سورنا نوشته است:
این tola17 لامسب همه جا هست! داداش هربخشی رفتم هر تاپیکی رو باز کردم آخرین پست مربوط ب قهرمان قهرمانان tola17 هستش! فکر کنم از 6صبح تا 2شب ی سره توی بخشای مختلف انجمن ....چرخ میزنی و پست گذاشتنم شده سرگرمیت! یکم ب فکر اعصاب تیتابیه دوستان هم باش بزرگوار ی سره زرت زرت هی پست... 90درصد بیربط!
سورنا جان این دوروزه اعصابتون واقعا تیتابیه ها یه جایی رو اشتباه عرض کردید6صبح تا 2شب نه از ساعت10صبح تا 3 شب بله عزیز درستش اینه
یه سوال دیگه هم از شما داشتم اینکه شما با کدوم یکیش مشکل دارید اگر به نظرتون خدای نکرده به کسی توهینی کردم یا بحث هایی که کردم ارزش مند نبودندیا مربوط به پست نبودند یا کسی رو گمراه کردم بیان بفرمایید
منم مثل بقیه کار دارم همیشه نیستم اگردقت کرده باشین همین یک هفته بود اومده بودم بیکار بودم داشتم موضوعات رو دنبال میکردم از دوروز دیگه هم دیگه نیستم الانم که میبینی اینجام ننشستم پست بدم من از وقتی که توی این انجمان بودم کلا یه پست اونم توی مسایل مربوط به حفاری زدم به نام اموزش ساخت چند وسیله که اونم چندان بیفایده نبود فقط خواستم کمکی کرده باشم به دوستان توی این چند وقت که وقتم ازاد بود بازهم اینجا بیکارننشستم که شما اینطوری بحث میکنید
دوستان من مشکلی ندارم سورنا جان شماهم بگو اگردوست دارید از الان به بعد دیگه نظری نمیدم
بازهم پیرو حرف شما میگم این99درصد رو میشه به من نشون بدید جدا از تعارف یا اینکه بگید ولش کن فقط1درصداین پست ها و مطالب بیارزش رو به من نشون بدید من خیلی هم خوش هال میشم اگر بدونم مشکلم چیبوده که شما این طوری برخورد کردید با من
بازهم به همه دوستان میگم چه اینجا و چه توی بخش خصوصی اگر من باکسی بد حرف زدم پست بی ربطی نوشتم نظر نابه جایی دادم خدای نکرده به بزرگ واری توهین کردم یا کلا هرچی که فکر میکنید از من دیدین و بد بوده رو بیان بفرمایید
**موفق باشید**