یه بنده خدایی توی یکی از شهرهای ایران عزیز کار میکرد.توی یکی از محلهای اطراف این شهر(فکر کنم از روستاهای اطراف بود) یه غار وجود داشت
موقعیت غار به شکلی بود که از پایین راه ورود نداشت و از بالا هم میبایست که با طناب آویزون شی بری داخل(وسط صخره با شیب 90 درجه میشه دیگه)
ارتفاع حدود 20 30 متر از سطح زمین بود.جالب اینجا بود که زیر همین غار یه سرباز 20 30 متری (طوری که پاهاش تقریبا نزدیک زمین بود) به صورت برجسته تراشیده شده بود و حتی آلات جنگیش مثل نیزه و سپرش هم کاملا معلوم بود و این غار بالای کلاهخودش بود.بهش میگفتن غار سرباز
خلاصه مردم انواع داستان های جن و پری و... (خودتون میدونید دیگه) رو بهش نسبت میدادن و کسی طرفش نمیرفت.این بنده خدا با یکی از دوستاش پا میشن میگن بریم داخلش ببینیم چیه.میرسن بالای صخره دوستش میترسه و پشیمون میشه و میگه برگردیم ولی اون میگه تو طناب رو بگیر خودم میرم داخل.(از مزایای داشتن همراه)
از طناب آویزون میشه و میره داخل غار.اونطور که تعریف میکرد میگفت شیب غار به صورت ملایم رو به پایین بوده و وقتی توش به طرف جلو حرکت میکردی نفس کشیدن خیلی سخت میشده تا جایی که وقتی حدود 7 8 متر جلو میره به سختی(خودش میگفت مثل کسی که آسم داره) میشده نفس کشید.
هر طور شده خودش رو به ته غار میرسونه میبینه ته غار به شکل یه اتاق بزرگ تراشیده و انواع و اقسام چاله ها و حفاریهایی روی کف و بدنه و خلاصه هر جایی که ممکن بوده چیزی گذاشته باشن انجام دادن(گفت به نظر میرسیده سالها پیش حفاری شده باشه) و غار رو خالی کردن بردن.ایشون هم نا امیدانه برمیگردن
اگه با یه همچین جریانی مواجه شدید و وارد محل یا غاری شدید که نفس کشیدن سخت شد در کل دو حالت میتونه داشته باشه
یکیش کمبود اکسیژن اون محیط هست و بدنتون شما رو برای تامین اکسیژنش به سخت نفس کشیدن وادار میکنه(با تند نفس زدن مثلا از روی خستگی یا ترس تفاوت داره) و کمبود اکسیژن میتونه به انواع علل مثل وجود قارچ هوازی در غار - جریان نداشتن هوا در غار و.... باشه
و دومین عاملش هم میتونه به دلیل مواد شیمیایی کار گذاشته شده باشه که به راحتی میتونه شش ها رو از کار بندازه(مثل گاز طلا) و باعث خفگی طرف بشه که ظاهرا این آقا با مورد اول طرف بوده و اگه تله و یا مواد شیمیایی وجود داشته اونا که غار رو پاک سازی کردن باید از کار انداخته باشن
دوستان همونطور که قبلا هم اشاره کردم حتما همراه داشته باشید.داشتن تجهیزات بسیار بسیار ضروری هست.مخصوصا حین حفاری.
اگه بودجتون میرسه حتما تجهیزات کاملی که دوستان این کاره بهش اشاره کردن (مثل ماسک ضد گاز و لباس مخصوص و دستکش و چراغ قوه و...) رو تهیه کنید و مثل این دوستی که جریانشو بالا گفتم عمل نکیند.(تجهزات همراش اینا بودن:یک عدد طناب + یک عدد گوشی 1112 جهت استفاده به عنوان چراغ قوه:ولی خداییش عجب جراتی داشته.کدوم یک از دوستان حاظرن همچین کاری بکنن؟
)