دوست عزیز اقای ساروج شکن به خیالتون که مطالب سایتها یا انجمنهای دیگرو اینجا کپی پست میکنید کار شاغی انجام دادید حداقل شما که به بقیه خورده مگیرید وبرای نظرات بقیه هم احترام قایل نمیشیدوتمام راهها رو هم امتهان کردید,حداقل راهی رو ارایه بدید که تاحالا عنوان نشده باشه واینکه گفتیدتمام این موارد مربوط به زمان ناشی کاری شمابوده, خوب,زمان ناشی کاری این همه با اتاقهای ساروج وپلمپ برمیخورید, جه برسه به الان که فکر کنم جندین گنج بزرگ رو صاحب شدید, جهت اطلاع بگم که نمونه ای ساروج که بصورت یک توپ بوده در اختیار دوستان من قرار گرفت وبا انواع پتکهای سنگین خریفش نشدن لای گیره گذاستن وباز انواع واقسام روشها رو بکار بردن بازم حریف نشدن بامن تماس گرفتند گفتم که با هوابرش گرمش کنید وبعد اب سرد بریزیدجالب اینجا بود وقتی گرم شد حتی به موقع اب ریختن نرسید وخودش خودبخود پودر شد ونتیجه اینه که این مرحله از تست روی یک تیکه ساروج خوب جواب داده وممکنه روی دیواره ها هم ,مثلا سقف جواب بده به این شکل که هر سرد وگرم یک تیکه از اونو پودریا خرد کنه وشما همینطور تکیه تیکه بتونبد به سقف نفوذ کنید وسوراخ ایجاد بشه, در ظمن روشهای زیادی برای تخریب ساروج وجود داره مثلا یک نمونه یودر هستش که تقریبا بین 4تا5میلیون هست و وقتی یک لیوان از اون رو روی ساروج میریزید مثل پنیر نرم میشه وغیره
در ظمن جایی دیگه هم به این مورد اشاره کردید((حیف که الان نمیشه وگرنه راز ورمزهایی از ساروج براتون میگفتم که حتی بهش فکر نکردید و به مغزتون هم خطور نکرده و..))
خوب دوست گرامی شما اگر راه دیگه ای بلد بودید که نمی امدید راه کارهای قدیمی که جاهای دیگه عنوان کردند وهمه هم میدونید اینجا به عنوان راهنمایی قرار بدید
همیشه در نظر داشته باشید که ممکنه جیزی رو که شما میخواهید منکر بشید کسان دیگری ازش جواب گرفته باشند پس کلی جیزی رو بیان نکنید
موفق باشید[/quote][/quote]
سلام دوست عزیز اگه شما شنیدید و به اصطلاح مشاوره دادید. بنده کار کردم این که کسی چیزی داره یا نداره به خودش مربوطه همین شماها میاید یک مشت ... تحویل ملت میدین که ملت بعد از مدتی کار حتی از زندگی کردن هم بدشون میاد و به زمانه و خدا و پیغمبر بد وبیراه میگن هر وقت شما هوابرش و کپسول هوا گرفتی رو دوشت و از کوه سه هزار متری بردی بالا و یک ماه صبح علی الطلوع بردی بالا و شب برگشتی پایین با یک اکیپ ده نفره و حتی با این روش مورد اخ هم نگفت الان نمیومدید از این حرفها بزنی در ضمن سایتی که شما میگید من از روش کپی کردم مورد وثوق و اطمینان بنده واقع شده و کلا این راهها تجربه شده و برای بنده اثبات شده من هیچوقت خودم رو علامه دهر ندونستم و نگفتم اشتباهی ندارم من رک و پوست کنده حرفم رو میزنم که یه وقت کسی بیخودی شب زمستون تو سرما کلنگ نگیره دست بره کوه یه لقمه نون و پنیر هم که میخواد بخوره با خاک بخوره و یه ملت مثل زن و بچه اش هم چشم انتظارش بشینن که فلانی رفته الان با گنج قارون برمیگرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1و کار به جایی نکشه که طرف پیش خونوادشم شرمنده بشه البته تو این راه باید مرارتها کشید ولی میشه موارد بیخودی و حفاریهای بی جا رو کاست. من همینجا به صراحت اعلام میکنم که کسی تا حالانتونسته اتاقک ساروجی رو با حرارت دادن از بین ببره و هر کس گفته یا خواب دیده یا خیال ورش داشته بالفرض مثال به گفته شما اگرم بشه تا بیاد بنده خدا ماه یه ذره از این اتاقک رو بکنه کم کم باید کار نابود کردنش رو به نسلهای بعدی هم بسپره البته اگر کسی تو بیابون مورد نظر نره و حفاران یک ورد برای غیب شدن بخونند که توی این مدت کسی اونها رو نبینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در مورد سایت من نام کسی رو نخواهم برد شما ناراحت نباشید ولی مطالبی رو میگم که اگر کسی مانند بنده راه خطایی رو رفته کس دیگری نره در ضمن شما هم که کتابهای ترجمه شده ی یک شخصیت ترک را اوردید و ترجمه کردید و به عنوان علامت در تایپک بنام خودتون مطالب رو تکثیر میکنید شق القمر نیست اگه گلی میخواد موردتوجه باشه باید از خودش رنگ و بو داشته باشه داداش نشستن پای سیستم و نوشتن مطالب دیگران در این فروم رو یه بچه هم میتونه انجام بده شما هم اگر یه بار با اتش و تف ساروجا رو تیکه تیکه کردید به راحتی یه عکسی هم بذارید اینجا تا ما مستفیض بشیم خلاصه اگه بخوام بگم حرف زیاده و فعلا دیگه مجالی نیست و مطالبی رو هم که میگم اگه کسی ناراحته و به ضررش تموم میشه!! نگاه نکنه/ هر چند ما کوچک همه دوستان فهیم هستیم بذارولی شاید این مطالب به درد نخور ما هم به درد یکی خورد و ما رو هم یه دعایی کرد