salamat tala نوشته است:
Tr&ts نوشته است:
من هم مطالعه كردم اين بخش رو
ولي نميدونم چراهمه دارن ميفروشن اين وسيله رو
ومشخصه كه اين وسيله خاسته يه خيلي هاروبراورده نكرده
من نه ديدم نه دارم اين وسيله رو
ولي مشخصا: ردياب هابافركانسه پايين واين ورودي وخروجي ه كم وبدونه استفاده ازالميناتوره خروجي پرتوان وفركانس هاي دقيق به جايي نميرسه
موفق ومويدباشيد
دوست عزیز اگه تجربه ی خاصی دارین یا ایراد مهمی که این ردیاب داره بیان کنید شما ازادین نقد کنین اگه دلیل نباشه مطمیننا شما بازنده اید،یادمه استاد حمزه به من گفت ،این ردیابو خیلیا نمیتونند ازش استفاده کنند دلیل اونم فکر کنم بخاطر اینکه بعضیا فقط و فقط فکر میکنند حتما باید تو دست باشه و یه چیزی رو برات سنس کنه ،که جز محلاته،تو این ردیاب سوای فرکانس گیری کلی وموضوعات دیگه درک از حرکت انتن خودش یه پا هنر میخواهد اونم فقط تمرین و ممارست میخواد موفق باشین
سلام . میخواید بدونید چرا میفروشن؟
1- متاسفانه در مورد ردیاب یک مقدار بیشتر از خودش تعریف شد و با گفتن اینکه نقطه میزنه و ووووو خیلیها خودشون رو بی نیاز از سیستم دیگه دیدن که متاسفانه به خاطر نداشتن تجربه کار و ندونستن لم ردیاب دچار سرخوردگی شدن
(روز اول که خواستم اینو بگیرم اقا مجتبی گفت اگر در خودت میبینی میتونی با هاش کار کنی بگیر) و بعد ها که پیامهای دوستان رو دیدم به مطلب پی بردم
من خودم هم بعد یه مدت خواستم بفروشم اما باز پشیمون شدم و از این پشیمونی راضی هستم
. فقط و فقط تمرین میخواد. کسی که ردیابی نکرده باید یک هفته فقط با انتن خالی تو دستاش تو خونه راه بره. بعد یک هفته وقتی انتن دست میگیره نباید وزنش رو احساس کنه .باید جزیی از بدنش بشه و حس نکنه جسم خارجی تو مشتشه بعد بره رو دستگاه کار کنه ببینه چه خبره . از سطح شوروع کنه بعد حفره و قنات ، چاه ودر اخر بره دنبال هدف واقعی. زمانی حدود یک ماه فقط تمرین کنه. من الله التوفیق