سلام بر خانواده محترم فلزجو
براتون مطلبی رو بازگو میکنم که 2 سال پیش در جاده قم - ساوه ، در 20 کیلومتری شهر قم در جوار روستای طغرود اتفاق افتاد :
شب هنگام چهار نفر با سند (نسخه) درب ورودی دخمه ای در زیر یک تپه رو باز میکنن ، نفر اول وارد میشه ، پشس سرش نفر دوم ، و نفر سوم و آخر از همه نفر چهارم ....
یکی از دامداران بزرگ منطقه آخر شب قرار بوده چوپان افغانی اون دامهاش رو از صحرا برگردونه ، شب که میشه خبری ازش نمیشه ، دامدار نگران با تعدادی از اهالی روستا از نیمه ب تا نزدیکی طلوع آفتاب در بیابان به دنبال چوپان و گله میگردن، هنگام طلوعگله رو در نزدیکی تپه ای پیدا میکنن ، میبینن سینه تپه حفاری شده و چند گوسفند هم وارد سوراخ میشن و خارج میشن ، با احتیاط وارد میشن میبینن جسد 4 نفر به ترتیب و با فاصله چند متر هرکدام از هم در راهرو روی زمین افتاده ، وارد دخمه اصلی که میشن میبینن 7 عدد خمره بزرگ دورتادور اتاق قرار گرفته و درب همشون بجز یکی با گچ پلمپ هست ! بعد از تماس با نیروی انتظامی و آمدن سر محل ، ارگانهای مربوطه نیز خلی زود به محل میرسن ( میراث فرهنگی و فرمانداری استان قم ) .پس از بررسی کارشناسان مربوطه مشاهده میشه فقط پلمپ یکی از خمره ها شکسته شده و مقداری از سکه های اون به نسبت خمره های دیگه خارج شده (حدودا یک خورجین).
پس از خروج جنازه ها و بار ، به دستور مقام قضایی و معاون میراث فرهنگی قم ، محل مورد نظر با ملات بتون به طور کامل پر میشه و تابلویی مبنی بر باستانی بودن منطقه نصب میشه.
با تحقیقات پلیس آگاهی استان قم ، چوپان افغانی پس از یافتن دخمه و خمره ها ، مقداری از سکه ها رو برمیداره.پس از مراجعه به خانه ، همراه خانواده متواری میشه و دیگه اثری ازشون پیدا نمیشه.
راز اجساد یافته شده رو هم که در بند اول ذکر کردم ، پلیس آگاهی استان قم پس از تحقیقات گسترده کشف میکنه...
به عرض دوستان عزیزم برسونم که بنده خودم چون اون زمان به طور اتفاقی در اون روستا در یک محیط صنعتی مشغول نصب سیستم امنیتی بودم ، شاهد عینی تمام ماجرا هستم ، جزئیات مربوط به میراث فرهنگی و پلیس آگاهی رو هم از طریق دوستانم در ین ارگانها آگاه شدم .
امیدوارم هیچکدوم از کاوشگران عزیزمون در این رشته ف دچار همچین حوادث ناگواری نشن .
پاینده باشید