[quote="parsi"]سلام خدمت دوستان
استفاده از کپسول هوا و داغ کردن و اب یخ ریختن جواب نمیده اقا رضای عزیز چون سالهاست جواب خودش رو پس داده و جز الافی و اماتوربازی در اوردن نتیجه دیگری نداره این مورد برای بنده تجربه شده ، تجربه ی سالیان دور،سالیانی که بنده ناشی بودم
[/quote
دوست عزیز اقای ساروج شکن به خیالتون که مطالب سایتها یا انجمنهای دیگرو اینجا کپی پست میکنید کار شاغی انجام دادید حداقل شما که به بقیه خورده مگیرید وبرای نظرات بقیه هم احترام قایل نمیشیدوتمام راهها رو هم امتهان کردید,حداقل راهی رو ارایه بدید که تاحالا عنوان نشده باشه واینکه گفتیدتمام این موارد مربوط به زمان ناشی کاری شمابوده, خوب,زمان ناشی کاری این همه با اتاقهای ساروج وپلمپ برمیخورید, جه برسه به الان که فکر کنم جندین گنج بزرگ رو صاحب شدید, جهت اطلاع بگم که نمونه ای ساروج که بصورت یک توپ بوده در اختیار دوستان من قرار گرفت وبا انواع پتکهای سنگین خریفش نشدن لای گیره گذاستن وباز انواع واقسام روشها رو بکار بردن بازم حریف نشدن بامن تماس گرفتند گفتم که با هوابرش گرمش کنید وبعد اب سرد بریزیدجالب اینجا بود وقتی گرم شد حتی به موقع اب ریختن نرسید وخودش خودبخود پودر شد ونتیجه اینه که این مرحله از تست روی یک تیکه ساروج خوب جواب داده وممکنه روی دیواره ها هم ,مثلا سقف جواب بده به این شکل که هر سرد وگرم یک تیکه از اونو پودریا خرد کنه وشما همینطور تکیه تیکه بتونبد به سقف نفوذ کنید وسوراخ ایجاد بشه, در ظمن روشهای زیادی برای تخریب ساروج وجود داره مثلا یک نمونه یودر هستش که تقریبا بین 4تا5میلیون هست و وقتی یک لیوان از اون رو روی ساروج میریزید مثل پنیر نرم میشه وغیره
در ظمن جایی دیگه هم به این مورد اشاره کردید((حیف که الان نمیشه وگرنه راز ورمزهایی از ساروج براتون میگفتم که حتی بهش فکر نکردید و به مغزتون هم خطور نکرده و..))
خوب دوست گرامی شما اگر راه دیگه ای بلد بودید که نمی امدید راه کارهای قدیمی که جاهای دیگه عنوان کردند وهمه هم میدونید اینجا به عنوان راهنمایی قرار بدید
همیشه در نظر داشته باشید که ممکنه جیزی رو که شما میخواهید منکر بشید کسان دیگری ازش جواب گرفته باشند پس کلی جیزی رو بیان نکنید
موفق باشید