bina نوشته است:
سلام مجدد
البته دوستان فراموش کردم بگم که مسائل مربوط به دفبنه و عوامل غیر مادی خیلی بیشتر و پیچیده تر هست .
لذا چون بحث اجنه پیش آمد من فقط به اجنه اشاره کردم.
موفق باشین
با تشکر از دوست عزیزمون بینا جان
والا بنده در کل خیلی به این مبحث علاقه مند بودم و کلی تحقیقات داشتم
جریانهای زیادی رو هم شنیدم که واقعا باورش مشکله و از منطق به دور هست.تا جایی که یادم هست فکر کنم اعتقاد به طلسم و جادوگری جزو گناهان کبیره باشه.
تا به حال هیچ گنج عظیمی که اجنه از اون محافظت کنن و یا اینکه طلسم روش باشه مشاهده نشده.نمونش بزرگترین گنجینه ایران و یکی از 6 گنجینه بزرگ جهان که توی غار کلماکره استان لرستان پیدا شد(سرچ کنید جالبه) .نه طلسم داشت و نه حتی تله فیزیکی براش کار شده بود.فقط استتار شده بود و نگهبان داشت که تا آخر عمرشون از اون نگه داری کرده بودن و به علت پیری همونجا مرده بودن (چقدر با معرفت بودن ) و بعد از اون غار تا سال 1368 به امون خدا بود تا اینکه یه نفر اونو پیدا کرد و ...
چرا همش طلسم باید رو گنجی باشه که ارزش خیلی بالایی نداشته باشه؟
خلاصه بگم که تمامی گنجهای مدفون شده متعلق به کسی هست که اونو پیدا کنه البته اگه توی زمین کسی نباشه (این نظر و گفته من نیست بلکه دین میگه)
خودم شنیده بودم که میگن بعد از 100 سال اجنه گنج مدفون شده رو مال خودشون میدونن.اگه اینطوری باشه پس بسم الله چی میشه؟ اول کار بسم الله بگید خدایی نکرده مشکلی پیش اومد من مسوولیت گردن میگیرم(مبحث اجنه هست و از تله ها جداست)
بعضی چیزها هستن که بیشتر به خیال شباهت دارن.نمونش وقتی که چند نفر پول از توی غار برمیدارن و درش بسته میشه و یا قبر بان انوشیروان که وقتی انگشتر رو از جنازه ش برمبداره در به روشون باز نمیشه(حالا اگه دوستان خواستن جریانهاش رو توضیح میدم)
اینا رو همه به چشم طلسم میبینن در حالی که این تکنولوژی اون دوران هست.اون موقع که برق نبوده(البته میگن توی یکی از استانهای ایران باطری اسیدی چند هزار ساله کشف شده که باهاش طلاکاری میکردن دقیقا مثل برقکافت امروزی) یا اگه هم برق بوده مورد استفادش رو نمیدونستن
تکنولوژی تماما بر روی مکانیک و مواد شیمیایی بوده که اگه هم در نظر بگیرید میتونید یه ارتباطی بین این دو و تمام جریان هایی که به طلسم مربوط میشن رو توجیه کنید.نمونش ماده ای که مارها رو به خودش جذب میکنه و باعث عصبانی شدنشون میشه (فیلم مارها در هواپیما رو که دیدید؟ کاملا توضیح داد)
از دست دادن اکسیژن و آب بدن به شدت باعث ایجاد توهم میشه.به خوابی بیشتر از 3 روز آدم رو به سمت تخیلیات و به قولی دیدن از ما بهترون میبره.به نظرم مهمترین عامل ترس هست.نمونش وقتی آدم تنهایی راه میره همش فکر میکنه یکی پشت سرش هست(اگه دروغ میگم بگید) دیگه وای به حال کسی که داره شب ساعت 2 قبر میشکافه و جنازه بیرون میاره.یه کرم ببینه یا یه ماری چیزی(جونور بیچاره حتی روحش خبر نداره هاا) دیگه واویلا
تماما پایه علمی داره.
والا من دادستانهای زیادی شنیدم ولی تا به حال از افراد باتجربه و به قولی اینکاره ها چیزی نشنیدم و همه ردش میکنن