نویسنده |
پیغام |
tola17
کاربر حرفه ای
|
من دوتا اهن ربای نودیوم بیشتر ندارم کجا باید دقیقا بچسبونیم اهن ربای معمولی جواب نمیده چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!
|
یکشنبه 10 اسفند1392 - 12:35am |
|
|
tola17
کاربر حرفه ای
|
سلام به همگی دوستان اینم از انتن های خوراکی من بالاتنه شیر اب رو برداشتم مغزی اصلیش رو در اوردم جنسش کلا برنجیه که همه مغازه های شیرالات دارن همون طور که تو تصویر میبینید بالای خود مغزی یه سوراخ هست که انتن میره توش اون پیچم که تصویرش رو میبینید داخلش جیوه ریختم بعدشم بانوار تفلون خوب عایقش کردم محکم درش رو بستم دوباره عایقش کردم که به لوله مسی نخوره بعدشم خیلی راحت از پایین زدم رفت تو لوله مسی این لوله راهم همه تعمیرگاه های لوازم گاز سوز دارن مغزی سه سانتش میره تولوله مسی یه قسمتی هم که میمونه بیرون بش سیم وصل میکنیم از بالاهم که منظورم سر لوله مسی بود یه واشر پلاستیکی که مال همین مغزیه بود چسبوندم خیلی هم رون خوب شدن به جای سیم هدفن هم از لوازم برقی ها بپرسید دارن که تصویرشم میزارم از این سیم استفاده کردم تموم شد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
اینجا در دنیای من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند*دیگر گوسفند نمی درند*به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند!
|
سه شنبه 12 اسفند1392 - 1:02am |
|
|
tola17
کاربر حرفه ای
|
خب دیگه انتن ها روهم که هروقت دوست داشتیم میزنیم جا درضمن من طول انتن هارو 48گرفتم گفتم فوقش جواب نداد کوتاهش میکنیم برای سرهر انتی هم یه دونه اهن ربای نودیوم چسبوندم
|
سه شنبه 12 اسفند1392 - 1:11am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان tola17 جان خیلی خوبه ابتکار جالبیه. راستی کارش چطوره؟ تستش کردی؟ موفق باشی یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
سه شنبه 13 اسفند1392 - 10:38am |
|
|
ELMIRA
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 12:19pm پست: 318 محل اقامت: البرز
|
tola 17 نظرت باسیمه یا بدون سیم؟
|
سه شنبه 13 اسفند1392 - 12:39pm |
|
|
ata
|
tola17 نوشته است: خب دیگه انتن ها روهم که هروقت دوست داشتیم میزنیم جا درضمن من طول انتن هارو 48گرفتم گفتم فوقش جواب نداد کوتاهش میکنیم برای سرهر انتی هم یه دونه اهن ربای نودیوم چسبوندم آفرین دوست عزیز.ابتکار خوبیه.امیدوارم خوب جواب بده. موفق باشی...
|
پنج شنبه 15 اسفند1392 - 10:30am |
|
|
tola17
کاربر حرفه ای
|
ELMIRA نوشته است: tola 17 نظرت باسیمه یا بدون سیم؟ bina نوشته است: سلام دوستان tola17 جان خیلی خوبه ابتکار جالبیه. راستی کارش چطوره؟ تستش کردی؟ موفق باشی یاحق سلام به همگی مابش خوراک دادیم پس بدونه سیم هم باید جواب بده ولی من سیم هم وصل کردم که بهتر جواب بده بینا جان از کارش که نمیدونم والله من که اولین بارمه درستش کردم نمیدونم چرا خیلی خیلی رون شده با این که از بلبرینگ یا هرچیزی برای رون شدنش استفاده نکردم با این وجود فکر کنم بیش از حد رون شده تا دستم یه کمی تکون میخوره انتن ها باش حرکت میکنن خیلی کنترلش سخته هنوز نرفتم بیرون از خونه امتحان کنم ببینم کارشون چطوره؟ موفق باشید
|
پنج شنبه 15 اسفند1392 - 11:59am |
|
|
مهرداد900
|
سلام دوستان تو این بخش پستی دیدم که برای جلوگیری از تداخل امواج ذهن مواد روان گردان پیشنهاد داده بود . یک روش آسانتر بهتون معرفی میکنم . یک ورق فویل آلومینیومی حدود 60 سانت رو دو لا کنید بطوری که دو طرف سمت بیرون رویه براق فویل باشد . میتونید داخل یک کلاه قرار دهید یا به شکل کلاه روی سر قرار دهید.
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1393 - 9:26pm |
|
|
newcup2003
|
mehran1545 نوشته است: اينم آنتنهاي ساخت من كه دسته و سيم از جنس برنجه و توش با تفلون عايق شده كه سيم تماس مستقيم با دسته نداشته باشه سلام آقا مهران.دستت درد نکنه.میشه از نتیجه کار وسیلت توضیح بدی که عکس العملشون...... و اینکه دستگاهت چه مدل و کدومه ؟ مرسی
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 6:02pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
|
پنج شنبه 11 اردیبهشت1393 - 4:23pm |
|
|
|