انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 10:33pm

پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ... 9  بعدی
 پست همکاری افراد در زمینه شغلی خودشون 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب تو عکس سایه اش افتاده معلومه موهاش بلنده.البته من گنج پژوه نیستم ولی تو این کار باید دقتت فوق العاده باشه.

راجه به تونل هم خیلی خوبه احتمال میدم با آبرفت و گل و لای اول تونل پر شده باشه وقبلا هم چند نفر توی اون رفتن و یه چیز هایی بیرون اوردن یه سری لوازم هم اوردن تا دم در دیگه سنگین بوده بیخیال شدن.

و منظورت از این که سقف سفالیه یعنی از این اجر نظامی هاست؟

البته ببخشید بحث اینجا راجع به کاره ودوستان در زمینه پرورش ماهی هم بنده در خدمت هستم.

یکشنبه 20 مرداد1392 - 11:41am
مدیر کل
مدیر کل

نادر جان اینقدر نگو اخرش کار دست ما میدی این موضوعات باید یواشکی باشه :D خودت حالشو ببر به دیگران هم کمک کن
دیگه هم از این نوع پستها نزن ممنون که درک میکنین فعلا پست قبلی رو حذف میکنم با اجازه شما ببخشید

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 21 مرداد1392 - 2:30pm

مجتبی نوشته است:
نادر جان اینقدر نگو اخرش کار دست ما میدی این موضوعات باید یواشکی باشه :D خودت حالشو ببر به دیگران هم کمک کن
دیگه هم از این نوع پستها نزن ممنون که درک میکنین فعلا پست قبلی رو حذف میکنم با اجازه شما ببخشید

:D :))

دوشنبه 21 مرداد1392 - 2:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:

کارمند بشی مگه بده ؟! ! :))
خیلی هم خوبه .
فعلا چند بیت شعر نو تقدیم کنم به خودم!!! =))

یکی بود یکی نبود ، غیر از دلار هیچی نبود
پولاش جیرینگ جیرینگ مکرد ، خلاصه که پولداری بود

مخواص بره لس آنجلس چرخ باله در بس مگرف
مخواص بیه ولایتش تیاره ره قرض مگرف

ایی بابای پولداره ما یه نازدونه دوردونه داش
نمدانی که چی لوسی بود وقتشه پای نق مذاش

bmw زیر پاش بود ، کارش نیناش نیناش بود
صبح تا غروب مخوابید ، تو کارخانه باباش بود

تابستونا تفریحش تو لاس وگاس شنا بود
زمستونم استوا به هیچی کارش نبود

تراورا تو جیباش دنبالشن نوکراش
اگه اراده کنه مخره بنز تا فرداش

ایی تک پسر گل پسر هف هش دهتا لیسانس داش
باباش براش خیریده بود و الا که عرضه نداش

قند عسل قصه ما به فکر زن افتاده بود
به ننش هی غر مزد نمدانست که شوخی نبود

زنره براش گرفتن بلکه ایی آدم بره
شاید سر عقل بیه عمرش تباهی نره

سالها گذشت و دیدیم هنوز بند باباش بود
وقتشه تلف مکرد همش با گربهاش بود

ایی قصه هم تموم رف کلاغه تو خونش نرف
هر جا bmw دیدی بودون به قصه مو رف

این که کارمند نمیکنه کسی رو ؟ \M/

/:)

دوشنبه 21 مرداد1392 - 6:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نادر جان داداش
تو یکی کبکت خروس نخونه مال کی بخونه
امیدوارم توی جزایر قناری بهت خوش بگذره.

دوشنبه 21 مرداد1392 - 9:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تهم نوشته است:
نادر جان داداش
تو یکی کبکت خروس نخونه مال کی بخونه
امیدوارم توی جزایر قناری بهت خوش بگذره.

قول میدم خوش ب.. :ymparty:

/:)

دوشنبه 21 مرداد1392 - 9:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
از مدیران خواهش دارم این چند پست اخیرو لطفا جابه جا کنن.ممنون ما که دستو بالمون بستس.
سلام یکی از دوستان این سوالو پرسیدم گفتم شاید برای بعضی ها سوال باشه
اقا من یه مدت اومدم برم تو کارش این قد اطلاات زیاد بود هنگیدم
بعد دیدم کمپوست خیلی گرونه و خاکش هم خیلی بیشتر گرونه
گفتم بسازم کمپوست را با کولوش برنج دیدم اونم که میگن محصول نمیده
ببین داش من تو شمال زندگی میکنم رشت
ما یه دهات داریم اونجا یه خونه قدیمی هم داریم که الان بالا استفاده مونده
یه اتاق 12 متری داره و یه سالن که اونم 2 تا 12متری توش جا میشه
و خونه گیلی هست اتاق کوچیکه تاریک تاریک هست
سالن م میتونم تاریک کنم و کفش سیمانه و سقف را هم پلاستیک میزنم و شاید تمام خونه را واسه هدر نرفتن رطوبت و تمیز کاری و حالا هر کار دیگه واسه رطوبتم یه دستگاه خودم با کتری برقی ردیف میکنم که همیشه رطوبت یه جور باشه رطوبت سنج و دماسنج و هیتر هم ردیف میکنم خودم مشکل اب و برق هم ندارم
اما این کمپوست را چی بکنم ؟ میخوام قارچ دکمه ای پرورش بدم
---------------
1:خوب در مورده کمپوست خدمتتون عرض کنم اولا کمپوست سازی کاره حرفه ای هستش و نیاز به تجهیزات داره مثلا تونل های مرتبط با این طرح دوما کمپوست ساز ها برای ساخت هرکدوم فرمول های خاص و محرمانه ای دارن که لو نمیدن.پس اگه اول کارین حتما اماده تهیه کنید.چون احتمال الودگیه کمپوست با فرمولهای اینترنتی زیاد هستش.
2:اصولا قارچ را روی کاه گندم پروش می دهند و باید در عرض چند دقیقه از ازمایشگاه به روی کمپوست انتقال بدن
3:فعلا از همون 12 متری استفاده کن تا بعدا بهت بگم چیکر کنی.سقفش نباید ار پلاستیک باشه ترجیحا کلش سیمان بشه عالیه اما اصلا پلاستیک نباشه [-X چرا ؟؟؟چون اگه پلاستیک باشه کوقعی که رطوبت بالا بره قطره اب جمع میشه و چکیده میشه روی کمپوست و عامل بیماری میشه.
4:برای اتاق 12 متر با 20 تا 30 تا شروع کن و حتما از کمپوست سازی های معروف تهیه کن.چون اگه کمپوست ضعیف باشه به همان میزان محصولت کم میشه.احتمال بیماریتم خیلی خیلی کم میشه.و توصیه اخر پاکیزگی پاکیزگی اکیزگی توی این کار.
5:نگران رطوبت نباش با یه دستگاه بخار ساز حله اگه زمستون بخواهید پرورش بدین با بخار گرم مارت راه میافته هم گرم میشه هم رطوبت بالا میره مصرف برقشم کمه.
اگر تبلیغ نباشه من خودم بسته هایی می فروشم که از 0 تا 100 اموزش میده وکاملا نکات ریزی که حتی اموزشگا ها نمیگن داخلش گفته شد.قفسه بندیش-مبارزه با افتش-ارسال اس ام اس در حین تولید برای گوش زد-اموزش ساخت دیگ بخارش وووو...50 تومان قیمتشه و پشتیبانی با اس ام اس 70.البته اینو نگفتم که دوستان تبلغ باشه و خدایی نکرده فکر بد ی پیش نیاد.من همه جوره رایگان کمکتون میکنم :-BD

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 9:00pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام...من هم در زمینه ابزاردقیق و کالیبراسیون فعالیت دارم...

چهارشنبه 23 مرداد1392 - 9:41pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

دوستان من هم مهندس مکانیک هستم و کارم هم تعمیرات موبایل هستش.تو طراحی و روباتیک و تعمیرات و انجام محاسبات می تونم کمکتون کنم :-?

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamze2000 نوشته است:
دوستان من هم مهندس مکانیک هستم و کارم هم تعمیرات موبایل هستش.تو طراحی و روباتیک و تعمیرات و انجام محاسبات می تونم کمکتون کنم :-?

سلام حمزه جان.من یه موبایل sony xperia s دارم که صفحش ترک برداشته.ال سی دی سالمه ولی میگن هر دو با همه و تاچ خالی ندارن.یعنی ال سی دی هم باید عوض بشه.میشه بگید هزینش چقدره؟

یکشنبه 27 مرداد1392 - 7:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 81 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 ... 9  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 680 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure