با سلام. امروز رفتم انجمن مهدی قاسمی ببینم توی اردوگاهشون چه خبره
که دیدم ای پیمو برای پستی که دیروز اینجا گذاشتم بسته. خیالی نیست چون چند ماهه که دیگه به اونجا سر نمیزدم ولی برام جالب بود که این بابا ادعا میکنه انجمن آزادی داره
خیلی مردی مهدی
شوخی نمیکنما قلندری
یه چیز دیگه که خیلی برام جالبه اینه که با همه این تفاسیر بازم یه عده معدود توی اون انجمن برای ژنرال شاخ میشن و ادعای اینو دارن که مهدی کارش درسته. آخه خیلی واضحه که مهدی قاسمی فقط دنبال کاسبیه و جز فروش دستگاههای آشغال یاب کار خاصی نمیکنه اونوقت چه جوری ادعا میکنه که به خاطر رقابت دارن براش حرف در میارن. مگه اینجا فروشگاه داره
توی سایتش کلا 3مدل دستگاه وجود داره که یکیش ردیابه که من خودم یکی ازش خریدم که کار نمیکرد و خیلیهای دیگه هم ازش ناراضین. اون یکی یه مقاومت سنجه که اسمشو گذاشته ایوس و با یه قیمت فضایی میندازنه به خلق الله ساده دل. تازه چنتا ورژن هم ازش درست کرده برای بازاریابی بهتر. این اسم مودبانش کاسبیه. مدل سوم هم یه پالسیه که نهایت قدرتش 2متره تازه اونم بدون تفکیک
خب من میخوام بدونم مگه غیر اینه که توی این سایت مدار همون به اصطلاح ایوس یا همون اگزاماینر
مجانی در اختیار همه قرار گرفت و خیلیها هم مثل استاد بینا ساختن و گفتن عملکرد بهتری نسبت به ایوس داره. یا مدار فلزیاب چنس که اقا حمید کلی روش بدون چشم داشت زحمت کشیدن و الانم همه دارن از روش میسازن وخیلی هم قدرتش نسبت به ایمپالسی شما بیشتره و همچنین تفکیک خوبیم داره و قیمت 3میلیون هم نداره. مجانیه مجانیه.دوس داشتی بیا از روش یکی برا خودت بساز
در کل آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است. یه کم از خدا بترسین