نویسنده |
پیغام |
HAMID.P
کاربر فعال
|
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
چهارشنبه 24 مهر1392 - 8:43pm |
|
|
atabak
کاربر حرفه ای
|
الله اکبر
دوستان این تاپیک مخصوص جرایم مربوط ب دستگاه فلزیابه نه امامزاده ها خواهشاً راجی این مورد بحث بفرماییدنه امامزاده ها و...
|
پنج شنبه 24 مهر1392 - 12:28am |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
بقول دوست عزیزمون اتابک این تایپیک مخصوص جرائم فلزیابه . کلاً این سایت یک سایت علمی و غیرسیاسی است دوستانی که دوست دارن بحث مذهبی یا لامذهبی بکنن میتونن تشریف ببرن سایت حوزه علمیه و یا سایت های لائیک اونجا انواع و اقسام دعاها و اوراد و همچنین طریقه های شیطان پرستی رو یاد بگیرن و همونجا هم بحث مذهبی بکنن.سایت همین جورشم فیلتره پس با بحث های اینچنینی بدترش نکنیم.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
پنج شنبه 25 مهر1392 - 7:24am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان به نظر شما طرف رو بیا دستگاه بگیرند مثلا داخل ماشین فقط دستگاه نه با بیل و کلنگ جریمه اش چیه مثلا زندانی یا با جریمه حله البته میدونم به شهر هم ربط داره و نظر قاضی با هم فرق داره در کل میگم
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 25 مهر1392 - 11:45pm |
|
|
تهم
کاربر حرفه ای
|
خب قضیه چون فقط حمل این دسگاست قاضی میتونه حتی جریمه نکنه ولی درحالت بدبینی ضبط دسگاه به علاوه جریمه نقدی اگه یه رشوه به سرباز بدی میتونی دسگاهت رو عوض کنی با یه دسگاه بیخود
|
جمعه 25 مهر1392 - 12:20am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
البته منظورم همین دستگاه دست ساز مثل تو باکس یا دلتا 2 بود ما که فعلا زورمون به خرید دستگاه گران قیمت نمیرسه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 26 مهر1392 - 11:44am |
|
|
saeeed60h
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: سلام دوستان به نظر شما طرف رو بیا دستگاه بگیرند مثلا داخل ماشین فقط دستگاه نه با بیل و کلنگ جریمه اش چیه مثلا زندانی یا با جریمه حله البته میدونم به شهر هم ربط داره و نظر قاضی با هم فرق داره در کل میگم دستگاه من که دستساز بود تو ماشین گرفتن تو یه منطقه تابلو. من گفتم که معدن یابه و خراب. فقط دستگاهو. ندادن.
|
جمعه 26 مهر1392 - 12:02pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
درود و احسنت هزاران باره بر شما کسی که ایمانش ضعیفه میره امامزاده شفاعت میطلبه خود خداوند عظیم و متعال فرموده که برای کمک خواهی کسی را واسطه قرار ندهید و مستقیم از خود من یاری بخواهید همه انسانها مخلوقند و همه یک خالق را پرستش خواهند کرد.. خدایا دوستت دارم
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
سه شنبه 29 مهر1392 - 2:28am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
عجب سایت ما شده بحث سیاسی و دین و مذهب من موندم چرا نمیشه شما رو تنها گذاشت مگه این سایت مال شما نیست و نمیخواین همیشه برقرار باشه بابا بیخیال بچسبین به علم فلزیابی یعنی ما باید همیشه شما رو تحت کنترل داشته باشیم این مدیران ما کجا هستند چرا پیگیری نمیکنند دست رو دست میذارند هرکی هرچی دلش خواست مینویسه استاد بینا مگه شما مسئول مسائل دینی و مذهبی نیستین و همچنین مسئول روابط عمومی سایت چرا اجازه میدین این بحث ها کش پیدا کنه . ماشاالله این ژنرال ما طبق معمول تشویق کننده این حرکات بجای اینکه جلوی این بحث ها رو بگیرین تشویق هم میکنین . فعلا تمام پستهایی که زده شده رو حذف میکنم . هرکی دلش میخواد از این بحث ها بکنه سایت زیاده تو نت برین اونجا خوب تخلیه بشین بعد بیاین بحث فلزیابی بکنین .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 1 آبان1392 - 1:05am |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
پنج شنبه 2 آبان1392 - 6:26am |
|
|
|