نویسنده |
پیغام |
bardia
کاربر حرفه ای
|
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:23pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
درود بر شما امیدوارم تیم ملیمون به هیچ جا نرسه و از صمیم قلب این ارزو رو دارم اگر تیم کشتی یا وزنه برداری و غیره بود یه چیز دیگه.اما پول نفت من و شما یکراست میره تو جیب این فوتبالیستا حالا هی بزن تو سرتون
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:27pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
ژنرال نوشته است: درود بر شما امیدوارم تیم ملیمون به هیچ جا نرسه و از صمیم قلب این ارزو رو دارم اگر تیم کشتی یا وزنه برداری و غیره بود یه چیز دیگه.اما پول نفت من و شما یکراست میره تو جیب این فوتبالیستا حالا هی بزن تو سرتون ژنرال جان حالا اون دوزاری که میره تو جیب این بدبختا کجا رو گرفته....بهتر از اینه که بره تو جیب تیمای دسته 3 سوریه و لبنان و آنگولا و.... کشتی و وزنه برداری و والیبال که جای خودشون رو دارند درضمن مسایقات باشگاهی این ارقام رو بالا بردن تیم ملی یک سری ضوابط داره
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:31pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
شما به میلیارد میگی چند غاز.خخخ راستش الان فوتبال ما بیشتر به زرت بال شبیه. کجایی خداداد و علی دایی و کریم باقری که یادت بخیر
اشوزرتشت
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:45pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام من هم امیدوارم تیم ملی موفق بشه هرچند تو گروهه سختی هست الان هم با انگولا 1-1 مساوی شدن خوشحالیمون همین شده به خدا؟؟ پول ما داداش یه جای دیگه خرج میشه اینا که چیزی نیست
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:50pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
اشوزرتشت
|
جمعه 9 خرداد1393 - 5:06pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
ژنرال نوشته است: شما به میلیارد میگی چند غاز.خخخ راستش الان فوتبال ما بیشتر به زرت بال شبیه. کجایی خداداد و علی دایی و کریم باقری که یادت بخیر منظورم از چندرغاز حقوق تیم ملی هستش ما باید همیشه مدافع پرچممون باشیم ژنرال جون دعواهامون برای خودمون ولی دربرابر خارجی همه باهمیم
|
جمعه 9 خرداد1393 - 5:19pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام ژنرال عزیز فدای سرت داداش شما هم مثل هر آدم وطن دوستی میدونم این وظعیت برات ناراحت کننده هست ولی داداش من از اون مدیر عامل تیمهای لیگ برتری تا روسای فدراسیون همشون میدونید چیکاره هستن که خیلی از خریدهاشون تا شکستهای تیمهای لیگ یا بردهاشون حتی و حتی در تیم ملی هم که ثابق معمول بود همش رو مصلحت بود که...... هیچی ولش کن وقتی تو استادیوم آزادی یا تو یادگار تو تبریز میشینی خیلی چیزها دستگیرت میشه ژنرال چرا انلاین نیستی شما
|
جمعه 9 خرداد1393 - 5:26pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
گزارش بازی ایران وآرژانتین: به نام خدا وتوی دروازه گل برای آرژانتین,,!
این نیز بگذرد
|
شنبه 9 خرداد1393 - 1:58am |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
برادر عزیز پول مفت که باشه_میلیاردی که میریزن تو جیبشون کلا سوسول بار اومدن_اینا مثلا بازی کنن_بازیکن اون قدیمیان که با غیرت تو اون میدون میجنگیدن_نه اینایی که... خودتون میدونید
این نیز بگذرد
|
شنبه 9 خرداد1393 - 2:01am |
|
|
|