نویسنده |
پیغام |
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
خوشکل 300 پیاده ای
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
یکشنبه 27 مرداد1392 - 10:12pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
saeeed60h نوشته است: hamze2000 نوشته است: دوستان من هم مهندس مکانیک هستم و کارم هم تعمیرات موبایل هستش.تو طراحی و روباتیک و تعمیرات و انجام محاسبات می تونم کمکتون کنم سلام حمزه جان.من یه موبایل sony xperia s دارم که صفحش ترک برداشته.ال سی دی سالمه ولی میگن هر دو با همه و تاچ خالی ندارن.یعنی ال سی دی هم باید عوض بشه.میشه بگید هزینش چقدره؟ دوست خوبم اینجا قیمتش 670000تومنه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
دوشنبه 28 مرداد1392 - 9:42am |
|
|
oshin
کاربر فعال
|
سلام دوستان من مهندس یا کارمند نیستم که کمکتون کنم اما تو کار پرده هستم کلن هر چی که به پرده مربوطه پرده زنی نصب رایگان پرده و مخلفاتش انواع پرده رنگی و سیاه و سفید مکان هم همون مغازمه
|
جمعه 1 شهریور1392 - 7:53pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
oshin نوشته است: سلام دوستان من مهندس یا کارمند نیستم که کمکتون کنم اما تو کار پرده هستم کلن هر چی که به پرده مربوطه پرده زنی نصب رایگان پرده و مخلفاتش انواع پرده رنگی و سیاه و سفید مکان هم همون مغازمه پرده یعنی چی مثلا؟ اشین خانوم من فک میکنم کار شما بیشتر کدبانویی و پخت انواع غذا و بچه داری هستش و در اینجا هم فقط اسپم و شکلک کار اصلیتونه ماشالله
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
جمعه 1 شهریور1392 - 9:17pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
با سلام خدمت دوستان
منم در راستای طراحی معماری وطراحی داخلی (دکوراسیون )در خدمتم
یک نمونه از طراحیهای خودمو میزارم ببینید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
شنبه 16 شهریور1392 - 7:42pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
والا هر چی فک کردم که چیکارا بلدم دیدم همش خلافه که ههههه اقا حرفه ی ما به شما نمیخوره مخصوصا توی چند کشور خارجی از جون ادمیزاد تلا بیاااااد رو داریم هم ادمشو هم راهشو هههههه کلا میگم فازه من جداست هههههه
این نیز بگذرد
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 4:21am |
|
|
Dustin hoffman
کاربر فعال
|
این تایپک را خوندم دیدم بد نیست چند تا کاری را هم که من بلدم بگم خدمت دوستان نصب و راه اندازی رسیور نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر الکترونیگ کلیه شاخه های بازیافت از جمله کود ورمی و کرم واردات کالا از کشورهای خارجی علی الخصوص وسایل ورزشی و مواد غذایی مشاوره اقتصادی روانشناسی مشاوره زیرخاکی و خیلی چیزهای دیگه هر کس مشکل داشت در خدمتم
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 5:29am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
Dustin hoffman نوشته است: این تایپک را خوندم دیدم بد نیست چند تا کاری را هم که من بلدم بگم خدمت دوستان نصب و راه اندازی رسیور نرم افزار و سخت افزار کامپیوتر الکترونیگ کلیه شاخه های بازیافت از جمله کود ورمی و کرم واردات کالا از کشورهای خارجی علی الخصوص وسایل ورزشی و مواد غذایی مشاوره اقتصادی روانشناسی مشاوره زیرخاکی و خیلی چیزهای دیگه هر کس مشکل داشت در خدمتم ماشالا از هر انگشتتون یک هنر می باره
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 7:58am |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 10:52am |
|
|