سلام خدمت همه دوستان عزیز واساتید محترم
تو این داستان گنج و گنج یابی خیلی از آدم های حرامزاده گنج را در مردم ساده و پاک میبینند.
چند وقت پیش رفته بودیم شهرستان خانه پدر بزرگ یکی از دوستانم.
وارد حیاط که شدیم دیدم تپه تپه خاک تازه روی هم انباشته شده.
خلاصه بعداز سلام احول پرسی دوست من به زبون محلی از عموش و پدر بزرگش داستان رو پرسید.
داستان از این قرار بود که کف یکی از اطاق هایشان مقداری نشست میکنه و یکی از دوستان عوضی و احمق میاد به این ها توهم میده که داستان گنجه.
خلاصه این ها میگردن یک بار 5میلیون پول شارژ دستگاه با یه گوسفند و کلی عسل و گردو به دستگاه دار میدن البته بماند که دستگاه داره حرومزاده یک هفته بساط کباب و سرشیر عسل و تریاکش براه بوده.
بعد دستگاه دار میگه باید اسکن ماهواره ای کنم یه 7میلیون میگیره بابت خرید اکانت ماهوراره به قول خود دیوثش.اون وسط هم پسرعموی احمق رفیق مارم گیرآورده بود ساده فقط آشنایی ساده ای با اینترنت و سایت داشته و هی هندونه میداده زیر بغل این خر.
این خرم حرف های این حرومزاده رو تعید میکرده.چون پسرعموهه شهری بوده همه حرفش رو قبول میکردن.
خلاصه این بدبخت ها حدود 20متر کندن و نزدیک 30میلیون خورد خورد خرج طلسم شکن و دستگاه خورد خوراک دادن طرف آخر گفته طلسم جا به جایی داره و باطل کردنش فقط کاره یکی هست که از نوادگان جعفرجنی هستی که الان تو عراقه.
دوباره 2میلیون میگیره بره عراق.
بعد 1هفته رفیق بی ناموسش زنگ میزنه میگه علی رو تو عراق اطلاعات گرفته فقط شما حواستون باشه اومن تحقیق بگین اصلا همچین کسی رو نمیشناسید.
خلاصه این بیچاره های ساده تازه این وسط ترسیدن که مبادا اطلاعات بیاد بگیرتشون.
جالب اینجاس که 20 متر کندن آثار گوزم پیدا نکردن چه برسه به نشونه.
جاکش دستگاه داره با رفیقاش گفته بودن اینجا خزانه هست و خرج 1ساله کشور رو میشه ازش دراورد.
دوستان عزیز این چیزی بود که خودم با چشمام دیدم شنیده شده نبود.
تو این کار به نقل از پیرانه این کار که میگن دروغ این کارهم شنیدنش شیرینه.