انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 3:42am

پاسخ به موضوع  [ 291 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 30  بعدی
 گاز طلا 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

رهنما نوشته است:
dimnish نوشته است:
دوستان اینجایی که بنده در حال حفاری هستم حجم بار زیاده! / به جز روش پارچه و سرکه چه روشی پیشنهاد میدید؟ ماسک های که برای جلوگیری از مواد شیمیایی هستند برای فروش وجود داره؟؟؟
چه قیمتیه؟

سلام دوست عزیز روش پارچه سرکه کم هزینه تره ولی ماسک هم از 60 تومان به بالا داره میگن آمریکایی و المانی بهترین هستند ولی چون دید حفار رو محدود میکنه اصلا کارایی ندارند من خودم 2 تا خریدم که بی استفاده موندن

دوستان تا اونجایی که من میدونم گازطلا خیلی قویتراز اونیه که بشه از ماسک استفاده کرد
هر ماسکی یه فیلتری داره که برای گازخاصی استفاده میشه ولی نمیتونند گاز طلارو کاملاتسویه کنند
این ماسک هاهم فقط یه جور پیشگیری بهتر از درمان هست اونقدری بهتون فرصت میده که از محل سریعا دورشید حتی اگر هم بگویند که نه این ماسک حتمی در برابراین گازمقاوم وجواب پس داده بازم احتیاط شرط عقله که چند ساعتی دوراز محل باشی اگر به بدنتم این گاز برخورد کنه تاول میزنه پوستو میترکونه
لباس کاردستکش با یه کمی سرکه همیشه داشته باشید ;)
موفق باشید

اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!

شنبه 10 اسفند1392 - 12:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

tola17 نوشته است:
رهنما نوشته است:
dimnish نوشته است:
دوستان اینجایی که بنده در حال حفاری هستم حجم بار زیاده! / به جز روش پارچه و سرکه چه روشی پیشنهاد میدید؟ ماسک های که برای جلوگیری از مواد شیمیایی هستند برای فروش وجود داره؟؟؟
چه قیمتیه؟

سلام دوست عزیز روش پارچه سرکه کم هزینه تره ولی ماسک هم از 60 تومان به بالا داره میگن آمریکایی و المانی بهترین هستند ولی چون دید حفار رو محدود میکنه اصلا کارایی ندارند من خودم 2 تا خریدم که بی استفاده موندن

دوستان تا اونجایی که من میدونم گازطلا خیلی قویتراز اونیه که بشه از ماسک استفاده کرد
هر ماسکی یه فیلتری داره که برای گازخاصی استفاده میشه ولی نمیتونند گاز طلارو کاملاتسویه کنند
این ماسک هاهم فقط یه جور پیشگیری بهتر از درمان هست اونقدری بهتون فرصت میده که از محل سریعا دورشید حتی اگر هم بگویند که نه این ماسک حتمی در برابراین گازمقاوم وجواب پس داده بازم احتیاط شرط عقله که چند ساعتی دوراز محل باشی اگر به بدنتم این گاز برخورد کنه تاول میزنه پوستو میترکونه
لباس کاردستکش با یه کمی سرکه همیشه داشته باشید ;)
موفق باشید

ممنون از تمامی دوستان / دوست عزیز چطور میشه متوجه گاز طلا شد؟ جدا از نشانه ها....

شنبه 10 اسفند1392 - 5:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فکر نکنم راهی باشه ;)
باید ببینی مقدار بارت چهقدر است بارهای بیشتر قدیمی تر اکثرا بار دارن
روش های طبیعیش رنگ خاک نسبت به اطراف تغییر میکنه
توی زمستونم این گاز باعث میشه برف اب شه یعنی اون قسمت یابرف روش نداره یا برف کم تری داره
این تمام چیز هایی بود که من میدونستم درست غلطشم 90درصد میدونم درسته اگر اشتباهی هم هست دوستان به بزرگواری خودشون ببخشن :D

اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!

شنبه 10 اسفند1392 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام پارسی جان
کاملا درست حدس زدید " محل کاوش ما تپه هست و در یه منطقه باستانی
بله چشمه هم وجود داره

دوشنبه 12 اسفند1392 - 6:38am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با سلام به همه دوستان و اساتید :
لطفا مطالبی بنویسید که مفید باشن نه باهمدیگه شوخی کنید (منظورم به شخص خاصی نیست )
من کل این مطالب گاز طلا رو خوندم و چیزای زیادی که بخواد تجربمو زیاد کنه نبود
اگر اساتید بزرگواری مثل آقای پارسی و دیگران که تجربه باستانشناسی و موفقیتهای زیادی دارند در این زمینه توضیحاتی بدن عالی میشه
مثلا من به جایی مشکوکم ولی از چه نشانه ها و علائم این گاز میشه به این نتیجه رسید که این گاز طلاست نه دود یا ترکیبات شیمیایی ناشی از ریشه گیاهان؟ از رنگش یا تستی که باهاش فهمید که این گاز گاز طلاست. یا تست توسط دستگاه ردیاب چطور انجام بشه؟ یا با آنتن خالی چطور تست انجام بشه؟
در کل مجموعه تستهایی که ما میتونیم بفهمیم این گاز مشکوک گاز طلاست یا نه .
راه علمی که مثلا با ریختن ترکیبی شیمیایی با اسپری روی اون سیاهی که برنگ خاصی دربیاد و از این تستا کسی اطلاعاتی داره لطفا راهنمائی کنید./.

گاهی وقتها باید دیدو رد شد باید با سکوت تاثیر گذاشت شاید این سکوت ما امیدی باشد برای ناامیدی :-)

جمعه 23 اسفند1392 - 9:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست عزیز به هیچ شکل خاصی نمیشه فهمید...من چند مورد رو دیدم نه دوده ای بوده و نه چربی نه هیچ چیز دیگه..این موارد هم همش سفید خونه بوده...این گاز طلا نیست..گاز فضای بسته هست عزیز که تولید میشه نه گاز طلا...مواردی هم که خود طلا توی خاک باشه که توی دراز مدت ذره های طلا الوده میکنه خاک رو که ژنرال توی یه پستی گذاشت که الان نمیدونم کجا هست..خودشون اگر مطلب رو خوندن لطف کنن بزارن..اینا همگی نظر و دیده های شخصی بنده بود...
خب عکس یه تیکه خاک هم که طلا الودش کرده رو هم گذاشتم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

جمعه 23 اسفند1392 - 10:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان خواهشن توجه کنید.سرکه بی اثره تبخیرو زیاد میکنه وخطرناکه.یادتان باشد جایی که احتمال گازهست قبلا چندکیلو شیرباخودببرید ویه سمپاش کوچک.شیررا داخل سمپاش ریخته وماسک زده وشیر رابه منطقه موردنظربپاشید .درجا گازخنثی میشود.موفق باشید این مورد را هیچ کس به هیچ کس نمیگه.گفتم دوستان آسیب نببینن.بای

دوشنبه 25 فروردین1393 - 9:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون حمیدرضا
ولی از سرکه واسه فلیتر استفاده میکنن نه اینکه بریزن روی زمین گاز رو خنثی کنی..همون روشی داره که باید یک تا دو قاشق سرکه رو توی یک لیوان اب بریزی هم بزنی و یک دستکال رو اغشته کنی بهش بعد کامل اب دستمال رو بگیری...چون خود سرکه هم خفه میکنه اگر خودش تنها باشه...حالا این مورد رو نشنیده بودیم...بازم ممنون اطلاعتت رو گذاشتی @};-

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

دوشنبه 25 فروردین1393 - 9:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام چند تا از همشهریای ما طبق یک نسخه جایی رو دستگاه میزنند و دستگاه هم در عمق 2.5متری جایی رو نشون میده و اونها هم شروع به حفاری میکنند تقریبا نزدیکای 2.5متر بودند که دیدند یه گاز به رنگ سبز لیمویی برای چند ثانیه از زمین اومد بالا که حالشونو بد کرد و اونا رو به سرفه های شدید انداخت . اونها هم ترسیدند و کار رو متوقف کردند و فقط چاله رو دوباره پر کردند که جاشون لو نره ،متاسفانه از این چهار نفر ،دو نفرشون بعد از چند ماه از دنیا می روند و یکیشون هم بعد از سه سال به دلیل سرطان ریه فوت می کنند .فقط نفر چهارم که نگهبان بوده جون سالم به در میبره . به نظر شما این گاز طلا بوده یا یک تله شیمیایی بوده که دفینه گذار قرار داده

دوشنبه 26 خرداد1393 - 6:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام آرشام جان میشه اون نگهبان رو به من معرفی کنی؟ نفری یک سوم خدا برکت بده :D :))

دوشنبه 26 خرداد1393 - 8:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 291 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 30  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 36 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure