انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 11:56pm

پاسخ به موضوع  [ 186 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 19  بعدی
 محصولات آذر کیت (مهدی قاسمی یا همون لطیفی و حمید روحی) 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس حمید عزیز
با توجه به شناختی که از شما و بار علمی و تخصصی که دارید میخوام از شما خواهشی کنم
چند مورد پیش اومده که دوستان از شما خواستن که یه فلزیاب طراحی کنید و شما هم شاید تحت فشار دوستان و یا حتی برای اثبات توانایی خودتون که برای ما اثبات شدست و نیازی هم نیست روزی اقدام به اینکار بکنید ولی خواهش من اینه:
حتی اگر روزی یه فلزیاب طراحی کردید اونو مجانی منتشر کنید تا هم دست تمامی بله تمامی سوداگران این عرصه بسته بشه و هم اینکه خودتون بهتر از بنده میدونید تمام فلزیابها مشکلاتی دارند که اولا اپراتور حرفه ای میطلبند و ثانیا اپراتوران حرفه ای رو هم هنوز نتوستند راضی کنند
پس این ادعاهایی که هر از گاهی از گوشه و کنار دنیای مجازی میبینیم همه سر و ته یک کرباسند و برای تمام آشنایان به الکترونیک فقط بازی با کلمات و عبارات است
امروزه شرکتها و برندهای جهانی هم ادعاهایی را که در وبسایتها و بعضا وبلاگهای ایرانی میشود ندارند و این برای خود بنده بسیار مایه مسرت و شادیست
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

پنج شنبه 5 دی1392 - 6:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
حمید نوشته است:
خب آقای مهدی قاسمی/لطیفی عزیز به فلزجو خوش اومدین!!! :ymhug: :D
همون دو خط اول شما با توجه به عین کلمات و حتی جملاتی که قبلا با ایدی مهدی از شما در انجمنتون دیده بودم خیلی بیشتر لااقل به خودم ثابت کرد که شما خود مهدی قاسمی هستین! جالبه که اسم شما هم مشخص شد مهدی هست در حالیکه تا این لحظه هیچکس در اون محیط نمیدونست شما هم مهدی هستین و فقط به نام مهندس لطیفی میشناختن!!! خدا پدر ما رو بیامرزه که اسم کوچک شما هم مشخص شد. :D

حمیدجان واسه چی میگم فقط تایپ نکن واسه همین روزاستا.
یادش بخیربابابزرگ مرحومم همیشه وقتی میخواستم زرنگی کنم میگفت(اگه تواونی!!!من بنداونم!!!) :)) :)) :)) :)) :))

این پست توسط بینادر7آبان 92قرارداده شده.
خب معمولا بعضی فامیلی ها راحت ترازاسمن نکنه میخوای واسه این مساله هم 1صفحه و100هزارکاراکترتایپ کنی.
ببین چه پست خوشگلی دادم؟؟کوتاه مشخص ومفیدخداییش جوابم نداره داره؟؟؟؟ :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 5 دی1392 - 10:04am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

نقل قول:
حمیدجان آخه اینا چیزی نیست که قانع کننده باشه ای خدا کاش من درس وکالت میخوندم.
اما خداییش ته وجدانت شک نداری حتی یذره؟؟درمورد مهدی مساله ایه باخود شما من کاری ندارم اما آقای لطیفی شخص محترمی هستن این برای من ثابت شدست شما هم انسان شریفی هستی هیچ شکی درش نیست اما دارید مسائل مهدی ولطیفی روباهم قاطی میکنیددلیلی نداره اگه مهدی اردبیل بوده ناظم هم اردبیل هست خودمهدی باشه شایدپسرخالش باشه که اعتمادکرده واین اختیارات روبه دستش داده حمیدجان کلاهتویه طرفه قاضی نکن.
درموردمحصولات آذرکیت اینو بدونیدکه این مشکل برای ردیاب fpl22افتاد نیفتاد؟؟العانم من گلدن کینگ ورژن2.2روتهیه کردم واقعا کارمیکنه اما میخوام اینوپس بدم باهمون مبلغی که خریدم وبرای دستگاهp740که قیمتش 3میلیونه تنها مبلغ 1/925هزارمیدم اونم با 1میلیون تومن چک واقعاکدوم فروشگاه اینکارو واسه کاربراش انجام میده؟؟شما باشی اینکارومیکنی؟؟
من میخواستم این گلدن کینگ روبدم elm102بگیرم که ایشون گفتن وقتی گلدن کینگ موردپسندنیست elm102هم نیست پس این میشه لطف میشه بزرگواری
درضمن استادآریا که بزرگ این انجمن هستن ردیاب elm101روموردتست قراردادن وقدرتشوتائیدکردن غیره اینه؟؟؟
پس بخاطرهمینه به دوستانی که میگم اگه باآقای لطیفی برخوردنداشتین وحتی نمیشناسیدش الکی جبه گیری نکنید.چرابهتون برمیخوره؟؟
استارجان شما مهدی یا لطیفی رومیشناسید؟؟؟ازپست هاتون معلومه که نه
پس من فقط حرفم اینه اگه توفامیلتون قاضی دارید ازش بپرسین که آیابااین حرفها اونم بدون حضورطرفین میشه کسی رامحکوم به جرم کرد؟؟
پس عاقلانه به مساله نگاه کنید.

سلام دوستان
حامد جان نظر شما هم محترم و قابل تامل هست ولی نه برای همه چون شرایط شما با شرایط اونا میخونه پس خوبه برات.
ولی متاسفانه برنامه های آذرکیت هم یکجانبه و منفعت طلبانه هستش و کسی نمیتونه منکرش بشه.
مثلا منی که aus رو گرفته بودم و الان گرونتر از اون سیستم رو ندارن میگن طرح تعویض نداره و اگه قبلا دستگاهی گرفتی مثلا با 1 ملیون میتونی پس بدی و یه مبلغ روش بذاری چیز گرونتری بخری و...
متاسفانه aus هم چیزی نبود که تبلیغش میکردن و قیمتش فوق العاده و فوق العاده گرونه.
من خودم دستگاه زمین شناسی توی انجمن رو هم ساختم تقریبا با یک مکانیزم کار میکنن ولی برام حدود 100 تومان در اومد حالا این کجا و 5 ملیون کجا.
بهرحال من نمیخوام خدای ناکرده کسی رو محکوم کنم ولی هر آدم عاقلی میتونه واقعیتها رو درک بکنه.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

پنج شنبه 5 دی1392 - 10:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

باشه بینا جان هرفروشگاهی یک قانونی داره یک روندی.
بازشمارودستگاهت زیادتست کن شایدکارکردن باهاشواونطورکه بایدبلدنیستین خب اگه میخواین ausوزمین شناسی رومقایسه کنیدمعلومه که یک مکانیزم دارن اما مساله قوی وضعیف بودنه؟ همونطورکه این امردرپالسی ها هست دیگه.

پنج شنبه 5 دی1392 - 10:40am

سلام!
شاید نیاز به این پست من هم نبود چون من هدفم کل کل کردن نیست و هدفم پاسخ به اتهامات بود که با دلیل رد بشن و کسی که میخونه همون یک پست من و جواب شما کافی هست!
ولی من باز سعی میکنم دونه به دونه به چیزهایی که گفتی جواب بدم.
تکرار این حرف که فقط از روی شباهت حرف زدن و همینطور اینکه من شب پست دادم و مهندس هم همینکارو میکرد و اینکه اسم من مهدی لطیفی هست (که اغلب دوستان میدونند و من بارها در انجمن ژئوتک 1 خودمون در پست هایی که دادم گفتم مهدی لطیفی هستم و همه هم بهم اونجا داداش مهدی میگن باور نداری خودت برو ببین) و هزار و یک چیز دیگه بیای بگی من مهندس قاسمی هستم . من هیچ وقت خودم رو مهندس ندونستم و کسی هم به من مهندس نگفته مگر در مواردی که من خودم هم گفتم مهندس نیستم. هر کسی میتونه خیلی راحت تشریف بیاره منو از نزدیک ببینه تا من ثابت کنم لطیفی هستم.

شما نگفتی کلاهبردار و من هم نگفتم که گفتی! ولی بهتره تکلیف خودت رو با خودت معلوم کنی
اینکه میگید عکس نمیزارید میترسید کپی بشه! عکس گذاشتیم حتی مثلا واسه ELM102 عکس فیبرش هم گذاشته شده ! منظور اینه که این حرف شما درست نیست و فقط تکرار مداومش باعث میشه کسی که آگاهی نداره فکر کنه حرف شما درسته.
بحث تست خیلی جالبه!
کلا تا جایی که میدونم دستگاهها یک با اعتبار سازنده و فروشگاه فروخته میشن که طرف مطمئنه دستگاه خوبی میخره دو اینکه بعضی ها همین وجود نداشتن امکان تست رو یکی از مواردی که احتمال کلاهبرداری رو بیشتر میکنه میدونند و درستش هم همینه که به مشتری باید احترام قائل بود.
تست حضوری کااااااااملا توسط خود خریدار و تماما با شرایط خودش انجام میشه! برای تست 24 تا 48 ساعته هم که باز شما گفتی تست در 48 ساعت قابل انجام نیست! ولی مطمئن باش اگه دستگاهی کارایی نداشته باشه تو همون 1 ساعت تست هم مشخص میشه چه رسد به 48 ساعت
برای اثبات کارکرد AUS تنها راه و بهترین راه ممکن انجام تسته! من تو پست قبلم گفتم این امکان برای همه وجود داره حتی خود شما بیا AUS رو در کنار اگزا با یک شرایط تست کن و ببین چه نتیجه ای میگیری.
شما فقط میخوای تهمت بزنی و حتی کارهای خوبی که خودت هم تصدیق میکنی رو دلیل بر کلاهبرداری میدونی :D داداش من با وجود امکان خرید بصورت حضوری و تست رفتار خوب من یا فلان کس نمیتونه صرفا به دلیل اعتبار افزایی باشه هرچند یکی از دلایل اعتبار آذرکیت هم همینه که به مشتری جواب داده میشه. چون اعتبار دروغی وقتی دستگاه توی تست جواب نده بدتر آبروی طرف رو میریزه
کسی که وقتی حضور داشت کمک مردم میکرد عدم حضورش به معنی کمک نکردن بخاطر اینکه سود مالی نداره درست نیست. همه هم اینو میدونن
خودت بین حرفهات حرفی گفتی که خوشم اومد: "ایشون اگر مریض هم بود در برابر این همه درخواست تا الان لااقل یه چیزی هم توی انجمنش قرار میداد که ابراز وجودی کرده باشه و تاثیر گذار بوده باشه و اون انجمن هم به حالت خواب فرو نره!!! چیزی که همه کاربرانش هم میدونن و ابراز کردن. حالا امیدوارم پیشنهاد من خیر خواهانه بوده و همین کار رو هم بکنین!" این مساله مهمیه از نظر من چون قبلا هم ذکر کردم که همه هم میدونند که فقط یک حضور ساده مهندس میتونه انجمن رو رونق دوباره بده چه رسد به اینکه بخواد مداری یا ... منتشر کنه. ساده ترین افراد با میزان درک پایین هم این موضوع رو میدونند و به فرموده شما مهندس قاسمی آدم خیلی زیرک و باهوشی هستند پس درک این مساله براشون کاملا راحت هست و اگر واقعا چیزی باشه که شما میگی حتما هر طور بود میومد و مطلبی میزاشت نه اینکه در قالب ناظم انجمن یا لطیفی بیاد
درمورد مدار 101 نیازی نیست قسم بخوری چون من نگفتم شما مدار رو از آقا مجتبی گرفتی ! من فقط طبق مدارک موجود گفتم مدار کامل با طرح فیبر چاپی برای ایشون ارسال شده
در واقع حرفهای شما و عصبانیت شما چیزهای دیگه ای رو نشون میده :) با انتشار مدار ردیاب شما هم که یک آی سی اتمگا متعارف داره بسیاری میتونند به قول خودت به عمق تکنولوژی شما پی ببرند
بله epl22 با ردیاب دیجیتال که مدارش منتشر شده شباهت های زیادی دارند . اول بگم که منظور من کارایی داشتن یا نداشتن این ردیاب نیست چون کسی که خریده و ازش استفاده کرده میتونه نظر بده من فقط شباهت های اینها رو بیان میکنم طبق مداری که کپی شده
در مدار ردیاب آقا مهدی از یک اتمگا 8 استفاده شده. دو تا ترانزیستور به عنوان تقویت کننده و یک ترانس یا چوک یا هر چیزی به عنوان افزایش ولتاژ . در مدار شما اومدین ترانزیستور ها رو با ترانس حذف کردین و فقط مونده یک اتمگا 8. کریستال 4 مگاهرتز هم شده 16 مگاهرتز.
باقی قطعات خازن های تغذیه و یک 7805 برای 5 ولت مدار هست. چیز دیگه ای داخل مدار نیست
فرکانس های دستگاه هم بنا به فرموده خود شما که ایمیلی ارسال کردی کاملا از روی همین 101 که میگی خطا زیاد داره برداشته شده.
پس اگه یک مهندس الکترونیک بیاد اینجا کمی بررسی کنه میبینه که ردیاب شما در واقع ساده شده ی‌ !! همون ردیاب دیجیتال آقا مهدی هست.

به قول خودت میدان مغناطیسی با عرض جغرافیایی تغییر میکنه. براساس همین ایده 102 میتونه عرض جغرافیایی رو تخمین بزنه و نقطه دقیق رو مثل جی پی اس! همه دوستانی که با من صحبت کردن تلفنی گفتم که مثلا میتونه تخمین بزنه نزدیک به استوا هست که میشه جنوب ایران یا اینکه شمال ایران هست یا مرکز ایران. هیچ وقت گفته نشده که مثل جی پی اس هست اگر بود بله در این صورت باید با اختلاف 100 متر همه چی به هم میریخت.
در مقیاس بزرگتر تغییرات میدان مغناطیسی مثلا شمال ایران با جنوب ایران کاربرد داره و تفاوت هم دیده میشه.
در مورد ایمپالسی بله تا جایی که منم میدونم همون پالسی هست که ویژگی های خاصی داره که بهش میگن ایمپالسی و این رو میتونید یک سرچ بزنید تا از وجود ایمپالسی مطلع بشید. باز این هم با تست هست و همون 2 تا 3 متر که گفته شده میزنه ولی با ثبات عالی که اپراتور های حرفه ای میدونن منظور من چیه/
تمرکز فروشگاه روی ردیاب نبوده و نیست! تعداد نقطه زن های موجود بیشتر از ردیاب هست توی آذرکیت!
این ادعا که خیلی از چیزهایی که میزارید مثلا کیت های ارزان یا قطعات الکترونیک که همه رو میتونه کمک بکنه همش برای اهداف کاسبی و سود و ... هست تنها چیزی که میتونم بگم اینه که باز به هر حال حتی شده از این طریق داریم به دوستان کمک میکنیم و اینکه شما هر ویژگی خوبی که آذرکیت داشته باشه بگی نه این خوبه چون میخواد مردم رو گول بزنه دیگه فکر شماست و مرور زمان میتونه اینو مشخص کنه.
فروشگاه قطعات هم به زودی تا کمتر از یک ماه بیش از 8000 قلم جنس بهش اضافه خواهد شد و اغلب این اجناس اورجینال خواهند بود که حتما بزرگترین فروشگاه قطعات در ایران خواهد بود جالبه این خبر رو همینجا هم بدم که صحبت هایی برای پرداخت مبلغ به مامور پستی بعد از دریافت این قطعات تا سقف قیمتی مشخصی هم داره پیگیری میشه که حتما با کامل شدن فروشگاه اجرایی خواهد شد.
ارادتمند همه دوستان L-)

پنج شنبه 5 دی1392 - 10:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ariana2014 نوشته است:
hamed نوشته است:
حمیدجان چه چیزی بایدجواب داشته باشه؟اون چیزی که من جواب نمیدونم؟؟
مگه من قصدکشمکش دارم؟؟بعد2ماه تازه پست دادم انجمنم عالیه بخدا عالیه توبخش زمین شناسی وچنس خیلی حال کردم من حتی توالکترونیک 1%شما سوادندارم اما تومونتاژکارم20
من فقط حرفم اینه چرااجازه میدی همچون تایپیک هایی ایجادبشه تابابرخی ازکاربرانی که فقط نقش (ملیجک)روایفامیکنن(قصدتوهین ب هکاربران ندارم)هرچرتو پرتی که دلشون میخوادایجادکنن.
شما نقش قاضی ومدیر روداریداما دارید خودخواهانه وفقط ازروی عصبانیتی که ازمهدی دارید بقیه موردها رونادیده میگیریدومثل یک کاربرساده رفتارمیکنید.
مثلا که چی به حالت مسخره واراون پست قرن 21رودادید :))
؟؟؟

واقعا اون چیزی رو که از شخصیت شما انتظار میرفت نشون دادید ودر این فضای مجازی توهین چیزی جز ضعف طرف رو نمیرسونه من بیرون یه 1 ساعتی کار داشتم نمیدونستم این بحث اینقدر طول میکشه ولی تمام پست هارو مطالعه کردم جالبه به جز مغلطه هیچ جوابی رو درست ندادی و کاملا مشخصه در پاسخ به سوالای حمید جان عاجز موندی واگر این روند رو به جلو پیش بره فکر کنم فقط به ضرر شما و فروشگاه آذر کیت و مهدی و لطیفی تموم میشه و نه کس دیگه

آریانا چراناراحتی عزیز من شما 22222ساعت بیرون باش ولی وقتی اومدی جواب مردانه بده چون هنوز جوابموندادی ومدیران هم هیچ برخوردی باشما نداشتن اصلا به فرص آقای لطیفی همون مهدی وآذرکیت کلاهبردارچراشما یجا یچی گفتی یجا یچی دیگه؟؟اول تکلیف اینومشخص کن پس بیا اول بگو آذرکیت خوبه یابد؟لطیفی همون مهدیه یانه؟؟هراعتقادی به این 2موضوع داشته باشی بازم بایدمعذرت خواهی کنی(شماچیزی درموردثبات شخصیت شنیدید ;) )

پنج شنبه 5 دی1392 - 10:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
hamed نوشته است:
ariana2014 نوشته است:
hamed نوشته است:
حمیدجان چه چیزی بایدجواب داشته باشه؟اون چیزی که من جواب نمیدونم؟؟
مگه من قصدکشمکش دارم؟؟بعد2ماه تازه پست دادم انجمنم عالیه بخدا عالیه توبخش زمین شناسی وچنس خیلی حال کردم من حتی توالکترونیک 1%شما سوادندارم اما تومونتاژکارم20
من فقط حرفم اینه چرااجازه میدی همچون تایپیک هایی ایجادبشه تابابرخی ازکاربرانی که فقط نقش (ملیجک)روایفامیکنن(قصدتوهین ب هکاربران ندارم)هرچرتو پرتی که دلشون میخوادایجادکنن.
شما نقش قاضی ومدیر روداریداما دارید خودخواهانه وفقط ازروی عصبانیتی که ازمهدی دارید بقیه موردها رونادیده میگیریدومثل یک کاربرساده رفتارمیکنید.
مثلا که چی به حالت مسخره واراون پست قرن 21رودادید :))
؟؟؟

واقعا اون چیزی رو که از شخصیت شما انتظار میرفت نشون دادید ودر این فضای مجازی توهین چیزی جز ضعف طرف رو نمیرسونه من بیرون یه 1 ساعتی کار داشتم نمیدونستم این بحث اینقدر طول میکشه ولی تمام پست هارو مطالعه کردم جالبه به جز مغلطه هیچ جوابی رو درست ندادی و کاملا مشخصه در پاسخ به سوالای حمید جان عاجز موندی واگر این روند رو به جلو پیش بره فکر کنم فقط به ضرر شما و فروشگاه آذر کیت و مهدی و لطیفی تموم میشه و نه کس دیگه

آریانا چراناراحتی عزیز من شما 22222ساعت بیرون باش ولی وقتی اومدی جواب مردانه بده چون هنوز جوابموندادی ومدیران هم هیچ برخوردی باشما نداشتن اصلا به فرص آقای لطیفی همون مهدی وآذرکیت کلاهبردارچراشما یجا یچی گفتی یجا یچی دیگه؟؟اول تکلیف اینومشخص کن پس بیا اول بگو آذرکیت خوبه یابد؟لطیفی همون مهدیه یانه؟؟هراعتقادی به این 2موضوع داشته باشی بازم بایدمعذرت خواهی کنی(شماچیزی درموردثبات شخصیت شنیدید ;) )

من نمیدونم مرام ومسلک شما چه شکلیه که با اون روش با شما صحبت کنم :D
شمام تکلیف خودتو با ما روشن کن این وسط شما چیکاره ای مدعی العموم مردم شدی اول اینو مشخص کن تا ما بدونیم با کی طرفیم باید جواب شمارو بدیم یا مهدی قاسمی یا مهدی لطیفی :D

در ضمن اون فروشگاه آذر کیت هستش که باید بیاد از ملت عزر خواهی کنه نه من داداش من نمیدونم شما چرا خودتو زدی به کوچه علی چپ روی سخن من در پست سوم این تاپیک در مورد نارضایتهای اذر کیت با bina بود که خدارو شکر خوشون اومدن اعلام کردن اینم از مردونه جواب دادان دیگه چی میخای بدونی

و فکر کنم حمید جان داستان یک تا صد شمارو هم ریخت رو دایره و جایی واسه توضیح بنده نمونده که بخام چیزی رو ثایت کنم وسلام

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

پنج شنبه 5 دی1392 - 11:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شما چکاره ای؟؟اگه من مدعی العموم هستم شمام هستی دیگه؟ :-?
شما به رابطه آذرکیت با ملت چکارداری من خودتونودارم میگم.
آریانا جان یکش کجاست تا 2تاصفراش معلوم باشه؟؟؟ اشکال نداره شما هم ثابت کن شما هم توضیح بده.
اما هنوزجواب سوالمو ندادیا داری زیرآبی میری ;)

پنج شنبه 5 دی1392 - 11:44am
مدیر کل
مدیر کل

جناب مهدی لطیفی یا قاسمی! انصافا این جواب شما در برابر اون همه نکاتی که من طرح کردم هیچ جایگاهی در مقام پاسخگویی نداشت و شاید به همین دلیل سعی کردین با پر رنگ کردن نوشته های خودتون مطلبتون رو بیشتر به چشم دوستان بیارین! ولی توصیه میکنم همه دوستان مطلب مفصل بنده رو با دقت بیشتری بخونن و اگر موردی باشه من در خدمت شما هستم.
بنده اولا کجا تکرار کردم این قضیه کلمات رو؟ فقط در گذشته در بحثی که خود اقای قاسمی وجود داشت این داستان هم مطرح شده بود! در عین حال تحلیل من همیشه بر اساس نکات و مسائل بسیار متعدد هست نه صرفا این نکته کوچک که به تنهایی ثابت کننده هیچ مساله ای نیست ولی وقتی در کنار سایر نکات قرار میگیره دیگه کاملا معنادار میشه! حالا شما اصلا در گذشته کجا بودین که این مسایل رو بدونین؟ میشه از شما سوال کنم شخصی بعنوان مهدی لطیفی یا ناظم تالار چطور و یهو از کجا پیداشون میشه که درست بعد از خروج بنده و عده ای کثیر از کاربران موثر اون انجمن تشریف میارن و تقریبا همه کاره انجمن و فروشگاه و جوابگوی همه مسائل فنی میشن؟؟!! واقعا خیلی جالب و خنده دار هم هست! بنظر من اصلا هوش و زکاوت هم نیازی نیست بلکه این شما هستین که با شعور مردم بازی میکنین!
اینکه عکس گذاشتین میشه بفرمایین چرا از داخل 101 نذاشتین؟؟ چرا 102 رو که مدار آبرومندی داشت میذارین اونی که عکسش جالب نیست نمیذارین! :D دوست من دست بردارین از این حرکات تو رو خدا! یکیشو میذارین چند تاش هم نمیذارین و مشخصات دقیق کاری دستگاه هم اصلا وجود نداره که حتی بین دستگاههای خودتون هم مقایسه منطقی قابل انجام باشه چه برسه با دستگاههای متعارف! فیلم هم که بارها قرار شد و فقط قول دادین و همه هم ظاهرا یادشون رفت! چند سری هم که فرمودین با موبایل تشریف اوردین و نمیشه عکس اپلود کرد! من نمیدونم باز شدن صفحه انجمن یعنی خیلی راحت تر هست نسبت به اپلود یک عکس؟ خب چرا بعدش هم نذاشتین؟ الان هم مثلا برای یک دستگاه عکس یک چیپ کامپیوتری رو بعنوان تصویر گذاشتین که فکر نکنم خودتون هم اصلا بدونین عکس چی هست! دوست عزیز این بساط رو تموم کنین کسی که میخواد بهترین ایران باشه این حرکات رو نمیکنه و سایتش رو هم 1 ماه به 2 ماه نمیخوابونه و اسم سایتش رو هم بصورت فصلی عوض نمیکنه!!! اگر میخواین حرفه ای باشین واقعا حرفه ای باشین نه اینکه فقط ادعاش رو داشته باشین!
بعد هم چرا قسمت اصلی پیشنهاد بنده رو پرش انجام دادین؟ من عرض کردم برای هر کدوم دستگاههاتون تاپیک بزنین خیلی شفاف اپراتوریشون مطرح بشه همه هم در جریان باشن. هم در اشتراک تجربیات و نتیجه گیری از دستگاهها عالی هست و هم خریداران جدید خیلی بهتر میتونن تصمیم بگیرن و هم اگر دستگاهتون واقعا خوب باشه خودش بهترین تبلیغ هست. این مشخص ترین پیشنهاد من به شماست و کاملا هم خیر خواهانه هست. همین مورد رو درست پیاده کنین بنده کاملا شما رو تایید میکنم. چون چیزی که مشخص و شسته رفته و معلوم باشه دیگه مو لای درزش هم نمیره و کسی هم واقعا حرفی نمیتونه بزنه چون هدف من هم صرفا همین شفافسازیها و نتیجه گیری خوب بندگان خداست!
بحث تست تا اونجایی که شما میدونی تا همونجاست برادر من! از اونجا به بعدش رو بذار من به شما بگم! طرف میاد برای بار اول اصلا چیزی از دستگاه نمیدونه و ظاهر امر رو میبینه کار میکنه و شرایط هم طوری هست که هر جور دلش بخواد نیست داداش! شما باید بهش بگی چجوری کار کنه و چطور تست بگیره و متوجه بشه. نکته ای هم که زیرکانه عنوان نمیکنین شرایط خاک هست که اصلا در اون نقطه با محل اصلی مورد نظر اپراتور فاصله داره و در نهایت همه دیگه فکر کنم میدونن که این تستها رو خیلیها دادن ولی رضایت نهایی حاصل نشده. موضوع هم اینه که تست یعنی فقط کار کردن دستگاه! نه میزان کارایی نهایی! اون چیزی که توی ذهن خریداره همیشه یک چیز دیگست و اون چیزی که فروشنده تست میده چیز دیگه! با همین تستها هم خیلی ها نتونستن به مطلوبشون برسن و اصولا بحث قطعی که نشانه کارامد بودن واقعی یک دستگاه باشه رو نمیتونه اثبات کنه. اما در کل تست دادن کار خوبیه! من این رو رد نمیکنم. اما عرض میکنم اینقدر که این چند روز مثل بسیاری فروشنده ها روی این قضیه مانور دادین فکر نکنین دیگه داستان با تست تموم میشه! :D
در مورد ردیاب 101 هم داستان اون چیزی بود که بنده عرض کردم و فکر میکنم توضیح مکفی عرض شد. اون ردیاب اتمگا8 هم که مال اقای قاسمی باشه بنده ندیدم و اگر منظورتون ردیاب منتشر شدشون باشه که اصل حرف شما نشان از دانش بسیار پایین شما داره. چون هر کسی که با این تیپ مدارات کار کرده باشه بخوبی میدونه که شما حتی کریستال یک مدار میکرو دار رو نمیتونین عوض کنین و انتظار داشته باشین درست کار بکنه چه برسه به این همه تغییر و عوض کردن اسامی و فرکانس ها و ... ! خب بردار من اگر به اون ردیاب باشه که بیشتر از 50 خط کد هم نداره و هر برنامه نویس مبتدی خودش برنامشو مینویسه این چه کاریه! :D اما در مورد ردیاب 22 و بخصوص 35 بنده یک چالشی رو جلو شما گذاشتم امیدوار هستم قبول کنین فکر کنم برای همه ما مسائلی روشن بشه. بنده عرضم این هست بصورت فیلم و کار همزمان ردیاب ما و شما ؛ خروجی این فرکانسها و دقتشون توسط یک اسیلوسکوپ حرفه ای گرفته بشه و برای همه نشون داده بشه! کار غیر ممکنی هم نیست. ولی نشانه سطح دانش پیاده شده میتونه باشه.
حالا کار ندارم به مقایسه ردیاب حتی 102 با ردیاب 35 که شما اگر بتونی فرکانس متغیر واقعی و قابل نمایش با دقت صدم هرتز رو داشته باشی من که در بست قبولتون دارم! باقی کار هم بماند دیگه دوستان خودشون قبلا مقایسه لازم رو بین 102 و حتی 22 ما انجام دادن و نتایج رو گفتن!
ضمن اینکه شما قبلا اشاره به استفاده از فرکانسهای دستگاههای ایشون کردین در صورتیکه اصل داستان رو هم توجه نکردین که اولا اصل اون فرکانس ها در دستگاههای بسیار معروفی استفاده شده بود. در ثانی پس این همه فرکانس جدید که اضافه شده بود و واقعا کارایی حتی بهتری هم داشت از کجا اومد؟ اصلا مگه ردیاب همش به این اعداد ثابت فرکانسی هست؟ این فرکانسها حتی در دستگاههای اصلی هم نتونستن کسی رو به نتیجه خوبی برسونن ولی این در ردیاب 22 و 35 با دقت بسیار بیشتری حتی پیاده شده و نتیجه کارش هم همین میشه که تا به الان دهها چیز ریز و درشت با این ردیاب پیدا شده که نتایجش و حتی عکسهاش با توجه به معذوریت خیلی از دوستان ولی توسط برخی گذاشته شده و کاربران زیادی هم هستن که فکر نمیکنم بشه بهش تردیدی راه داد. چنین مسائلی رو در روال کاری هیچ سازنده ردیابی در دنیا شما اصلا دیدین که حالا مثلا خودتون رو بتونین در این زمینه مقایسه کنین؟؟ اینا واقعا مسائل کوچکی نیستن! خیلی هم مثبت هستن! اگر توانش رو دارین شما هم از طریق انجمنتون میتونین همچین کاری بکنین. واقعا چه اشکالی داره؟
در خصوص تبلیغ کذب مساله عرض جغرافیایی کسی اگر سواد کافی داشته باشه با مطالعه مطلب قبلی من به اصل داستان پی میبره. این صحبت مجدد شما که شبیه به یک نوار همون حرف خودت رو تکرار کردی باز هم از دانش بسیار پایین شما حکایت داره. دوست من شما میگی عرض جغرافیایی! تنها دستگاهی که توان نشان دادن عرض جغرافیایی رو داره و در اختیار میتونه باشه جی پی اس هست که خوشبختانه فرمودین استفاده نشده! پس اگر سنسور مگنت یا بواقع مغناطیس سنج گذاشتین که دیگه چرا از الفاظ عرض جغرافیایی که بار تبلیغاتی کاذب پیدا میکنه استفاده میکنین؟ مساله ارتباط فرکانس ردیابی شما هم با مغناطیس عرض کردم و اگر اینجور کارها رو کردین و بصورت غیر علمی الکی شلوغش کردین که اصلا ریالی هم این ردیاب 102 شما عملکردی نداره! اتفاقا یکی از کاربران شما 102 رو خریده بود و بسیار ناراضی هم بود و میگفت حتی تست هم نمیتونه باهاش بکنه! حالا داستان چی بوده من نمیدونم ولی همین شخص ردیاب 35 ما رو هم گرفت و بسیار هم راضی بود و ایشون در همین انجمن هم حضور دارن میتونن تایید کنن. البته من ادعا نمیکنم ردیاب 102 کارایی نداره و حتی حرف ایشون رو هم به اون شکل باور نکردم چون تا جاییکه من دیدم دستگاههای اقای قاسمی کار میکنن اما کارایی بالایی ندارن. بهرحال دوست من استفاده از 7 آیسی در یک ردیاب نه تنها افتخاری نیست بلکه اصلا درست هم نیست چون مگه شما قراره چکار بکنی؟ این همه سنسور دما و مگنت که بیشتر دستگاه رو شبیه چیز دیگه ای میکنه تا ردیاب چه مفهومی داره؟ اصلا ادعای هوشمند بودن هم نمیتونه صحیح باشه. وقتی شما کماکان داری با آنتن کار میکنی و گیرنده اون امواج رو نداری پس هیچ تحلیلی هم از امواجی که روی آنتن برمیگرده نداری که بخوای روش کاری صورت بدی! هر وقت کل سیستم انتن رو ما حذف کردیم میشه خیلی در زمینه هوشمندیش هم کار کرد. وانگهی به طور مثال اینکه دما مناسب نباشه ردیاب تشخیص بده! عزیز من چی رو تشخیص بده؟ نا مناسبی دما برای ردیابی رو بنظر شما دستگاه باید تشخیص بده اونم از روی عدد دماسنج؟ که مثلا یک خط کد بذاری توی میکرو دما از فلان عدد کمتر یا بیشتر بود هشدار بده یا سیستم رو قطع کن! نه عزیزم کاردستی که نمیسازیم. تشخیص بیشتر این موارد بعهده اپراتور هست و قانون کلی در مورد دما هم وجود نداره. گاهی هوا خیلی سرد و یا گرم هم هست اما اگر دستگاه خودش تحت تاثیر این شرایط قرار نگیره باز هم ردیابی میتونه با دقت قابل قبولی انجام بشه. اصل مساله هم همین هست که دما روی فرکانس خود دستگاه اثر نذاره! این خیلی خیلی مهمه. این کار هم فقط توسط یک دستگاه فول دیجیتال امکانپذیره. اگر حتی یک قطعه تاثیر گذار در امواج یا عدد فرکانسی استفاده شده باشه که انالوگ باشه کلا کار خراب میشه!!! صد در صد مطمئن باشین بنده خیلی این مورد رو بررسی کردم. پس بیان استفاده از چوک یا حتی ترانزیستور معمولی در چنین شبکه مداری بسیار حساسی از دید من جز یک تلاش محکوم به شکست و وقوع انواع و اقسام خطاهای اضافی بیشتر نیست!
در مورد ایمپالسی واقعا خوشحالم که شما تایید کردین یکی هستن. ولی خوشحال میشدم اگر اون مختصر تفاوتی که فرمودین بینشون وجود داره چی هست و رفرنس این اطلاعات یا احیانا دستگاه ایمپالسی که بطور مشابه مد نظر شما بوده کدوم هست که بنده متوجه بشم این چه تفاوتی هست که زمانی از جناب قاسمی هم موقع فروش دستگاه مشابهی سوال شد و ایشون خیلی نامشخص فرمودن شباهتهایی دارن و فرقهایی دارن و بحث فنیه و اینجا جای مطرح کردنش نیست! خیر نه تنها من بلکه همه میخوان روشن بشن سیستم پالس و ایمپالس چه تفاوت هایی داره و اگر واقعا نیست پس لطفا موقع فروش دستگاهها هم از این اسامی تبلیغاتی نباید استفاده بشه.
ضمنا دوست عزیز ثبات عالی ما نداریم! از این صفات عالی که صرفا جهت فروش کاربرد دارن حداقل جلو بنده استفاده نکنین! ما فلزیاب با ثبات عالی در جهان نداریم! حالا شما به عنوان یک تکه مدار اضافه شده به یک دستگاه دیگه ؛ فلزیاب با ثبات عالی ساختین؟! ثبات در فلزیابی نسبی هست. اگر فلان شرکت بعد 40 سال ساخت فلزیاب هنوزم دستگاه چند هزار دلاریش توی خاک ایران ثبات "عالی" نداره پس مال شما هم نمیتونه داشته باشه.
در خصوص کلیت فروشگاه شما هم من نظراتم رو دادم. جواب شما هم بنظر من مشخص کننده مطلب جدیدی نبود جز تبلیغات و فروشگاه آذرکیت فلان است و بهمان است! اما اون قسمتی که فروش رنج کامل قطعات الکترونیک وجود داشته باشه قطعا همه دوستان هم استفاده میکنن و بنده هم تایید میکنم. اگر هدف خیر باشه پس در اینده نزدیک ایشالا شاهدش خواهیم بود. در غیر این صورت مشخص میشه که حرف بنده پر بیراه هم نبوده!
در مورد حضور یا عدم حضور آقای قاسمی مطلب خودم رو عرض کردم و فکر میکنم دوستان اگر تک تک پازلهای این داستان شما رو کنار هم بچینن به اصل داستان هم میشه رسید. بهر حال اگر شما قاسمی نباشین و لطیفی هستین جا داره یک صحبت اساسی که شاید سوال خیلیا باشه با شما انجام بدم ببینم میتونم یک جواب درست حسابی از شما بشنوم که لااقل به اطلاعات خودم تا اینجا شکی بکنم یا نه!
دوست من شما بنوعی از گرد راه رسیدی و یهو از همه ما به قاسمی نزدیک تر شدی. اختیار همه انجمنش و فروشگاهش تا حدی در دست شماست که حتی قیمت دستگاهها و تخفیف و نحوه ارائه و تست و تقریبا همه چیز اونجا الان با شماست و حتی برخی اسامی که در مقطعی در کنار اسم شما بعنوان جامعه مهندسین همکار! مطرح شده بود دیگه در کار نیستن! از طرفی اطلاعات فنی همه دستگاهها رو هم که دارین. همه مدارات رو هم که دارین! خب این ما رو فقط میرسونه به داستانی که بین شما و قاسمی میتونه باشه. حالا من سوالم این هست با توجه به این مسائل شما دقیقا چه نسبتی با اقای قاسمی دارین؟ قطعا هم از وضعیت دقیق ایشون اطلاع کاملی باید داشته باشین! اگر بگین ندارین که بخدا هیچکسی باور نمیکنه! پس خواهشا این ارتباط و وضعیت فعلی ایشون رو درست حسابی توضیح بدین لااقل کاربران خودتون که مرتب سوال میکنن روشن بشن!

پنج شنبه 5 دی1392 - 12:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
hamed نوشته است:
شما چکاره ای؟؟اگه من مدعی العموم هستم شمام هستی دیگه؟ :-?
شما به رابطه آذرکیت با ملت چکارداری من خودتونودارم میگم.
آریانا جان یکش کجاست تا 2تاصفراش معلوم باشه؟؟؟ اشکال نداره شما هم ثابت کن شما هم توضیح بده.
اما هنوزجواب سوالمو ندادیا داری زیرآبی میری ;)

داداش سوال رو با سوال جواب نمیدن شما نمیدونم پست هارو خوب مطالعه نمیکنی یا زبونت با زبان ما فرق میکنه یا به امورات انجمن ها واقف نیستی داداش اینجا محل تبادل اطلاعات هست و انواع واقسام دستگاه هارو مورد بررسی قرار میدیم اگه توجه کنی تو همین انجمن در مورد ردیابش کلی انتقاد شده و کلی در موردش صحبت شده یعنی شما بگید ماچیکار کنیم به زور بگیم آی مردم اذر کیت بهترین سیستم هارو داره نه داداش هر فلزیابی که خوب جواب بده مثه بمب تو کل نت صدا میکنه و اصلا لازم به تبلیغات کذایی هم نداره فکر کنم اینو همه بدونن و لازم به گفتن نباشه و بیانات گوهر بارتون مشخصه شما ذینفع هستید و من از این بابت با شما دیگه حرفی ندارم خواهشن مزاحم وقت دیگران نشید

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

پنج شنبه 5 دی1392 - 1:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 186 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 ... 19  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 561 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure