با سلام خدمت دوستان عزیز . امشب از سر بی خوابی این تاپیک رو کامل خوندم و احساس کردم یه نکته ای رو باید عنوان کنم . روی صحبتم با عزیزانی هستش که با اینکه مدت ها تو این انجمن عضو هستن و به فوت و فن دستگاه ها و روش خرید و نحوه تست هنگام خرید آشنایی دارن ، بازم میرن از کسی که هیچ شناختی ندارن اونم به صورت غیر حضوری و بدون تست و ... خرید میکنن . بنده به هیچ عنوان کار این آقای محترم رو که شوربختانه هم اسم هم هستیم نه تنها تایید نمی کنم بلکه به شدت مذمت میکنم . اما باز هم اونو در فروش دستگاه های آشغال به شما مقصر نمی دونم. این شما بودین که پول بابت آشغال دادین اونم بدون تست و فقط از روی اعتماد . حالا اعتماد به چی خدا میدونه .
و اما در مورد صحبت های این آقا در مورد بی سوادی مهندس حمید عزیز !
هر کسی که چهار تا کتاب خونده باشه و چهار روز تو یه محیط علمی بوده باشه به سادگی و فقط از روی ادبیات و نوشتار کاربران میتونه پی به میزان هوش و سواد و نکته سنجی اون ها ببره که انصافا من که حدود 6 ماهه عضو این انجمنم و هر روز زمان قابل توجهی رو اینجا مشغول مطالعه هستم ، حتی یک بار و تاکیید میکنم حتی یک بار ندیدم توی نوشته های مهندس حمید نشونه ای از کم سوادی یا چیز دیگه ای باشه . خیلی وقتا نکات ریزی که بهش اشاره میکنه از ذکاوت بالا و هوش سرشار این عزیز خبر میده . در حالی که اگر فقط غلط های املایی این جناب زیکسل محترم رو توی یک پست بشمارین ، حدیث مفصلی از دانش انبوه ایشون بیان میکنه .
خوشبختانه من با کمک های بی منت مهندس حمید و دوستان دیگه موفق با ساخت توباکس شدم و ازش راضی هستم . به خاطر داشتن این وسیله هم خودم رو تمام و کمال مدیون مهندس حمید میدونم . اما آقای زیکسل محترم !! به جای قدردانی از استادت داری باهاش اینطوری صحبت می کنی ؟ واقعا شرم آوره . لا اقل اونقدر مرد باش وقتی یه گندی میزنی یه کاری برای جبرانش انجام بده . نه اینکه با ساخت آیدی جعلی hadi ahmadi بخوای تلاش مذبوحانه ای در جهت پاکسازی بر بیای . مدرک این کار سخیف رو هم این پایین گذاشتم .
در ضمن شما هم اگر عرضه داشتین مثل مهندس حمید میرفتین دانشگاه و مهندس میشدین حالا سخت افزار یا نرم افزار یا هرچی . همین که سواد ایشون تونسته تا این حد مفید باشه و گره از کار امثال من باز کنه ، یعنی اینکه مهم نیست رشته تحصیلیش چی بوده . مهم اینه که برآیند دانش ایشون تو این زمینه نتایج شگفت آوری داره .
هیچ کس منو مجبور نکرده بیام اینجا و از ایشون دفاع کنم . من خودم دانشگاهی هستم و الانم با مدرک ارشد مهندسی معدن تو داشگاه مدرسم . اما چون از دردسر ها و مشکلات علم آموزی و امتحان و پایان نامه و ... به خوبی با خبرم ، خیلی بهم بر میخوره کسی با سطح سواد شما بیاد و به یه آدم تحصیلکرده که از قضا نقش استادت رو هم داشته توهین بکنی . چون من میدونم مهندس برای رسیدن به این سطح از آگاهی چی کشیده . من در کنار کار اصلیم که اکتشاف معدنه و چون این کارا هم به نوعی اکتشاف محسوب میشه ، به این کار علاقه مند شدم و به عنوان یه تفریح بهش نگاه میکنم . اما متاسفانه خیلی ها مثل شما دارین از این راه دست به یه تجارت کثیف میزنین و دردآور ترین جای این قضیه اینه که با علم یکی دیگه کسب درآمد کنی و بعد بیای و بهش توهین هم بکنی ! خیلی رو میخواد والا
در هر صورت بعد از این اگر خواستی با آیدی جعلی قربون خودت بری ، حداقل بذار دو ساعت از خروجت با آیدی اول بگذره بعد با دومی لاگین کن نه اینکه فورا بیای و در مدح خودت غزل سرایی کنی . یه نکته دیگه اینکه وقتی از شخصیت اول به شخصیت دوم سویچ کردی ، سعی کن املای نوشته هاتو هم تغییر بدی که یه وقت لو نری . به قول مهندس حمید کلک زدن هم راه خودشو داره
12:49 ساعت ثبت پیام توسط rastak یا همون زیکسل
1:04 ساعت ثبت پیام توسط rastak یا همون زیکسل
1:13 ساعت ثبت پیام توسط hadi ahmadi یا همون rastak یا همون زیکسلاملای کلمه راجعب و ( خا ) هم که تو هر دو مشترکه
فقط مونده یه ذهن خواب آلود که اینارو نبینه .
با درود به همه دوستای عزیزم تو انجمن بویژه مهندس حمید گرامی