نویسنده |
پیغام |
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
bazargardan نوشته است: سلام دوستان بنده بعد از سنس جايي حفره W40 و طلاي 50 كيلو رو گرفتم بعد از حفاري حدود 1.20 به اين نوع لايه رسيديم كه عكسشو پيوست ميكنم كه قبل از اين لايه هيچ نوع علايم ديگري نديدم لطفا راهنمائي بفرمائيد كه آيا اين همان شفته مي باشد يا چيزه طبيعي هس ؟ شفته نیست طبیعیه دوست عزیز
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
دوشنبه 17 فروردین1394 - 11:41pm |
|
|
Korosh5959
تاریخ عضویت: سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:47pm پست: 42 محل اقامت: gorgan
|
سلام دوستان منم عضو جدیدم خوشحالم اینجارو پیدا کردم همه با احترام با هم بر خورد میکنن با اینکه تجربه دوستان بالاست ولی کسی خودشو نمیگیره و اساتید هم خیلی با حوصله جواب بچه ها رو میدن امیدوارم منم بتونم کنار بقیه از تجربهاتون استفاده کنم .دوست عزیزی که از گرگان پرسیدی اون 12 سرباز خیلیها دنبالشن فکر میکنم هنوز کسی پیدا نکرده به احتمال خیلی زیاد سمت روستای لیوانه ولی سمت جنگلهای مینو دشت هم دنبالش بودن چند جارو تو جنگل و کوهستان پیدا کردن با سنگی که روش عکس سرباز داشته ولی یکیش به صورت نقاشی بوده که خیلی ناشیانه انگار با نوک چاقو کندن و یک جا دیگه هم به صورت سطحی کنده کاری شده ولی هیچکدوم اون نیست اون سنگ باید برجسته باشه و مهر تیمور داشته باشه فکر میکنم چند جارو واسه رد گم کردن درست کردن.اگه بازم سوالی داشتی خوشحال میشم کمکی کرده باشم
همچون شاه شطرنج باش که حتی بعد از باخت کسی جرات بیرون انداختنش از صفحه زندگی را ندارد
|
جمعه 21 فروردین1394 - 8:16pm |
|
|
Korosh5959
تاریخ عضویت: سه شنبه 18 فروردین1394 - 10:47pm پست: 42 محل اقامت: gorgan
|
دوست عزیز خیلی ایده جالبیه اگه عملی بشه یه وقتایی به علت نزدیکی مکانی که شما در نظر داری یا جایی که عبور و مرور زیاده یا مناطق کوهستانی خیلی واجبه که سریع کارو تمام کنی.خیلی ایده جالبیه
همچون شاه شطرنج باش که حتی بعد از باخت کسی جرات بیرون انداختنش از صفحه زندگی را ندارد
|
شنبه 22 فروردین1394 - 2:48pm |
|
|
ahoura2014
|
سلام..باتشکرازشما دوست عزیز..من خودم چن روز کمک فوری لازم دارم وچند پست گذاشتم متاسفانه جوابی نگرفتم..خواهش میکنم یه نفرجوابمو بده...یه دستگاه فلزیاب دارم که عمق نمیزنه..باید چکارش کنم..منتظر جوابتون هستم
|
شنبه 22 فروردین1394 - 2:53pm |
|
|
ahoura2014
|
اینم عکس اون مداری که گفتم عمق نمیزنه..خواهش میکنم راهنماییم کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 22 فروردین1394 - 4:13pm |
|
|
meysam hefaz
کاربر فعال
|
سلام دوستان ایا کسی اطلاعاتی راجب این دستگاه داره و طریقه کار کردش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 23 فروردین1394 - 10:04am |
|
|
ahoura2014
|
ahoura2014 نوشته است: اینم عکس اون مداری که گفتم عمق نمیزنه..خواهش میکنم راهنماییم کنید دوستان حداقل یه سلام زبر این پست ما میذاشتید دلمون خوش شه کمک نخواستیم
|
جمعه 4 اردیبهشت1394 - 11:14pm |
|
|
ای جان
کاربر فعال
|
سلام کسی راجع به فلز یاب زالوت اگاهی کامل داره چون می خوام یه دونه بخرم اگه خوب نیس نگیرم ممنون
((خاص فقط خداسسسسسسسسسسست))
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 6:28pm |
|
|
مجید 123
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 25 آبان1393 - 3:42pm پست: 143 محل اقامت: IR-
|
salamon545 نوشته است: ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان ایا از دوستان و اساتید(مخصوصآ اون دسته از عزیزان که در شمال کشور هستن و یا با انجا آشنایی دارن) آیا کسی از گنج 12 سرباز تیمور که در جنگلهای گرگان مخفی هست اطلاعاتی داره؟؟؟ روی سنگ نشانه اون ،نقش 12 سرباز هست که سرباز ششم بدون سر هست و همچنین در فاصله ای دورتر یک سرباز با تیر و کمان به سمت این 12 سرباز هدفگیری کرده..ایا کسی چیزی میدونه؟؟؟ ممنون میشماگر اساتید راهنمکایی کنن؟ سلام دوست من من حدود 5ماه پیش تو شهر دلیجان رفتم یکی از دوستانو ملاقات کنم با یه نفر دیگه بحثشون روی همین گنج بود چندتا رفیق از شمال کشور داشت چند نفری هم اینها بودن تو این شهر.میگفت این بار در اومده از مرز خارج شده نزدیکای 3 میلیارد گیرشون اومده بود حالا دوستان؛ من شنیدم نمیدونم جریانشون صحت داره یا نه. یکی از این طرفها از سهامداران بزرگترین یکی از اولین کارخانه های این شهر بود در ضمن اون میگفت یک مجسمه شاه و 11 سرباز بوده
[color=#4040FF]هر وقت(( امید ))میرود سرو کله((شکست)) پیدا میشود[/color]
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 7:19pm |
|
|
ای جان
کاربر فعال
|
سلام کتاب علایم کسی داره تو انجمن یا باید خرید
((خاص فقط خداسسسسسسسسسسست))
|
یکشنبه 13 اردیبهشت1394 - 11:09pm |