسب میکردند(فروش تی شرت تیمهای قوی در کلابها و هماهنگی لباس گارسونها توی رستورانها و ....)
پس اگه اینطوریه مسی که سالی 100 میلیون دلار حداقل میگیره رو باید سنگسارش کنند...یه وقت نگین اون مسی هستش و اینا نکونام و دژاگه و ...
بماند که همون دژاگه داره 10 برابر این بازیکنای داخلی توی اروپا پول میگیره....لابد اینا هم باند بازیه و اروپاییا هم بیشعورتر از مسولین ورزشی ما هستند.
همین شعار تیم ملی توی رقابتها: honour of persia (افتخار پارس) چقدر میتونه نام ایران رو به عنوان یک کشور موفق و با پیشینه توی جهان بالا ببره؟
اونایی که دم از ملیت خواهی میزنید...چی شد؟فعلا که تیم ما اول آسیاست توی رده بندی فدراسیون و اون پول هم نوش جونشون
درضمن معقوله باشگاهها رو با تیم ملی قاطی نکنید...این پولها مربوط به باشگاههاست و تیم ملی یه ضوابطی داره
لطفا دوستانی که قصد یاوه گویی دارند اینجا مطلب نزنند و اجازه بدن هوادارا حمایت کنند
فقط برای این طرز فکرها متاسفم

این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره

دوشنبه 12 خرداد1393 - 5:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
اخبار رسمی کشور : امسال آمار طلاق در کشور 6میلیون ثبت شد! یعنی 6میلیون مرد و 6میلیون زن زندگیشون خراب شده و اگ 3میلیون ازاین آمار فقط 1بچه داشته باشن میشه 3میلیون بچه یا بی سرپرست یا یتیم یا یصیر! این شد چقد? 15میلیون نفر! 3میلیون بیکار گزارش شده ک میگن اینقده ولی من میگم دوبرابر این بوده.. 6میلیون معتاد داریم.. 6میلیون هم بیسواد داریم ک گزارش رسمی هستن اینا ها!خب جمع بزنیم چقد در میااااااد میشه 30میلیون!!!توی ی کشور 75میلیونی ک رتبه چهارم ذخایر نفتی جهان رو داراست و رتبه دوم گاز دنیا رو داره! معادن سنگ،طلا، و غیره رو داره و رتبه دهم در دنیا ب عنوان باستانی بودن رو داره این امار وحشتنااااااااااک چیه???????تازه بقیش معضلات دیگم هستن ک گریبانگیر ملت شریف هست.. اونوقت اینارو گذاشتن کنار و تیم ملی فوتبالو دو دستی چسبیدن و ایران ایران میکنن!!! دیگه ما مشکل نداریم همه جا امنو امانه ملت در رفاهند آسایش برقراره، پول هست سلامتی هست آموزش درست هست همه ارقام عالیه داریم پیشرفتم میکنیم فقط مونده ک تیم ملی فوتبالمون برام افتخار کسب کنه!!! کارگر بدبخت ماهی 500حقوقشه. باید خرج زن بچه خورد خوراک پوشاک آب برق گازو بده بنزینم لیتری 1000(با این تورم) هم بده! فوتبالیستا هم تازه ناراضین طوریکه یکیشون توی ی مصاحبه خبری گفته بود ب من چیزی نمیدن این فصل فقط 670 تومن ب من دادن(670میلیون) با ی لحن توهین آمیز گفت ک........

دوست عزیز در تکمیل فرمایشات شما 2تا آمار هم بنده تقدیم میکنم ، (برای دوستانی که خبر ندارند)
50درصد ثروت دنیا در اختیار 2درصد مردم جهانه
و 50 در صد گرسنه های دنیا مردم کشورهای غنی از منابع طبیعی و فسیلی و معدنی هستند
پیروز باشید

توانا بود هرکه دانا بود
knowledge is power

دوشنبه 12 خرداد1393 - 5:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مسی در جهانی ک تکنولوژیه بشر منشأش در اونجاست زندگی میکنه و اون آمارهایی ک بنده درباره ایران گفتم رو نهایت 10درصدش رو دارن! و اگ میگیره اون پولو دارن باهاش تجارت میکنن(مسی) فوتبال در اروپا بخش بزرگی از تجارت جهانیست! کلا بحث ایران و جریاناتش با اروپاییا زمین تا آسمونه شایدم چند قدم اونورتر ;) آب شدیدا بردتمون و منتظر سیلابو طوفانیم دوستان.. 20سال دیگه خواهید دید عواقب دهشتناک این مدیریت و روال کشور داریرو..فعلا داره میچرخه چ خوب چ بد..

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 12 خرداد1393 - 6:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سورنا نوشته است:
مسی در جهانی ک تکنولوژیه بشر منشأش در اونجاست زندگی میکنه و اون آمارهایی ک بنده درباره ایران گفتم رو نهایت 10درصدش رو دارن! و اگ میگیره اون پولو دارن باهاش تجارت میکنن(مسی) فوتبال در اروپا بخش بزرگی از تجارت جهانیست! کلا بحث ایران و جریاناتش با اروپاییا زمین تا آسمونه شایدم چند قدم اونورتر ;) آب شدیدا بردتمون و منتظر سیلابو طوفانیم دوستان.. 20سال دیگه خواهید دید عواقب دهشتناک این مدیریت و روال کشور داریرو..فعلا داره میچرخه چ خوب چ بد..

:-? i-)
ایولا
آقا من چی میگم شما چی میگی؟
الان تیم ملی رفته جام جهانی
شما داری درمورد اقتصاد جهانی صحبت میکنی
ایولا داری

دوشنبه 12 خرداد1393 - 6:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

به نظر من حیف شد که آزمون خط خورد . می تونست توی جام جهانی پیشرفت زیادی داشته باشه . ولی در کل تیم خوبیه و من مطمئنم که دو تا صفر صفر با بوسنی و نیجریه میگیریم و یه دونه 8 بر صفر به نفع مسی :D :D :D . در کل خوش بینم B-) B-) X_X X_X X_X

اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..

دوشنبه 12 خرداد1393 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

HAMID.P نوشته است:
به نظر من حیف شد که آزمون خط خورد . می تونست توی جام جهانی پیشرفت زیادی داشته باشه . ولی در کل تیم خوبیه و من مطمئنم که دو تا صفر صفر با بوسنی و نیجریه میگیریم و یه دونه 8 بر صفر به نفع مسی :D :D :D . در کل خوش بینم B-) B-) X_X X_X X_X

به همتون قول میدم ایران میره دور بعد... :x

دوشنبه 12 خرداد1393 - 11:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

این فوتبالیستهای ایران خیلی بی شرم هستند پول بیت المال رو میخورند و ادعا میکنند گرسنه به رختخواب میرند به نظرم خوبه یه صندوق تو انجمن بزنیم و پولی جمع کنیم و به این فوتبالیستها بدیم که یه وقت از گرسنگی تلف نشند
کاش فوتبال هم بلد بودن بازی کنند مثل تیمهای اروپایی ادم دلش نمیسوخت وقتی میدون پاهاشون به هم قفل میشه خود به خود میخورن زمینهای ستاره های فوتبال ما!!!!!!!!!!! کسی نمیگه که تو ایران بدبخت و بیچاره زیاد این پولهای گزاف چیه میکنید تو حلقوم این افراد که نمک نشناس هستند یکی پول از کسی میگیره شکرگذار هست اینها اصلا نمیخوان قبول کنند که از مال ملت دارن تغذیه میشند و حداقل شکرگذار ملت باشند بازیشون هم به درک موارد زیر رو بخونید ببینید بی چشم و رویی تا چه حد پس اگر گرسنه هستید و شبها کنار خیابون میخوابید!!! پس پولهای میلیاردی که در سالهای قبل چه در ایران و چه در کشورهای عربی گرفتید چی شدند ای خونتون خراب!!!!!دروغ تا چه حد؟ . عده ای گرسنه سر به زمین میذارند اینها ادعا دارند که تمام پول بیت المال تو دستشون باشه که پورشه و ویلا و .. بخرند البته مشکل هم از اونا نیست چون کسانی که تا سیکل درس خوندن و حالا شدن ستاره بیشتر از این هم انتظار ازشون نمیره!!!!!
دقت کنید
پول آجیل نداریم، بدهکاریم، قرض کرده‌ایـم، نمی‌توانیم پراید بخریم!
چهارشنبه 20 فروردین 1393 0
فوتبال ایران > لیگ برتر - افشاگری خبرورزشی درباره مبالغ دریافتی بازیکنان پرسپولیس در فصل جاری می‌طلبد که یک‌بار دیگر مصاحبه‌های اخیر بازیکنان این تیم را منتشر کنیم. این نقل‌قول‌ها عین واقعیت است و به خوبی نشان می‌دهد چطور آدم‌ها می‌توانند از یک کاه، کوه بسازند. در جامعه‌ای که مشکلات اقتصادی، عده‌ای را گرسنه به رختخواب می‌فرستد، فوتبالیست‌ها از همه نالان‌تر هستند.

در حالی که عده کثیری از مردم با وجود گرانی‌ها روز به روز فقیرتر می‌شوند، بازیکنان پرسپولیس می‌گویند حتی پول نداشتند آجیل شب عید بخرند! توجه کنید این حرف‌ها از دهان بازیکنانی خارج می‌شود که سالانه به اندازه چند برابر عمر یک کارگر پول درمی‌آورند و طوری تداعی می‌کنند که انگار همین الان فوتبالیست شده‌اند. خیلی از این بازیکنان معترض سال‌‌هاست که دارند در سطح اول فوتبال ایران توپ می‌زنند، رقم‌های سنگین و میلیاردی می‌گیرند ولی همچنان می‌گویند چون پرسپولیس به آنها پول نداده دچار مشکل شده‌اند و الان حساب‌شان خالی خالی است. بعد از انتشار جدول میزان دریافتی این بازیکنان که کاملاً در تضاد با حرف‌هایشان است، بخشی از مصاحبه‌های آنها را برای بازخوانی مقابل‌‌تان قرار می‌دهیم:

حمید علی‌عسگری
از رفقایم پول دستی می‌گیرم. چهار ماه پیش اگر اشتباه نکنم 60 میلیون تومان از باشگاه گرفتم و تا الان فقط 25 درصد از قراردادم را دریافت کرده‌ام اما تیم ما مشکل کلی دارد؛ مشکلات ما یکی، دو تا نیست، از اول فصل مشکل مالیاتی و مالی داریم.

امید عالیشاه
مانند یک کارگر شده‌ایم که پس از تلاش و کوشش به او می‌گویند باید 50 درصد پولت را بگیری و بقیه را ببخشی و سپس برگه تسویه‌حساب را امضا کنی. آیا چنین چیزی امکان دارد؟

محسن بنگر
این چه تفکری است که خیلی‌ها خیال می‌کنند ما در بهترین برج‌ها زندگی می‌کنیم و بهترین ماشین‌ها را سوار می‌شویم؟ شاید خیلی‌ها حرف مرا باور نکنند ولی به خدا و به قرآن قسم می‌خورم که 7 ماه است ماشین ندارم و حتی پول ندارم یک پراید بخرم! به من گفتند 40 درصد از قراردادم را گرفته‌ام. دو ماشین دارم که هنوز سند ندارند و پدرم بدون سند و پناه بر خدا سوار آن می‌شود و این‌طرف و آن‌طرف می‌رود. در اصل من 15 درصد از قراردادم را گرفته‌ام.

مهرداد پولادی
کلاً 2 درصد از پول قرارداد این فصلم را گرفته‌ام!

قاسم دهنوی
بازیکنان پرسپولیس از همدیگر پول قرض می‌کنند. بعضی از بچه‌ها ماشین خود را فروخته‌اند و وام 100 میلیون تومانی گرفته‌اند. شاید باورتان نشود من در حسابم فقط یک میلیون و 300 هزار تومان پول دارم! خدا می‌داند راست می‌گویم. دنبال این هستم ماشین یا زمینم را بفروشم تا پولی در جیبم داشته باشم!

حسین ماهینی
پول میوه و آجیل شب عید را نداریم. چرا تعجب می‌کنید؟! اگر ماشینم را بدهند که سندش هم درست نشده است تازه می‌شود 15 درصد دریافتی. پولی نگرفته‌ایم.

محمد پنجعلی
یک هزارتومانی بگویید من از این باشگاه گرفته باشم! شب عید است و همه می‌خواهند آجیل و میوه بگیرند اما کار به جایی رسیده که بازیکنان ما پول خرید آجیل و میوه را هم ندارند!

محمد‌رضا خلعتبری
بازیکنان پرسپولیس واقعاً گرفتار هستند. باز خدا را شکر من از قبل پس‌انداز داشتم ولی از محسن بنگر می‌توانید بپرسید... من 50 میلیون تومان از بانک وام گرفته‌ام!

پیام صادقیان
خدا شاهد است که من با چشم خودم دیدم در حساب یکی از بازیکنان متأهل‌مان فقط 300 هزار تومان است. در حساب من هم پولی نمانده و دیگر هم نمی‌توانم از کسی پول قرض بگیرم. شاید باورتان نشود ولی در تمام نیم‌فصل دوم از دوستانم پول قرض گرفته‌ام. همین الان 20 میلیون تومان به یکی از دوستانم بدهکار هستم و هنوز نتوانسته‌ام بدهی‌ام را بپردازم. 120 میلیون تومان چک دارم که اگر پاس نشود هم از نظر روحی دچار مشکل می‌شوم و هم به خاطر چک برگشتی دستگیرم می‌کنند.

محمد نوری
30 میلیون تومان از رضا نورمحمدی، 20 میلیون از سیدجلال حسینی و 10 میلیون از غلامرضا رضایی به خاطر پاس شدن چک منزلم گرفتم. ماه قبل 110 میلیون تومان از آندرانیک تیموریان قرض کردم که البته پول او را پس دادم. روی قول مسئولان باشگاه حساب کردم. اول فصل اشتباه کردم و به مشکل خوردم. حساب کردم و خانه خریدم اما حالا در قرض مانده‌ام. همه بازیکنان این شرایط را دارند.

رضا حقیقی
بدهکارها حکم جلب من را گرفته‌ و می‌خواستند در اردوی تیم دستگیرم کنند. در پرسپولیس بازیکنی که بیشترین دریافتی را داشته 40 درصد بوده و بقیه را گفته‌اند که باید ببخشیم؛ یعنی علناً با یک قرارداد صد الی 150 میلیونی امسال برای پرسپولیس بازی کردیم.

سیدجلال حسینی
پرسپولیس مشکلات زیادی دارد، خیلی از بازیکنان مثل پولادی هنوز هیچ پولی نگرفته‌اند. من با چشمان خودم دیدم که پولادی چطور در تیم‌ ملی و حتی پرسپولیس بازی ‌کرده و با درد وحشتناک به تیم‌ملی و پرسپولیس کمک می‌کرد. او روزهای وحشتناکی را پشت‌سر گذاشت، بعد یک ریال هم از پرسپولیس نگرفت و حتی تیم‌ملی را از دست داد.

سه شنبه 13 خرداد1393 - 10:53am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 68 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 7  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 394 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure