جناب مهدی لطیفی یا قاسمی! انصافا این جواب شما در برابر اون همه نکاتی که من طرح کردم هیچ جایگاهی در مقام پاسخگویی نداشت و شاید به همین دلیل سعی کردین با پر رنگ کردن نوشته های خودتون مطلبتون رو بیشتر به چشم دوستان بیارین! ولی توصیه میکنم همه دوستان مطلب مفصل بنده رو با دقت بیشتری بخونن و اگر موردی باشه من در خدمت شما هستم.
بنده اولا کجا تکرار کردم این قضیه کلمات رو؟ فقط در گذشته در بحثی که خود اقای قاسمی وجود داشت این داستان هم مطرح شده بود! در عین حال تحلیل من همیشه بر اساس نکات و مسائل بسیار متعدد هست نه صرفا این نکته کوچک که به تنهایی ثابت کننده هیچ مساله ای نیست ولی وقتی در کنار سایر نکات قرار میگیره دیگه کاملا معنادار میشه! حالا شما اصلا در گذشته کجا بودین که این مسایل رو بدونین؟ میشه از شما سوال کنم شخصی بعنوان مهدی لطیفی یا ناظم تالار چطور و یهو از کجا پیداشون میشه که درست بعد از خروج بنده و عده ای کثیر از کاربران موثر اون انجمن تشریف میارن و تقریبا همه کاره انجمن و فروشگاه و جوابگوی همه مسائل فنی میشن؟؟!! واقعا خیلی جالب و خنده دار هم هست! بنظر من اصلا هوش و زکاوت هم نیازی نیست بلکه این شما هستین که با شعور مردم بازی میکنین!
اینکه عکس گذاشتین میشه بفرمایین چرا از داخل 101 نذاشتین؟؟ چرا 102 رو که مدار آبرومندی داشت میذارین اونی که عکسش جالب نیست نمیذارین!
دوست من دست بردارین از این حرکات تو رو خدا! یکیشو میذارین چند تاش هم نمیذارین و مشخصات دقیق کاری دستگاه هم اصلا وجود نداره که حتی بین دستگاههای خودتون هم مقایسه منطقی قابل انجام باشه چه برسه با دستگاههای متعارف! فیلم هم که بارها قرار شد و فقط قول دادین و همه هم ظاهرا یادشون رفت! چند سری هم که فرمودین با موبایل تشریف اوردین و نمیشه عکس اپلود کرد! من نمیدونم باز شدن صفحه انجمن یعنی خیلی راحت تر هست نسبت به اپلود یک عکس؟ خب چرا بعدش هم نذاشتین؟ الان هم مثلا برای یک دستگاه عکس یک چیپ کامپیوتری رو بعنوان تصویر گذاشتین که فکر نکنم خودتون هم اصلا بدونین عکس چی هست! دوست عزیز این بساط رو تموم کنین کسی که میخواد بهترین ایران باشه این حرکات رو نمیکنه و سایتش رو هم 1 ماه به 2 ماه نمیخوابونه و اسم سایتش رو هم بصورت فصلی عوض نمیکنه!!! اگر میخواین حرفه ای باشین واقعا حرفه ای باشین نه اینکه فقط ادعاش رو داشته باشین!
بعد هم چرا قسمت اصلی پیشنهاد بنده رو پرش انجام دادین؟ من عرض کردم برای هر کدوم دستگاههاتون تاپیک بزنین خیلی شفاف اپراتوریشون مطرح بشه همه هم در جریان باشن. هم در اشتراک تجربیات و نتیجه گیری از دستگاهها عالی هست و هم خریداران جدید خیلی بهتر میتونن تصمیم بگیرن و هم اگر دستگاهتون واقعا خوب باشه خودش بهترین تبلیغ هست. این مشخص ترین پیشنهاد من به شماست و کاملا هم خیر خواهانه هست. همین مورد رو درست پیاده کنین بنده کاملا شما رو تایید میکنم. چون چیزی که مشخص و شسته رفته و معلوم باشه دیگه مو لای درزش هم نمیره و کسی هم واقعا حرفی نمیتونه بزنه چون هدف من هم صرفا همین شفافسازیها و نتیجه گیری خوب بندگان خداست!
بحث تست تا اونجایی که شما میدونی تا همونجاست برادر من! از اونجا به بعدش رو بذار من به شما بگم! طرف میاد برای بار اول اصلا چیزی از دستگاه نمیدونه و ظاهر امر رو میبینه کار میکنه و شرایط هم طوری هست که هر جور دلش بخواد نیست داداش! شما باید بهش بگی چجوری کار کنه و چطور تست بگیره و متوجه بشه. نکته ای هم که زیرکانه عنوان نمیکنین شرایط خاک هست که اصلا در اون نقطه با محل اصلی مورد نظر اپراتور فاصله داره و در نهایت همه دیگه فکر کنم میدونن که این تستها رو خیلیها دادن ولی رضایت نهایی حاصل نشده. موضوع هم اینه که تست یعنی فقط کار کردن دستگاه! نه میزان کارایی نهایی! اون چیزی که توی ذهن خریداره همیشه یک چیز دیگست و اون چیزی که فروشنده تست میده چیز دیگه! با همین تستها هم خیلی ها نتونستن به مطلوبشون برسن و اصولا بحث قطعی که نشانه کارامد بودن واقعی یک دستگاه باشه رو نمیتونه اثبات کنه. اما در کل تست دادن کار خوبیه! من این رو رد نمیکنم. اما عرض میکنم اینقدر که این چند روز مثل بسیاری فروشنده ها روی این قضیه مانور دادین فکر نکنین دیگه داستان با تست تموم میشه!
در مورد ردیاب 101 هم داستان اون چیزی بود که بنده عرض کردم و فکر میکنم توضیح مکفی عرض شد. اون ردیاب اتمگا8 هم که مال اقای قاسمی باشه بنده ندیدم و اگر منظورتون ردیاب منتشر شدشون باشه که اصل حرف شما نشان از دانش بسیار پایین شما داره. چون هر کسی که با این تیپ مدارات کار کرده باشه بخوبی میدونه که شما حتی کریستال یک مدار میکرو دار رو نمیتونین عوض کنین و انتظار داشته باشین درست کار بکنه چه برسه به این همه تغییر و عوض کردن اسامی و فرکانس ها و ... ! خب بردار من اگر به اون ردیاب باشه که بیشتر از 50 خط کد هم نداره و هر برنامه نویس مبتدی خودش برنامشو مینویسه این چه کاریه!
اما در مورد ردیاب 22 و بخصوص 35 بنده یک چالشی رو جلو شما گذاشتم امیدوار هستم قبول کنین فکر کنم برای همه ما مسائلی روشن بشه. بنده عرضم این هست بصورت فیلم و کار همزمان ردیاب ما و شما ؛ خروجی این فرکانسها و دقتشون توسط یک اسیلوسکوپ حرفه ای گرفته بشه و برای همه نشون داده بشه! کار غیر ممکنی هم نیست. ولی نشانه سطح دانش پیاده شده میتونه باشه.
حالا کار ندارم به مقایسه ردیاب حتی 102 با ردیاب 35 که شما اگر بتونی فرکانس متغیر واقعی و قابل نمایش با دقت صدم هرتز رو داشته باشی من که در بست قبولتون دارم! باقی کار هم بماند دیگه دوستان خودشون قبلا مقایسه لازم رو بین 102 و حتی 22 ما انجام دادن و نتایج رو گفتن!
ضمن اینکه شما قبلا اشاره به استفاده از فرکانسهای دستگاههای ایشون کردین در صورتیکه اصل داستان رو هم توجه نکردین که اولا اصل اون فرکانس ها در دستگاههای بسیار معروفی استفاده شده بود. در ثانی پس این همه فرکانس جدید که اضافه شده بود و واقعا کارایی حتی بهتری هم داشت از کجا اومد؟ اصلا مگه ردیاب همش به این اعداد ثابت فرکانسی هست؟ این فرکانسها حتی در دستگاههای اصلی هم نتونستن کسی رو به نتیجه خوبی برسونن ولی این در ردیاب 22 و 35 با دقت بسیار بیشتری حتی پیاده شده و نتیجه کارش هم همین میشه که تا به الان دهها چیز ریز و درشت با این ردیاب پیدا شده که نتایجش و حتی عکسهاش با توجه به معذوریت خیلی از دوستان ولی توسط برخی گذاشته شده و کاربران زیادی هم هستن که فکر نمیکنم بشه بهش تردیدی راه داد. چنین مسائلی رو در روال کاری هیچ سازنده ردیابی در دنیا شما اصلا دیدین که حالا مثلا خودتون رو بتونین در این زمینه مقایسه کنین؟؟ اینا واقعا مسائل کوچکی نیستن! خیلی هم مثبت هستن! اگر توانش رو دارین شما هم از طریق انجمنتون میتونین همچین کاری بکنین. واقعا چه اشکالی داره؟
در خصوص تبلیغ کذب مساله عرض جغرافیایی کسی اگر سواد کافی داشته باشه با مطالعه مطلب قبلی من به اصل داستان پی میبره. این صحبت مجدد شما که شبیه به یک نوار همون حرف خودت رو تکرار کردی باز هم از دانش بسیار پایین شما حکایت داره. دوست من شما میگی عرض جغرافیایی! تنها دستگاهی که توان نشان دادن عرض جغرافیایی رو داره و در اختیار میتونه باشه جی پی اس هست که خوشبختانه فرمودین استفاده نشده! پس اگر سنسور مگنت یا بواقع مغناطیس سنج گذاشتین که دیگه چرا از الفاظ عرض جغرافیایی که بار تبلیغاتی کاذب پیدا میکنه استفاده میکنین؟ مساله ارتباط فرکانس ردیابی شما هم با مغناطیس عرض کردم و اگر اینجور کارها رو کردین و بصورت غیر علمی الکی شلوغش کردین که اصلا ریالی هم این ردیاب 102 شما عملکردی نداره! اتفاقا یکی از کاربران شما 102 رو خریده بود و بسیار ناراضی هم بود و میگفت حتی تست هم نمیتونه باهاش بکنه! حالا داستان چی بوده من نمیدونم ولی همین شخص ردیاب 35 ما رو هم گرفت و بسیار هم راضی بود و ایشون در همین انجمن هم حضور دارن میتونن تایید کنن. البته من ادعا نمیکنم ردیاب 102 کارایی نداره و حتی حرف ایشون رو هم به اون شکل باور نکردم چون تا جاییکه من دیدم دستگاههای اقای قاسمی کار میکنن اما کارایی بالایی ندارن. بهرحال دوست من استفاده از 7 آیسی در یک ردیاب نه تنها افتخاری نیست بلکه اصلا درست هم نیست چون مگه شما قراره چکار بکنی؟ این همه سنسور دما و مگنت که بیشتر دستگاه رو شبیه چیز دیگه ای میکنه تا ردیاب چه مفهومی داره؟ اصلا ادعای هوشمند بودن هم نمیتونه صحیح باشه. وقتی شما کماکان داری با آنتن کار میکنی و گیرنده اون امواج رو نداری پس هیچ تحلیلی هم از امواجی که روی آنتن برمیگرده نداری که بخوای روش کاری صورت بدی! هر وقت کل سیستم انتن رو ما حذف کردیم میشه خیلی در زمینه هوشمندیش هم کار کرد. وانگهی به طور مثال اینکه دما مناسب نباشه ردیاب تشخیص بده! عزیز من چی رو تشخیص بده؟ نا مناسبی دما برای ردیابی رو بنظر شما دستگاه باید تشخیص بده اونم از روی عدد دماسنج؟ که مثلا یک خط کد بذاری توی میکرو دما از فلان عدد کمتر یا بیشتر بود هشدار بده یا سیستم رو قطع کن! نه عزیزم کاردستی که نمیسازیم. تشخیص بیشتر این موارد بعهده اپراتور هست و قانون کلی در مورد دما هم وجود نداره. گاهی هوا خیلی سرد و یا گرم هم هست اما اگر دستگاه خودش تحت تاثیر این شرایط قرار نگیره باز هم ردیابی میتونه با دقت قابل قبولی انجام بشه. اصل مساله هم همین هست که دما روی فرکانس خود دستگاه اثر نذاره! این خیلی خیلی مهمه. این کار هم فقط توسط یک دستگاه فول دیجیتال امکانپذیره. اگر حتی یک قطعه تاثیر گذار در امواج یا عدد فرکانسی استفاده شده باشه که انالوگ باشه کلا کار خراب میشه!!! صد در صد مطمئن باشین بنده خیلی این مورد رو بررسی کردم. پس بیان استفاده از چوک یا حتی ترانزیستور معمولی در چنین شبکه مداری بسیار حساسی از دید من جز یک تلاش محکوم به شکست و وقوع انواع و اقسام خطاهای اضافی بیشتر نیست!
در مورد ایمپالسی واقعا خوشحالم که شما تایید کردین یکی هستن. ولی خوشحال میشدم اگر اون مختصر تفاوتی که فرمودین بینشون وجود داره چی هست و رفرنس این اطلاعات یا احیانا دستگاه ایمپالسی که بطور مشابه مد نظر شما بوده کدوم هست که بنده متوجه بشم این چه تفاوتی هست که زمانی از جناب قاسمی هم موقع فروش دستگاه مشابهی سوال شد و ایشون خیلی نامشخص فرمودن شباهتهایی دارن و فرقهایی دارن و بحث فنیه و اینجا جای مطرح کردنش نیست! خیر نه تنها من بلکه همه میخوان روشن بشن سیستم پالس و ایمپالس چه تفاوت هایی داره و اگر واقعا نیست پس لطفا موقع فروش دستگاهها هم از این اسامی تبلیغاتی نباید استفاده بشه.
ضمنا دوست عزیز ثبات عالی ما نداریم! از این صفات عالی که صرفا جهت فروش کاربرد دارن حداقل جلو بنده استفاده نکنین! ما فلزیاب با ثبات عالی در جهان نداریم! حالا شما به عنوان یک تکه مدار اضافه شده به یک دستگاه دیگه ؛ فلزیاب با ثبات عالی ساختین؟! ثبات در فلزیابی نسبی هست. اگر فلان شرکت بعد 40 سال ساخت فلزیاب هنوزم دستگاه چند هزار دلاریش توی خاک ایران ثبات "عالی" نداره پس مال شما هم نمیتونه داشته باشه.
در خصوص کلیت فروشگاه شما هم من نظراتم رو دادم. جواب شما هم بنظر من مشخص کننده مطلب جدیدی نبود جز تبلیغات و فروشگاه آذرکیت فلان است و بهمان است! اما اون قسمتی که فروش رنج کامل قطعات الکترونیک وجود داشته باشه قطعا همه دوستان هم استفاده میکنن و بنده هم تایید میکنم. اگر هدف خیر باشه پس در اینده نزدیک ایشالا شاهدش خواهیم بود. در غیر این صورت مشخص میشه که حرف بنده پر بیراه هم نبوده!
در مورد حضور یا عدم حضور آقای قاسمی مطلب خودم رو عرض کردم و فکر میکنم دوستان اگر تک تک پازلهای این داستان شما رو کنار هم بچینن به اصل داستان هم میشه رسید. بهر حال اگر شما قاسمی نباشین و لطیفی هستین جا داره یک صحبت اساسی که شاید سوال خیلیا باشه با شما انجام بدم ببینم میتونم یک جواب درست حسابی از شما بشنوم که لااقل به اطلاعات خودم تا اینجا شکی بکنم یا نه!
دوست من شما بنوعی از گرد راه رسیدی و یهو از همه ما به قاسمی نزدیک تر شدی. اختیار همه انجمنش و فروشگاهش تا حدی در دست شماست که حتی قیمت دستگاهها و تخفیف و نحوه ارائه و تست و تقریبا همه چیز اونجا الان با شماست و حتی برخی اسامی که در مقطعی در کنار اسم شما بعنوان جامعه مهندسین همکار! مطرح شده بود دیگه در کار نیستن! از طرفی اطلاعات فنی همه دستگاهها رو هم که دارین. همه مدارات رو هم که دارین! خب این ما رو فقط میرسونه به داستانی که بین شما و قاسمی میتونه باشه. حالا من سوالم این هست با توجه به این مسائل شما دقیقا چه نسبتی با اقای قاسمی دارین؟ قطعا هم از وضعیت دقیق ایشون اطلاع کاملی باید داشته باشین! اگر بگین ندارین که بخدا هیچکسی باور نمیکنه! پس خواهشا این ارتباط و وضعیت فعلی ایشون رو درست حسابی توضیح بدین لااقل کاربران خودتون که مرتب سوال میکنن روشن بشن!