milad7 نوشته است:
سورنا نوشته است:
پاسخت رو در خصوصی ک داده بودی دادم milad7. من با وجود اساتید مجرب این سایت قد هیچ ارض اندامی ندارم.. و ادعای باستانشناسی هم ندارم ولی مطمئنم از تو بیشتر هالیمه. و اینکه من کجای پستم نوشته ک شما بچه اید!!! از طرف خودت حرف بزن نه من. بعدشم من پاسخ شمارو ندادم اگ پاسخ شما بود ک باید قاعدتا راهنمایی میکردم.. پست گذاشتم تا ملت متوجه باشن جریان چیه وگرنه نه تورو میشناسم نه سنمی باهات دارم ک باهات کل کل کنم. موفق باشید.
دوست عزیز آقا سورنا لطفا کمی رعایت کنید. من پستی را راجع به پل قرار دادم و شما پست بنده نقل کردید پس یعنی جواب منو دادید و از شما ممنونم بخاطر پاسختون و ناراحتم بدلیل اینکه تند برخورد میکنید. اینجا هیچکس همدیگرو نمیشناسه یا لا اقل کمتر افراد همدیگرو میشناسند اگه قرار باشه به این دلیل هرچی دلمون خواست به هم بگیم که انجمن هرجو مرج میشه دوست من. موفق باشید
سورنا نوشته است:
پاسخت رو در خصوصی ک داده بودی دادم milad7. من با وجود اساتید مجرب این سایت قد هیچ ارض اندامی ندارم.. و ادعای باستانشناسی هم ندارم ولی مطمئنم از تو بیشتر هالیمه. و اینکه من کجای پستم نوشته ک شما بچه اید!!! از طرف خودت حرف بزن نه من. بعدشم من پاسخ شمارو ندادم اگ پاسخ شما بود ک باید قاعدتا راهنمایی میکردم.. پست گذاشتم تا ملت متوجه باشن جریان چیه وگرنه نه تورو میشناسم نه سنمی باهات دارم ک باهات کل کل کنم. موفق باشید.
دوستان این روش هایی که برای شکستن ساروج هست هیچ کدوم زیاد کاربردی نداره
ساروج انواع مختلفی داره اگر کسی قرار باشه باری را با ساروج مخفی کنه پس یعنی اینکه وقت کافی داشته پس یه ساروجی درست میکنه که با پتک نشه داغونش کرد بازهم میگم تنها چیزی که به مرور زمان میتونه ساروج از بین ببره نور مستقیم خورشید هست که اصلا به کار ما نمیاد
درسته که میگن ساروج انواع مختلفی داره ولی کسی که به خواد به وسیله ساروج چیزی رو زیر زمین مخفی کنه از روشی بدرد بخور استفاده میکنه
فکر نکنم مکان مورد نظر شما باری داشته باشه ولی با این وجود بهترین راه شکستن ساروج مواد منفجره هست که سرو صدای خیلی زیادی داره
ساروج با کلنگ بخوای نابود کنی باید یک ماهی وقت بزاری با این وجود قدیم به جای ملات ما از ساروج برای ساخت بناها استفاده میکردند بخصوص بعضی از پل ها ولی نظر من بر اینکه یا بیخیال کندنش بشید و اگرم خاستید داغونش کنید قبلش یه دستگاه کوچولو بزن برای اطمینان خودت مراقب باش اگر طرف های جنگل بانی ها و شکار ممنوع و میراث هستید دستگاه روشن نکنید
دوستان عزیز یه ضرب المثل بود واقعا جالب هست اشتباه نکنم تلوزیونم برنامشو یک بار گذاشت
میگه یک حرف رو همه جورمیشه زد ماجراشم این بود که یه پادشاه یه خواب میبینه چند نفرو میاره برای تعبیر
اولی میگه همه خانوادت میمیرند ولی تو زنده میمونی پادشاه میده گردن بزننش میگه این چه تعبیری بود
دومی میگه شما عمر طولانی خواهید داشت و بیشتر از بقیه خانواده تان عمر میکنید پادشاه دستور میده بش پاداش بدن
این دو حرف هر دو بیانگر یک موضوع هستندولی فقط نهوه بیانشون تفاوت داره
منو ببخشید قصد جسارت نداشتم ولی این مثال بیان کردم به دلیل اینکه قبلاهم برای خودم اتفاق افتاده بود
موفق باشید