نویسنده |
پیغام |
رهنما
کاربر فعال
|
سلام ذوست عزیز به نظرم منم یکی از این زیر سیگاری های برنجی دارم (عکس پروفایلتون)
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 6:23pm |
|
|
آرشام
کاربر فعال
|
mosimol نوشته است: مهرداد مینلب نوشته است: سلام دوستان. موسی مول جان خوبی برادر.آقا مبارک باشه این کشفتون.ببخشید این چی هستش ؟اگر جنس دیگه ای هم هست بذار فیض ببریم داداش.من که خداییش خوشحال میشم و حال میکنم از دیدن جنسهای زیرخاکی. سلام ممنون از شما دوست عزیز عکس از اینطور چیزا زیاد دارم اما مربوط میشه به قبل و نقطه زنی که قبل ردیاب داشتم. چشم تو یه پیام خصوصی تو روزای آینده برات میفرستم و هیچ ترسی ندارم. در ضمن عکس پروفایلم هم یافته خودمه جنسش هم از طلاست. سرفراز باشی یادش بخیر ،ما هم یه زیر سیگاری داشتیم دقیقا این شکلی بود از یافته هامون تو بازار قدیمی در اصفهان بود .فقط جنسش از برنج بود
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 7:04pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
بابا دیگه بسه هممون فهمیدیم دیگه این عکس جدیده یا مال قدیمه در مورد این عکس اخرم دیگه نظری داده نشه خواهشا. چون این تاپیک فقط و فقط مخصوص اشیا پیدا شده توسط 35هست از مطالب هرز بپرهیزید. بزار این تاپیک مسیر اصلیشو طی کنه و از مسائل حاشیه به دور باشه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 8:09pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
ramin نوشته است: بابا دیگه بسه هممون فهمیدیم دیگه این عکس جدیده یا مال قدیمه در مورد این عکس اخرم دیگه نظری داده نشه خواهشا. چون این تاپیک فقط و فقط مخصوص اشیا پیدا شده توسط 35هست از مطالب هرز بپرهیزید. بزار این تاپیک مسیر اصلیشو طی کنه و از مسائل حاشیه به دور باشه ممنونم اقای رامین از اینکه بموقع تمام قسمتهای تاپیک رو مطالعه میکنید و پستهای بیمورد رو به کاربران عزیز اعلام میکنید . بنده شما رو بعنوان مدیریت انجمن به اقای مهندس حمید پیشنهاد میکنم اگر ایشون صلاح بدونند تو اخبار اعلام کنیم. ضمنا مهندس حمید لطفا اگر وقت داشتین پستهای بیمورد رو حذف کنید.
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
شنبه 13 اردیبهشت1393 - 11:29pm |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
مجتبی نوشته است: ramin نوشته است: بابا دیگه بسه هممون فهمیدیم دیگه این عکس جدیده یا مال قدیمه در مورد این عکس اخرم دیگه نظری داده نشه خواهشا. چون این تاپیک فقط و فقط مخصوص اشیا پیدا شده توسط 35هست از مطالب هرز بپرهیزید. بزار این تاپیک مسیر اصلیشو طی کنه و از مسائل حاشیه به دور باشه ممنونم اقای رامین از اینکه بموقع تمام قسمتهای تاپیک رو مطالعه میکنید و پستهای بیمورد رو به کاربران عزیز اعلام میکنید . بنده شما رو بعنوان مدیریت انجمن به اقای مهندس حمید پیشنهاد میکنم اگر ایشون صلاح بدونند تو اخبار اعلام کنیم. ضمنا مهندس حمید لطفا اگر وقت داشتین پستهای بیمورد رو حذف کنید.بلاخره آقا رامین هم سردار شد !!!!!!! تبریک
|
یکشنبه 14 اردیبهشت1393 - 12:03pm |
|
|
reza_ab_87
|
اساتید محترم لطفا درباره قدمت این قاشق راهنمایی بفرمایند.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 19 اردیبهشت1393 - 11:06pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
اقا رضا تو تاپیک اموزش اپراطوری با ردیاب 35 هم این تصویر رو گذاشتین اونجا هم جواب داده شده به قسمت مربوطه باستانشناسی آثار یافت شده مراجعه کنید.هر جا که پستی رو میخوای بزاری ببین مربوط به همون موضوع میشه یا نه.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 12:48pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
reza_ab_87 نوشته است: اساتید محترم لطفا درباره قدمت این قاشق راهنمایی بفرمایند. دوست عزیز این قاشق به احتمال ساخت برادران اصفهانی باشه و قدمت نداره
|
شنبه 20 اردیبهشت1393 - 2:09pm |
|
|
جلال125
|
سکه 2 دلاری آمریکا معروف به مدالیوم ردیابی با fpl22 نقطه زنی با brn آقا مجتبی کارش درسته منتظر فیلم باشید...
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 3:52pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون جلال عزیز خسته نباشین. تبریک میگم. فقط میشه بفرمایید این سکه استکباری اینورا چکار میکرده و کجا پیداش کردین؟!
|
سه شنبه 23 اردیبهشت1393 - 4:12pm |
|
|
|