نویسنده |
پیغام |
ariya
استاد - مدیر
|
در اینجا ساخت علمی انتها رو مشاهده میکنید برای بهتر ظربدر شدن انتها باید میله هابصورت مثبت ومنفی قرار بگیره البته من این تصاویر رو توی یکی ازسایتها دیدم وفکر کردم بزارم اینجا تا شما هم ببینید شاید نتیجه بهتری داشته باشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
mantera
|
شنبه 25 اسفند1391 - 12:47am |
|
|
hoshi
استادیار
|
شاید دوستان توجه کرده باشند که حساسیت انتن دست راست بیشتر از انتن دست چپ هست ,با توجه به این امر من همیشه موقع انتن زدن انتن منفی یا خروجی gnd رو تو دست راستم میگیرم و اون یکی رو تو دست چپ تا واکنش انتنها به هدف تقریبا یکسان باشه
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
شنبه 25 اسفند1391 - 1:57am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
بسیار عالی مرسی هوشی جان
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 26 اسفند1391 - 10:21am |
|
|
reza vir
استاد نقطه زنی
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 اسفند1391 - 8:50am پست: 346 محل اقامت: مازندران
|
میشه از یه باطری قلمی استفاده کرد که یه دو سر منفی مثبت رو به میله ها زد . یا یک آهنربا رو درون قوطی بگذارید و در دو طرف یک تکه فلز گزاشته و فلز رو با سیم به دو میله وصل کنید .
یک نمونه از ردیاب طلا یاب خارجی که بدونه مدار با یه باطری کار میکنه رو در قسمت ردیاب میزارم میتونید ببینید .
دوستان جديد پيدا کنيد اما دوستان قديمی را هم حفظ کنيد، اينها نقره و آنها طلا هستند.
|
شنبه 26 اسفند1391 - 1:23pm |
|
|
almata
|
مرسی خیلی خوب بود
|
جمعه 21 تیر1392 - 1:57pm |
|
|
irani
|
سلام دوستان عزیز می خواستم بدونم آنتن ها باید با دسته در تماس باشه یا اینکه باید عایقی بین اینا باشه؟ در ضمن از کجا بفهمیم آنتن مثبت و منفی کدومه و جنس مجموعه از چه فلزی باید باشه؟ ممنون میشم اگه جواب بدید.ایرانی.
|
جمعه 3 آبان1392 - 11:40pm |
|
|
alibaba
|
hoshi نوشته است: شاید دوستان توجه کرده باشند که حساسیت انتن دست راست بیشتر از انتن دست چپ هست ,با توجه به این امر من همیشه موقع انتن زدن انتن منفی یا خروجی gnd رو تو دست راستم میگیرم و اون یکی رو تو دست چپ تا واکنش انتنها به هدف تقریبا یکسان باشه جناب hoshi دوست من یک ردیاب آنتی کاملا برنجی داره(حتی پایه ها هم برنجی هستند) که هر نوع خوراکی رو کنارش بگیری همون نوع رو دنبال میکنه و واکنشی نسبت به سایر موارد نشان نمیدهد اما در حالی که آنتنها قفل میشدند و انتن دست راست با چرخش عمق هدف رو نشان میداد در حفاری حتی بیشتر از عمق موضوع به هیچ نشانی از خوراک نمیرسیدیم. میتونید علت خطا رو بیان کنید.
|
سه شنبه 14 آبان1392 - 4:41pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان alibaba عزیز در مورد ردیابهای خوراکی چند مورد وجود داره که باید دقت بشه. این ردیابها زوایای 45 درجه خروج یون رو میگیرن که با محل بار اصلی فاصله داره مگر اینکه بعد از ردیابی با دستگاههای نقطه زن نقطه دقیق پیدا بشه. در این ردیابها امکان حذف ذرات فقط با تست فلز مورد نظر باید صورت بگیره که خیلی مهمه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 15 آبان1392 - 10:33am |
|
|
systembbp
کاربر فعال
|
سلام هوشی جان منفی رو بزنم به آنتن راست و مثبت به آنتن چپ،درسته؟ لوله مسی ها هم سیمی بهشون وصل نمیشه و فقط عایقشون کنم؟ با اندروید کار میکنم
|
چهارشنبه 10 اردیبهشت1393 - 1:52pm |
|
|
4lion
|
ایا واقعا اینها کار میکنند افرادی که با این دستگاه های دست ساز موفقیت هایی داشتند می توانند گزارش بدهند
|
سه شنبه 10 تیر1393 - 6:54pm |
|
|
|