سلام به همگی دوستان بعد کلی فکر بیهوده و قیمت گرفتن این شی با ارزش به این نتیجه رسیدم که یکی بسازم ..
طرحش تو نت کم هم نیست چیزی هم هست که به درد تک تکمون میخوره دقیقا مثل فلزجو ویک ردیاب بدرد بخوره.یکی دو هفته پیش هم تو انجمن مطرح کردم واسه هدف گذاری اما دوستان کم لطفی کردن و اخرش مهندس حمید یک پیشنهاد دادن که هر چند تو فکر خرید هم بودم اما ماشالله من به هوای قیمتهای 10 سال پیش رفته بودم جلو که 150 خرید وفروش میشد الان برو دورو بر 1تومن نا قابل
نگید که نفهمیدین به خدا ....
(gps) در مورد این طرح صحبت میکنم دوستان گل...
چیزی که زیاده تو نت ماژول اما دقیقا نمیدونم کدومش به درد کار ما میخوره چون در جریان هستید دیگه چندین مدل هست که کارایهای متفاوتی دارن به نظرم اومد این ماژول بدرد بخوره U-BLOX NEO-6M البته اگه کسی با این ماژول ها کار کرده باشه بیشتر میتونه راهنمایی کنه.و مطمئنن از راهنمایهایی ارزنده مهندس حمید گل هم استفاده میکنیم
حالا کسی هست تو این سایت بزرگ وبینظیر کاری تو همین مایه ها کرده باشه .باور کنید این سیستم کار بیل رو میکنه تو حفاری اگه نباشه لنگیم مطمئن باشین شاید موبایلها دیگه مثل قبل نباشن ومجهز اما همه موبایلها که gps ندارن مثل مال بنده با نیتروژن کار میکنه اما سخت افزارشو نداره وگشتم .گفتن نگرد نیست
یک طرح میزارم شاید دوستان برنامه نویس وسوسه بشن اخه تا کی به فکر طراحی ردیابین بیاین اینو بسازین که یک جماعتی رو نجات میدین مثال بزنم چشم.یکی گوسفندش گم میشه یکی خودش وگوسفندش گم میشه یکی گم میشه اما نمیدونه کجا گم شده ......بازم بگم اخه
من نوکر و کوچیک بچه های انجمنم بگین چرا....
به دلیل زیر نگاش کنید چقدر مظلومه
جون من همکاری کنید یکی بسازیم فقط یکم بی سروصدا میدونید که این دیگه 357 نیست ماژوله یهویی میره بالای چنصد تومن کیمیا میشه لامذهب