انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 11:57pm

پاسخ به موضوع  [ 186 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 19  بعدی
 محصولات آذر کیت (مهدی قاسمی یا همون لطیفی و حمید روحی) 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
ariana2014 نوشته است:
hamed نوشته است:
شما چکاره ای؟؟اگه من مدعی العموم هستم شمام هستی دیگه؟ :-?
شما به رابطه آذرکیت با ملت چکارداری من خودتونودارم میگم.
آریانا جان یکش کجاست تا 2تاصفراش معلوم باشه؟؟؟ اشکال نداره شما هم ثابت کن شما هم توضیح بده.
اما هنوزجواب سوالمو ندادیا داری زیرآبی میری ;)

داداش سوال رو با سوال جواب نمیدن شما نمیدونم پست هارو خوب مطالعه نمیکنی یا زبونت با زبان ما فرق میکنه یا به امورات انجمن ها واقف نیستی داداش اینجا محل تبادل اطلاعات هست و انواع واقسام دستگاه هارو مورد بررسی قرار میدیم اگه توجه کنی تو همین انجمن در مورد ردیابش کلی انتقاد شده و کلی در موردش صحبت شده یعنی شما بگید ماچیکار کنیم به زور بگیم آی مردم اذر کیت بهترین سیستم هارو داره نه داداش هر فلزیابی که خوب جواب بده مثه بمب تو کل نت صدا میکنه و اصلا لازم به تبلیغات کذایی هم نداره فکر کنم اینو همه بدونن و لازم به گفتن نباشه و بیانات گوهر بارتون مشخصه شما ذینفع هستید و من از این بابت با شما دیگه حرفی ندارم خواهشن مزاحم وقت دیگران نشید

پس سوااااااال اولو بنده ازحضورتون پرسیدم :YMSMUG:
به امورانجمن واقفم وقتی یکی تو2تا تایپیک مثل هم 2تا حرف مختلف میزنه بایدشخصیتش موردبررسی قراربگیره :ymsmug:
من گفتم مشکلم شما وپستتونه اگه یجا میگی آقای لطیفی فردمحترمیه ویجادیگه نویسنده تایپیکش هستی وعنوانش کنایه آمیز توپرانتز نوشتی(مهدی یاهمون لطیفی)این یعنی چی ها L-)
ذینفع چی؟؟؟ :))
باشه منم دیگه حرفی باشما ندارم چون همه چی مشخصه.

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 5 دی1392 - 1:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
منم میخواستم تجربه ای که داشتم از خرید دستگاه از آقای قاسمی عرض کنم خدمتتون.
دقیقا شاید2سال پیش بود که آقا مهدی با یه وبلاگlrl.per....comواسه اکثر دوستان شناخته شده شد، بعد شروع کردن به آموزش ساخت یه چندتا وسیله الکترونیکی و ....
حتی یادمه برای اولین بار وبلاگشون فیلتر شد و وبلاگ جدید رو بنده براشون باز کردم.
اینا رو برای این میگم که اینجا احتمالا بسیاری از دوستان از این موارد خبر ندارن.
خلاصه اصل مطلب:اول آقا مهدی به قیمت 70تومن یه ردیاب واسه فروش گذاشتن که به نظر من حتی اگر کاراییشم کم بوده باشه مفت بود.اکثرا هم اوایل اظهار رضایت میکردن.
موضوع از روزی شروع شد که ایشون یه پست فوری تو وبلاگ زدن که فروش نقطه زن پرقدرت فوق حرفه ای....بزودی.که دوستان قدیمی در جریان هستن که هیچوقت همچین نقطه زنی نیومد چون ایشون میفرمودند که سنسورآی نقطه زن تو گمرک گیر گرده.
من دلم رو خیلی صابون زده بودم واسه این نقطه زن با هزار خواهش و تمنا ایشون گفتن یه نقطه زنی دارن که ردیابی هم میکنه و از اولی 100برابر بهتره و موفقیت باهاش 100درصد. و سنسورشام دارن چون قبلا واسه یکی ساختن و سنسوراش موجوده.
خلاصه سرتون رو درد نیارم وسیله ای که قرار بود2هفته ای به دستم برسه بهد تقربا5، 6ماه دستم رسید.وچه دستگاهیییییییی....
ایکاش آشغالیاب بود، فقط تو خونه جلو تلویزیون مونیتور و بیرون جلو دکلbtsموبابل صداش درمیومد.
به آقای قاسمی گفتم یا این کار نمیکنه یا من بلد نیستم گفت حتما بلد نیستی گفتم بیام پیشت یادم بده7میلیون خواست.تعجب میکنم چطور جناب آقای لطیفی روند و خط مشی فروشگاهتون تا این حد تغییر کرده.2سال پیش واسه تستدستگاه 2میلیونی 7میلیون پول تست ازمن خواستین.الان حتی اونیکه خریدار نیست میتونه تست کنه.
قضاوت باشما

پنج شنبه 5 دی1392 - 1:43pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز شما و برخی دوستان بنظر من راه رو دارین اشتباهی میرین و خودتون هم مرتب به همدیگه توهین میکنین! هدف ما اینجا توهین و حتی تهمت الکی! به کسی نیست و قطعا همه در جایگاه خودشون محترم هستن. مطالبی که بصورت شخصی و نه فنی اگر از جانب بنده مطرح میشه بر اساس شناخت و مشاهده موارد بسیار متعدد هستن که خیالتون راحت باشه به این راحتی قابل رد کردن نیست چون شما هم بنده رو فکر میکنم میشناسین که خیلی توی کارها حسابشده رفتار میکنم و سابقه تهمت به کسی رو هم فکر نکنم از من دیده باشین و اصولا کسی که روحیه فنی داشته باشه وارد این درگیریها نمیشه اما خب گاهی بحثی پیش میاد که شاید باید یک بار برای همیشه داستانش مشخص بشه تا خیلیا متوجه بشن ما آیا حقانیتی داشتیم یا نداشتیم؟ مطمئن باشین اگر بنده در تنها اتهام جدی خودم در مورد یکی بودن لطیفی و قاسمی متوجه بشم که احیانا اشتباه کردم قطعا شهامت عذرخواهی بابتش رو خواهم داشت. ولی اقای قاسمی چطور که خیلی بلاها رو بر سر ما در اون انجمن اورد و با اون همه مدرک هم ثابت کردیم و ده ها نفر اینجا شهادتش رو میتونن بدن ؛ بهیچ وجه قضیه رو گردن نگرفت و با ذکر تشکر یکی یکی اخراج کرد! اینکه شما بگین ما از اونجا رفتیم نیست! ما چیزهایی از ایشون فهمیدیم و اخراج شدیم!!! شما اگر در جریان نیستین لطفا برین بپرسین. وگرنه این انجمن هم شاید از اول دایر نمیشد. شروع این داستان در واقع پیچیدگی های خاصی داشته که صرفا به اخلاق و نیت و مسیر آقای قاسمی ارتباط داشت. ولی خب داستان دیگه گذشته و اوضاع خیلی عوض شده!
در خصوص صحبت کنایه آمیز بنده در مورد ایشون هم بنده قطعا چنین جسارتی نمیکردم اگر مطمئن نبودم که بیماری در کار نیست چون در اون زمینه هم دلایل و شواهدی دارم که لازم باشه عرض میکنم. اما خودتون میتونین حساب کنین سازماندهی این همه مدار و سیستم فروشگاه توسط کسی که شرایط سلامتی سختی رو میگذرونه و خیلی مدت هم هست داستان به همین شکله چطور میتونه ممکن باشه؟ خب شما بگین اگر میشه باور کرد به چه صورتی میشه باور کرد ما هم بکنیم! البته بیماری های کوچک که گریبانگیر همه ما میشه و مساله عادی در زندگی هستن. اما اینکه کسی ماهها بیمار باشه خدای نکرده این چجور بیماری ممکنه باشه؟! چرا نوع بیماری رو از اول مطرح نکردن؟ چیزیکه ما اون زمان فکر میکردیم این بود که ایشون ظاهرا عنوان کرده بود جانباز شیمیایی هست و به همین دلیل داروهای خاصی مصرف میکنه. اما با مشخص شدن سن ایشون که زیر 30 سال هست بنظرم این مورد هم کاملا منتفیه.
حالا این رو شما بذارین در کنار اون داستانی که تاپیک ایجاد میشه تحت عنوان دعا برای شفای مهندس مهدی! همه دوستان هم میرن هر یکی به نوعی طلب شفاعت برای ایشون میکنن. خب ایرادی هم نیست. اصلا ادم به نوعی تحت تاثیر هم قرار میگیره! اما اگر ایشون واقعا بیمار بود اما دیگه مگه این چه بیماری هست که حتی از بستر بیماری هم نمیشه با یک موبایل(با توجه به اینکه میدونم ایشون از موبایل در گذشته زیاد انجمن میومدن!) تشریف بیارن و لااقل با یک پیغام جوابگوی محبت دوستان باشن؟! حالا یک درصد فکر کنین بیماری در کار نبوده باشه! با وجود همه این داستان شما جای من باشین در مورد شخص مهدی قاسمی چه فکری میکنین؟

پنج شنبه 5 دی1392 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام lrl عزیز
منم دقیقا یادمه تو همون وبلاگ قسمت گیرنده ردیاب رو اول 70 تومن بعدشم تا 400 بردند بالا .
هر وقتی هم تو سایت بچه ها می خواستند اون مدار گیرنده رو تقویت کنند مهدی می گفت فایده ای نداره و بهتره مدار رو از خودش بخریم . یه مدار با ایسی 555 .
بعدشم فهمیدیم اصلان چه با اون گیرنده چه با گیرنده ای که برای فروش گذاشتند هرجفتش درست کار نمی داد.
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

پنج شنبه 5 دی1392 - 1:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
با سلام
در تایید فرمایشات اقا حمید می تونم بگم که تو انجمن مهدی که بیشتر مواقع هم خودشون نبودند و اگه کسانی مثل اقا حمید و اقا مجتبی نبودند اون انجمن بلکل متروک شده بود . یه سری کارهای مهدی انجام داده بود که با اعتراض بچه ها روبرو شد و به جای اینکه توضیح قابل قبولی بدهد با یه سری مهملات و توهین همه ما رو اخراج کرد. و ما هم فقط ایدی ایمیل همدیگر رو داشتیم تا اینکه بعد از چند روز اقا جمید این انجمن را راه انداختند تا بچه ها از سر در پمی در بیان.
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

پنج شنبه 5 دی1392 - 2:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
hamed نوشته است:
ariana2014 نوشته است:
hamed نوشته است:
شما چکاره ای؟؟اگه من مدعی العموم هستم شمام هستی دیگه؟ :-?
شما به رابطه آذرکیت با ملت چکارداری من خودتونودارم میگم.
آریانا جان یکش کجاست تا 2تاصفراش معلوم باشه؟؟؟ اشکال نداره شما هم ثابت کن شما هم توضیح بده.
اما هنوزجواب سوالمو ندادیا داری زیرآبی میری ;)

داداش سوال رو با سوال جواب نمیدن شما نمیدونم پست هارو خوب مطالعه نمیکنی یا زبونت با زبان ما فرق میکنه یا به امورات انجمن ها واقف نیستی داداش اینجا محل تبادل اطلاعات هست و انواع واقسام دستگاه هارو مورد بررسی قرار میدیم اگه توجه کنی تو همین انجمن در مورد ردیابش کلی انتقاد شده و کلی در موردش صحبت شده یعنی شما بگید ماچیکار کنیم به زور بگیم آی مردم اذر کیت بهترین سیستم هارو داره نه داداش هر فلزیابی که خوب جواب بده مثه بمب تو کل نت صدا میکنه و اصلا لازم به تبلیغات کذایی هم نداره فکر کنم اینو همه بدونن و لازم به گفتن نباشه و بیانات گوهر بارتون مشخصه شما ذینفع هستید و من از این بابت با شما دیگه حرفی ندارم خواهشن مزاحم وقت دیگران نشید

پس سوااااااال اولو بنده ازحضورتون پرسیدم :YMSMUG:
به امورانجمن واقفم وقتی یکی تو2تا تایپیک مثل هم 2تا حرف مختلف میزنه بایدشخصیتش موردبررسی قراربگیره :ymsmug:
من گفتم مشکلم شما وپستتونه اگه یجا میگی آقای لطیفی فردمحترمیه ویجادیگه نویسنده تایپیکش هستی وعنوانش کنایه آمیز توپرانتز نوشتی(مهدی یاهمون لطیفی)این یعنی چی ها L-)
ذینفع چی؟؟؟ :))
باشه منم دیگه حرفی باشما ندارم چون همه چی مشخصه.

اینو خوب اومدی که باید شخصیت مورد بررسی قرار بگیره اره داداش من اول مثه همه نمیدونستم این آقای لطیفی همون مهدی قاسمی هستش و بعد از این اینکه روشن شد و الانم مهندس حمید استدلاهای خوبی در مورد متذکر شدند دیگه برا همه روشن شد که همه سر کار بودیم و آقا لطیفی و مهدی قاسمی یکی هستن و اصلا گیرم یکی نباشن موضوع اصلی دستگاهاست که کسی تا الان هیچ پستی در هیچ انجمنی دال بر اینکه این دستگاه ها جواب داداه و راضی کننده بوده باشه نداده تازه چند نفری دیگه هم هستن که انشالله تشریف میارن و از میزان رضایت مندی خودشون در مورد دستگا ه های آذر کیت عنوان میکنن که باید بگم اصلا به مزاج شما خوش نخواهد امد و تا الانم یه نگاه به پستهای پشت سرت بندازی متوجه خواهی شد که بر تعداد افراد خسارت دیده به مرور اضافه میشه و ادامه خواهد داشت دیگه قضاوت با دوستان

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

پنج شنبه 5 دی1392 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
حمیدجان پیشتربنده عرض کردم شماداریدتهمت میزنیدیک سری پازل هاروکنارهم گذاشتیداما وقتی کامل بشه به نفع هر2طرف نیستالبته اینم بگم شما نفعت روبردی بخاطراین تهمت ها.برای من هم سواله که ایشون کجاست چون مطمئنم یک اتفاق ودلیلی هست دیگه ایشون نیستن ولی عدم حضورایشون مبنی براتهامات یکطرفه شما نمیشه حالاتا فردا صبح بیان بگن ال بودبل بودتاخودشون نباشن وازخودشون دفاع نکنن این حرفا فقط حرفه.
من فقط منظورم اینه چرافقط حرف؟؟؟چرامدرک وسندارائه نمیدیدکه ایشون اونطورکه شمافکرمیکنیدهستن؟؟

بعد مساله بعدی که بیشترین مشکل من بوده اینه که چرا باکاربرانی مثل آریاناومیکروبرخوردنمیکنین شما پست کاربر میکروتوبخش آذرکیتو یه مطالعه بفرمایین اصلا علنا معلومه هیچ اطلاعی از روندکاری فروشگاه آذر کیت نداره واونو متهم میکنه واونودررتبه فروشگاه دانشمندکیت قرارمیده!
شماکه مدیری باید ازاین کاربرتوضیح وارائه مدرک بخوای که اگه نخواستیدلابد خودتون با این کاربرهم فکریددیگه؟؟ انجمن مهدی مثل یک معلم برای من بوده همچنین این انجمنم خیلی دوست دارم مطالب آموزنده بسیاری داره اماباشخص شماوهرکاربری که بخوادبدون ارائه مدرک درمورد انجمن وفروشگاه اظهارنظرالکی وبدون پایه واساس بکنه مشکل دارم وتا اخرش باشه تواین بحث هستم شما هم خواهشا دعواتون روبا مهدی پیش خودتون نگهش داریدوبا مسائل دیگه قاطی نکنین.

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 5 دی1392 - 2:22pm
استاد
استاد

لطیفی نوشته است:
سلام
مهدی لطیفی هستم! موضوع تاپیک مهدی یا همون لطیفی هست که بهتره بگید مهدی لطیفی!
دلیل حضور من اینجا شاید کاملا مشخص باشه و اون اینه که به یک سری سوالات و اتهامات مطرح شده جواب بدم هرچند همه میدونیم که اینجا دادگاه نیست.
قبل از این هم یک تاپیکی در باره آذرکیت در این انجمن زده شده بود که دوستان لینکش رو فرستاده بودند ولی من وارد بحث نشدم چون یکی از اعتقادات من اینه که اگر بی غرض بحث بشه حق و ناحق مشخص خواهد شد.
اینکه من با مهندس یکی هستم ! بزارید اینطوری بگم که دوستان و حتی مدیریت این انجمن که با من میگن صحبت کردند پس آدم همچین بدی هم نیستم به قول خودتون :D یعنی به فرض اگر هم مهندس من باشم آدم خوبی هستم حتما! نکته ای که باعث شد من بیام و نظر بدم اینه که اولا من مهندس نیستم هرچند تربیت شده توسط ایشون هستم و ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم دوما مطرح کردن این حرف که قاسمی همون لطیفی هست به نظر من نمیتونه دلیل خیر خواهانه ای داشته باشد! چون در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمیکنه و من در مقام خودم دارم به وظایفی که به عهده من گذاشته شده عمل میکنم و تمام تلاش من اینه که اولا صادقانه مشورت بدم دوما کم کاری نکنم و افتخار من اینه که با خیلی ها هم صحبت شدم و همه تقریبا میدونن من چه تیپ فردی هستم
من خودم سرم میره قولم نمیره
اینجا هدف از ایجاد پست توسط من تبلیغ نیست و مدیر این انجمن اختیار داره در صورت همچین برداشتی پستم رو ویرایش کنه
یکی از دلایلی که گفته شد من قاسمی هستم اینه که شاید نحوه بیانم با مهندس مشابه هست: طبیعیه وقتی به کسی ارادت داشته باشی و الگوی تو باشه سعی میکنی ازش چیزی یاد بگیری و من افتخارم اینه تربیت شده توسط مهندس هستم و از اینکه میبینم گفتارم مثل مهندس شده واقعا حال میکنم:D
مورد دوم اینه که گفته شده چون مشخصات واقعی دستگاه ها ارائه نمیشه و مشخصات غیر واقعی میدهند پس آذرکیت کلاهبردار هم نباشه فرقی با کلاهبرداری نداره! این هم جواب داره:
همه کاربران چه دوست چه کسانی که نسبت به ما محبت دارند!!! :D و چه دوستانی که بیطرف فقط شاهد و ناظر هستند خیلی خوب میدونند که معنی خرید بصورت حضوری با تست! به دلخواه مشتری چیه. یا خرید بصورت غیر حضوری با مهلت تست 24 تا 48 ساعته! این تبلیغ نیست ها دارم دلیل میگم خدمتتون
ما اگر بگیم آپولو ساختیم کسی که میاد بخره وقتی تست بکنه ببینه آپولویی در کار نیست نمیخره... ! کسی هم که همینطوری میخره توی مهلت تعیین شده تست که کرد اگه ببینه نه این اونی نیست که گفته شده حتما کنسل میکنه خریدش رو... ! پس درصورتی که ما بیایم و مشخصات غیر واقعی بدیم در واقع با این امکان خرید حضوری و یا مهلت تست نون خودمون رو آجر کردیم!
واضحه که کسی هم که ادعای این حرف رو دارد! میتواند تشریف بیاره هم منو ببینه :D هم دستگاههای ما رو تست کنه
مطلبی راجع به لورنز تی 5 گفته شد راجع به اون هم بگم که اگر دقت بکنید عین واقعیت درباره این دستگاه گفته شده... ضمنا فروش تنها بصورت حضوری بعد از تست هست! همه اینها دارند چیزی رو بیان میکنند! دیگه به تست که کسی نمیتونه حرفی بزنه!!
خرید با تست هم برای مشتری خوبه هم برای اثبات اینکه ما به کارمون و خودمون و هدفمون مطمئنیم... برای AUS که همچین ادعایی میکنید خرید با تست هم امکان داره و AUS بهترین نقطه زن فلزیاب داخل ایرانه هر کسی هم میگه نه میتونه بیاد و تست کنه ما مثل خیلی از فروشنده ها نمیگیم که فلان مبلغ بیعانه بریزید بعد بیاید تست هرکسی میتونه بیاد و همینطوری تست کنه هرچند اگر قصدش خرید هم نباشه! این گوی و این میدان... حالا هر کسی که بنا به هر دلیلی هر حرفی میگه اگر مدرک نداشته باشه حرفش رو هواست! اینجا همه چیز رو باید در عمل ثابت کرد...
مورد بعدی این بود که چطور فردی که چند ماه هست به دلیل بیماری حضور نداره یهو اینهمه مدار طراحی کرد؟! جوابش رو قبل از این هم من در آذرکیت داده بودم که همه این مدارات متعلق به مهندس هستند که در اختیار آذرکیت قرار داده شده و گروه مهندسای آذرکیت هم اومدن ویرایش هایی روی اینها انجام دادند مثلا یک ردیاب رو با یک نقطه زن که جدا از هم بودند ترکیب کردند ! کار طراحی اینها هم مال یکی دو روز نیست این مدارات از همون زمانی که آذرکیت فعال شد در اختیار آذرکیت قرار گرفتند.
مورد بعدی که گفته بشه مهندس حضور نداره تا به سوال های فاقد سود مادی جواب بده کاملا احمقانه و بی اساسه چون مدارک موجود میتونه ثابت بکنه که حتی مدیران این انجمن بوسیله بیشتر از ده ها یا صد ها ایمیل و نامه و ... از مهندس راهنمایی رایگان! و بی منت دریافت کردند. این در حالیه که همه دوستان هم میدونند که مهندس بی منت کمک میکرد. فراموش نکنید که مهندس اولین کسی بودند که اومدند مدار ردیاب دیجیتال که شاید هزاران نفر ساختنش و ازش استفاده کردند و میکنند رو منتشر کرد. پس این حرف درست نیست [-X
مورد بعدی که ذکر شده در مورد ELM101 هست که اولا طبق مدرک مستند مدار این ردیاب بصورت حتی با فیبر طراحی شده بوسیله مهندس قاسمی در اختیار آقا مجتبی گذاشته شده. این یک مورد !
مورد دوم اینکه آی سی 2206 رو دوستان کاتالوگش رو ببینند حتما که جالبه !
مورد سوم اینکه این دلیل نمیشه ... چون ردیاب قبلی شما تنها فقط و فقط با یک عدد آی سی ATmega8 ساخته شده (که طبق طراحی میشه گفت کپی مدار ردیاب دیجیتالی هست که آقا مهدی در وبلاگ منتشر کرده بود و همینطور طبق نامه های شما به یکی از دوستان خودتون کاملا بیان کردید که فرکانس های این ردیاب خودتون رو هم از روی ELM101 برداشتید! این یک پاراگراف خیلی چیز ها رو میتونه بیان کنه که دوس دارم دوستان خودشون بهش فکر کنند!) پس اگر ردیاب شما کار کنه همه مدارات دارای اتمگا 8 هم باید کار کنند اگه کار نکنه پس همه اونایی که اتمگا دارن کار نکنند! این حرف برای حتی کسی که الکترونیک کار نباشه هم خنده داره چه رسد به شما که ادعای مهندسی داری! همچین بیانی از شما بعیده داداش
مورد بعد فرموده شده که ردیاب هایی گذاشته شده از 500 تومن تا 3 میلیون و همینطور بیان شده که با اومدن ورژن های جدید قبلی ها حذف شدند و ... :
گلدن کینگ ورژن 2.2 که ورژن بالای همون ردیاب آقا مهدی هست که مدارش منتشر شده و خیلی از دوستان اونو ساختند! که هنوز با این قیمت کم در فروشگاه هست
ELM102 ردیاب پیشرفته ی دیگه ای هست که جا داره همینجا به این حرف که دما و مغناطیس و عرض جغرافیایی در ردیابی تاثیر نداره بگم که هر اپراتوری میدونه که در طول ساعات مختلف روز همینطور در دماهای مختلف بصورت قابل محسوسی قدرت ردیاب کم و زیاد میشه و ممکنه خطا بزنه و ... ! برای فلزات با عمق های مختلف هم فرکانس ها تفاوت داره! همه اینها درسته و مطمئنا اگر تست های میدانی بکنید میتونید اینو بفهمید . در عرض های جغرافیایی مختلف هم همین تفاوت فرکانس حتی بصورت کم هم وجود داره که اگر در طراحی بهش توجه نشده باشه ردیاب خطا دار خواهد بود. قیمت این ردیاب هم 1 و 100 تومنه
جز این دو مدل ردیابی نداریم!! ردیاب 3 تومنی کجا بود؟؟؟؟
اون دستگاه 3 تومنی درواقع 3 کاره هست چون دو ردیاب داره یکی همین ELM102 یکی تک آنتنه و یک نقطه زن هم داره ! جمعا 3 تومن
لورنز تی 5 هم باز 3 کاره هست چون دو ردیاب و یک قسمت ایمپالسی داره که تنها بصورت حضوری با تست فروخته میشه !
مورد دیگر دستگاه تو باکس ارائه شده بود که تعدادی از دوستان از اون ناراضی بودند :
همه این دوستانی که ناراضی بودند امکان برگشت دستگاه براشون مهیا شد!!!! این یکی از ویژگی های آذرکیت هست که نسبت به مشتری های خودش با انصاف عمل میکنه. همه این دوستان که درخواست برگشت دادند! ( با اونهایی که درخواستی برای برگشت محصول ندادند کاری ندارم هرچند تا زمانی که آذرکیت باشه این امکان برگشت هم خواهد بود) برگشت هم دقیقا به مبلغ فروش این دستگاه ها بود! شما چرا این موضوع رو نمیگی چرا فقط حرف های معنا دار و هدفدار میزنی؟
چیزی که این وسط اهمیت داره اینه که آذرکیت اولا با کیفیت برتر خودش اقدام به ارائه سیستم های نقطه زن پیشرفته با فروش حضوری با تست! کرده که هر کسی نمیتونه نقطه زن ارائه بده ردیاب ساختن کار ساده ایه برخلاف فرمایش شما که گفتی نقطه زن ساختن کار ساده ایه. همین پالسی که آذرکیت گذاشته با تست هم میده مدعی ها هم یکی بزارند با گیرنده 50 سانتی 2 متر زیر خاک بزنه و اگه کسی بیاد تست کنه ما بهش هدف واقعی رو توی 3 متری تست میدیم! هنر اینه که عمل بشه نه اینکه فقط حرف گفته بشه. هر کسی هم میتونه بیاد تست کنه ها بی محدودیت :)
گل آلود کردن آب برای بهتر و راحت تر صید کردن ماهیه و چیزی جز این نیست داداشای گلم! چیزی که مهمه و وجود داره اینه که دستگاههای آذرکیت با بهترین کیفیت و برد و دقت دارند ارائه میشوند با کمترین قیمت! که مشابه هاش چندین برابر قیمت دارند هم با تست! چه بصورت حضوری چه بصورت مهلت 24 تا 48 ساعته که مشتری خودش به دلخواه تست میکنه و غیر از اینها اعتماد و احترامی هست که آذرکیت به مشتری های خودش که ما اونها رو دوستان خودمون میدونیم قائل میشه و امکان خرید بصورت اقساطی با چک رو براشون ایجاد کرده!‌ اصلا شما جایی همچین چیزی سراغ دارید؟ ما اگر هدفمون صرفا کاسبی بود اینطوری عمل نمیکردیم.
گلدن کینگ ورژن 2.2 که اومد همه دستگاههای گلدن کینگ 2.1 که فروخته شده بودند کاملا رایگان ارتقا داده شدند! یعنی همه پس فرستادند فروشگاه ارتقا داد و مفتکی پس فرستاد.
چه بهتر میبود اگر به جای تهمت زدن سعی بکنیم از خوبی های همدیگه تقلید بکنیم و بدی ها و کاستی های هم رو با اخلاق خوب و به دور از تهمت و افترا بصورت انتقاد سازنده بیان کنیم چون هیچ کس منکر این نیست که با عیب هست. آذرکیت هم ممکنه ایراداتی داشته باشه ولی کارش درسته و مطمئنم تکه!
البته به زودی تا کمتر از 1 ماه دیگه آذرکیت قسمن قطعات الکترونیکش هم کامل خواهد شد که از نظر تعداد قطعات و همینطور کیفیت قطعات در کل فضای مجازی ایران رتبه اول رو خواهد داشت. پرداخت آنلاین هم به فروشگاه اضافه میشه تو یکی دو روز آینده.
در کل مثلی هست میگن بقال که نمیگه ماست من ترشه - اینو هم داشته باشین که کسی که خودشو به خواب بزنه بیدار کردنش خیلی سخته :D
در هر حال ما داریم کماکان با قدرت تمام پیش به جلو میریم و سعی میکنیم یک روشی رو پیاده بکنیم که دیگر فروشنده ها مجبور به الگو گیری از ما باشند چون در غیر اینصورت یا در رقابت کم خواهند آورد یا اینکه متوسل میشن به تهمت و افترا که باز به شکست برمیخورند چون طلا که پاک است چه منتش به خاک است. ما همه سیستم هامون با تست ارائه میشه و امکانات و شرایط فوق العاده ای هم به مشتری ها میدیم تا هم تیم فعال در آذرکیت کسب حلال داشته باشند هم دوستانی که خرید میکنند به یک وسیله مناسب برسند.
با تشکر از اینکه وقت خودتون رو برای خوندن این پست صرف کردید.

درود بر شما
بعنوان اولین اخراجی از سایت مهدی به دلیل ناکارامد بودن توباکس و جنگ و دعوا در مورد اون. الان توباکس توی کشوی میزم در حال اغما هست که هیچوفت حاضر به پس گرفتن اون نشد حتی ای پی من را تحریم کرد و در پیامی که داداعلام کرد که ما را به دادگاه میکشاند.خواهشا شما که فروشنده هستید جنس خوب به بازار دهید همش فقط تبلیغات نکنید و خیال بافان فقیر گنج یاب را فقیر تر کنید با اون دستگاههای نا کار امد همجون توباکس مهدی.اگه واقع دستگاه کارامد دارید به بازار ارائه کنید اگه کارایی دستگاه شما ثابت شوید مطمعن باشید اگه توی زندان گوانتانمو هم باشید مشتری خود را دارید و لازم نیست که توی چهارصد سایت به تبلیفات برای جتستون بپردازید. پس به امید اون روز که وجدانها بیدار باشند و و صدافت به فروش گذاشته نشود

پنج شنبه 5 دی1392 - 2:27pm
مدیر کل
مدیر کل

بنده هم با این نکته موافق هستم که مساله اصلی یکی بودن اقایان قاسمی و لطیفی نیست و کارایی دستگاههاست. پس با توجه به عنوان این تاپیک از همه دوستان که در مورد دستگاههای آذرکیت یا قبل از اون دستگاههای اقای قاسمی تجربه شخصی دارن چه مثبت و چه منفی اینجا عنوان کنن تا برایند این مساله برای همه بیشتر روشن بشه.
اما اون چیزی که از یک طرف دیگه بهش اعتقاد دارم این هست که از وجود ناسالم یا نیت غیر صحیح موجود سالم پدید نمیاد! فقط این رو توضیح بدم که مثلا بنده اگر میخوام روی مداری هم کار بکنم ؛ جدای طرح مدار به سراغ طراحش هم میرم ببینم چه کسی بوده و چه دانشی داشته و بخصوص نیتش چی بوده؟ آیا تبلیغ و ارائه یک مدار دمو بوده؟ یا واقعا میخواسته کار علمی و فنی بکنه و در جهت منافع عموم بوده؟ خب این داستان رو در مورد توباکس ساشو و مدار چنس جناب اندی انجام دادیم و اتفاقا جواب خوبی داد. چون بقول معروف طرح کم و کاستی عمدی نداشت و طراحش قابل اعتماد بود. حالا به نوعی این مساله رو من میخوام به ارائه انواع محصولات توسط فروشنده ها هم تعمیم بدم. باید دید هدف طراح چی بوده؟ اگر مرتب دستگاه و مدارها عوض میشه واقعا علت و نیت چی بوده و تا چه حد میشه اعتماد داشت؟! اینا خیلی چیزهای جزئی ولی واقعی هستن که کمتر کسی توجه میکنه. ولی بنده در مورد این چیزها هم فکر میکنم و باز هم مطالبی دارم که لازم باشه عرض میکنم.

پنج شنبه 5 دی1392 - 2:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed نوشته است:
حمیدجان پیشتربنده عرض کردم شماداریدتهمت میزنیدیک سری پازل هاروکنارهم گذاشتیداما وقتی کامل بشه به نفع هر2طرف نیستالبته اینم بگم شما نفعت روبردی بخاطراین تهمت ها.برای من هم سواله که ایشون کجاست چون مطمئنم یک اتفاق ودلیلی هست دیگه ایشون نیستن ولی عدم حضورایشون مبنی براتهامات یکطرفه شما نمیشه حالاتا فردا صبح بیان بگن ال بودبل بودتاخودشون نباشن وازخودشون دفاع نکنن این حرفا فقط حرفه.
من فقط منظورم اینه چرافقط حرف؟؟؟چرامدرک وسندارائه نمیدیدکه ایشون اونطورکه شمافکرمیکنیدهستن؟؟

بعد مساله بعدی که بیشترین مشکل من بوده اینه که چرا باکاربرانی مثل آریاناومیکروبرخوردنمیکنین شما پست کاربر میکروتوبخش آذرکیتو یه مطالعه بفرمایین اصلا علنا معلومه هیچ اطلاعی از روندکاری فروشگاه آذر کیت نداره واونو متهم میکنه واونودررتبه فروشگاه دانشمندکیت قرارمیده!
شماکه مدیری باید ازاین کاربرتوضیح وارائه مدرک بخوای که اگه نخواستیدلابد خودتون با این کاربرهم فکریددیگه؟؟ انجمن مهدی مثل یک معلم برای من بوده همچنین این انجمنم خیلی دوست دارم مطالب آموزنده بسیاری داره اماباشخص شماوهرکاربری که بخوادبدون ارائه مدرک درمورد انجمن وفروشگاه اظهارنظرالکی وبدون پایه واساس بکنه مشکل دارم وتا اخرش باشه تواین بحث هستم شما هم خواهشا دعواتون روبا مهدی پیش خودتون نگهش داریدوبا مسائل دیگه قاطی نکنین.

دوست عزیزم
حامد عزیزم
بزرگوار
خود جناب مهدی قاسمی هم میدونند بنده حقیر چندین مدال رنگارنگ برای کشورم به ارمغان آوردم،که البته افتخاری نیست، تنها خیرش ویزایEB1بوده و.... که زیاد به توضیح نیازی نیست.
شاید ایشون برای جنابعالی اومد داشته، یعنی عزیز بزرگوار شما میفرمایید بنده دارم دروغ میگم که وسیله ای که ایشون به من انداخته حتی 1سانتی متر هم زیرخاک رو نه واسه طلا حتی آشغالم نمیزنه.
دوستان از انجمن قبلی بنده رو میشناسن زیاد اهل پست دادن نیستم و اهل دروغم نیستم، واسم سودی هم نداره که بخوام دروغ بگم.
واسه کاربر عزیز جناب سلطان هم همچی مشکلی پیش اومده بود، که مایل باشن توضیح میدن.
در پناه ایزد

پنج شنبه 5 دی1392 - 2:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 186 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 19  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 556 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure