نویسنده |
پیغام |
hoshi
استادیار
|
خودتون نگاه کنید و ببینید که چقدر ناچیزیم در بر ابر کائنات , نه خود ما حتی کهکشان ما ویدئوی زیر مقایسه ای ست بین اجرام اسمانی که از سیاره ماه شروع و به بزرگترین ستاره ای که تا کنون کشف شده است ختم میشود در اخر ویدئو هم اندازه سیاره ما در برابر ستاره نشان داده میشود. گفتنی ایست که در هر کهکشان بیش از 700 میلیارد ستاره وجود دارد که قسمت اعظم انها از ستاره ما یعنی خورشید بزرگترند و تا اکنون بیش از 100 میلیلرد کهکشان شناسایی شده اند . اینجا ست که باید گفت : سپاس و ستایش تنها مخصوص خداوندی است که پروردگار جهانیان است. http://uppit.com/taw4wi0ne07d/41cb1109a ... 934137.rar
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 25 شهریور1392 - 12:06am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
هوشی جان خیلی لطف کردی دوستان آیا موجودات زنده هم تو کرات دیگه زندگی میکنند؟
|
سه شنبه 26 شهریور1392 - 8:19am |
|
|
Kani
استادیار
|
بله پوریا جان وجو دارند حتی اگه اشتباه نکنم فرآن هم به اون اشاره کرده.!
الحمدالله رب العالمین له الحمد و له الملک و هو علی کل شی قدیر
لا اله الا الله
آخرین بار توسط Kani در سه شنبه 26 شهریور1392 - 9:20am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 26 شهریور1392 - 9:07am |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم حالا که این تاپیک ایجاد شده ادامه بدید تا یک چیزی هم یاد بگیریم.طوفان های خورشیدی و جاذبه ماه و کرات دیگه رو هم میتونیم بررسی کینم.
در ضمن اگر عکسی از این موجودات هست قرار بدید.این هم یه نمونه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 26 شهریور1392 - 9:17am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام ممنون دوستان راستش خود ناسا داره دنبال حیات تو سایر کرات و کهکشانها میگرده و تا الان هم ناموفق بوده مطلب دیگه که دوستان باید دقت کنند مربوط به وجود ادم فضایی هست که این موضوع کاملا کذب و از مسائلی ست که فراماسونها برای به بازی گرفتن اذهان مردم ساخته اند .تصاویری هم که از بشقاب پرنده ها دیده شده کاملا واقعی هستند البته این بشقاب پرنده ها از طرف موجودات فضایی نیستند بلکه از اخرین تجهیزات سری و فوق محرمانه دو کشور روسیه و امریکا بشمار می ایند این بشقاب پرنده با ماده ای بنام عنصر 511 کار میکنند ,من خودم زمانی که تو نقده خدمت میکردم حین پست یکی از اونها رو دیدم با فاصله 100 متری از بالای سر من پرواز میکرد اصلا صدائی هم نداشت.
دوستان موضوع بسیار مهم و در عین حال بسیار مسخره وجود داره که دانشمندان رو هم گیج کرده و این دو موضوع مربوط به مکانیک کوانتوم و نظریه دنیاهای موازی میباشند که بسیار بسیار تعجب برانگیزند. پیشنهاد میکنم کتاب نظریه ریسمانها و فیلم مکانیک کوتنتوم برایان گرین رو تهیه کنید و ببینید .
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 26 شهریور1392 - 11:08am |
|
|
Kani
استادیار
|
hoshi نوشته است: سلام ممنون دوستان راستش خود ناسا داره دنبال حیات تو سایر کرات و کهکشانها میگرده و تا الان هم ناموفق بوده مطلب دیگه که دوستان باید دقت کنند مربوط به وجود ادم فضایی هست که این موضوع کاملا کذب و از مسائلی ست که فراماسونها برای به بازی گرفتن اذهان مردم ساخته اند .تصاویری هم که از بشقاب پرنده ها دیده شده کاملا واقعی هستند البته این بشقاب پرنده ها از طرف موجودات فضایی نیستند بلکه از اخرین تجهیزات سری و فوق محرمانه دو کشور روسیه و امریکا بشمار می ایند این بشقاب پرنده با ماده ای بنام عنصر 511 کار میکنند ,من خودم زمانی که تو نقده خدمت میکردم حین پست یکی از اونها رو دیدم با فاصله 100 متری از بالای سر من پرواز میکرد اصلا صدائی هم نداشت.
دوستان موضوع بسیار مهم و در عین حال بسیار مسخره وجود داره که دانشمندان رو هم گیج کرده و این دو موضوع مربوط به مکانیک کوانتوم و نظریه دنیاهای موازی میباشند که بسیار بسیار تعجب برانگیزند. پیشنهاد میکنم کتاب نظریه ریسمانها و فیلم مکانیک کوتنتوم برایان گرین رو تهیه کنید و ببینید . موافقم هوشی جان این بشقاب پرنده ها فضایی نیستند بلکه از پیشرفته ترین و مخفیانه ترین تجهیزات آمریکاست. روسیه رو نمیدونم. در زمان شاه پدرم یکیشون رو دیده بود که یه روستایی اون رو پیدا کرده بود و آورده بود خونه.
صبح که بلند میشند میبینند بشقاب پرنده پرواز کرد رفت. در زمان شاه هم روزنامه زیاد در این مورد بحث کرده بود ولی برای همیشه سرپوش گذاشتند روش.
|
سه شنبه 26 شهریور1392 - 11:55am |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
کتاب ارابه خدایان هم کتاب جالبیه اگه وقت کردین بخونیدش
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
سه شنبه 26 شهریور1392 - 9:59pm |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
سرآرتور کلارک عقیده دارد" فراتر از منظومه شمسی موجودات ذی شعوری وجود دارند.موجوداتی را توصیف میکند که
قادرند خودر ا به انرژی و انگاه بار دیگر به ماده تبدیل کنند.او می گوید اینکه کسانی از فضای خارج به ملاقات زمین امده یاشند
اندیشه ای کاملا معقول است . درواقع،اگر این رویداد طی چند میلیارد سالی که از عمر زمین میگذرد رخ نداده باشد جای شگفتی
دارد"
سرارتور کلارک کیه ؟ مسئول رادار در جنگ جهانی دوم - عضو گروه "بزرگان سه گانه علمی - تخیلی " - فارغ ااتحصیل رشته فیزیک و
ریاضی از دانشگاه لندن - کسب مدال درجه یک ریاضی و فیزیک - دارای هفت مدرک دکترای افتخاری در رشته های علوم تجربی -
ریاست مجمع بین سیارات بریتانیا - عضو آکادمی اختر شناسی - نویسنده و مخترع که ساخت یک فیلم از کتاب او برای سازنده و او
جایزه اسکار به ارمغان اورد-ریاست همزمان چند سازمان علمی و تحقیقاتی
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
جمعه 29 شهریور1392 - 4:24pm |
|
|
رهنما
کاربر فعال
|
مرسی سومر جان از مطالب ارزشمندتون
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 10:38pm |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
رهنما نوشته است: مرسی سومر جان از مطالب ارزشمندتون خواهش دوستم
|
دوشنبه 1 مهر1392 - 3:22pm |
|
|
|