با تشکر از لطف دوستان.
هر چند در این انجمن تعمیرکاران ظاهرا همه حمایتها باند بازی یا کار ایدیهای دیگه خودمون شمرده شده!
اشکالی نداره زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
بهرحال بنده در اعتراض به فرافکنی که در اون انجمن علیه انجمن فلزجو شده پستی گذاشتم و منتظر پاسخ هستم! هر اتفاقی هم افتاد همینجا منعکس میکنم و این بار دیگه از خیر داستان نخواهم گذشت!
--------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن مدیران محترم انجمن تعمیرکاران لطفا در خصوص پست دوم این تاپیک و وجود این جمله پاسخگو باشن:
"1- فروشگاه اینترنتی فلزجو با آدرس های مختلف اینترنتی از جمله فروم و فروشگاه آنها با نام آذرکیت."
بر چه اساسی انجمن فلزجو یک فروشگاه معرفی شده؟ بر چه اساسی آدرسهای مختلف رو به ما نسبت میدین در صورتیکه این انجمن تنها یک ادرس داره؟! و عجیب تر اینکه بر چه اساسی فروشگاه آذرکیت که متعلق به آقای قاسمی هست به فلزجو نسبت داده شده؟ شما اگر حتی نمیدونین که اقای قاسمی کی هست و اذرکیت کجاست و فلزجو متعلق به چه کسانیه چرا بعنوان مدیر یک انجمن با این همه کاربر اطلاعات غلط توام با تهمت و افترا درج میکنین؟ اصلا بر چه اساسی نام فلزجو رو در صدر و شماره 1 لیست سایتها و فروشندگانی قرار میدین که اصلا سبک کارشون صرفا فروشندگیه و دهها دستگاه ارائه میکنن؟ از کی تا حالا کاربران باید مراقب انجمنی باشن که فقط یک ردیاب ساده برای فروش گذاشته و هزاران مطلب مفید رایگان داره ولی این همه فروشگاهی که دهها محصول گرانتر ولی کم ارزش تر دارن و فقط هم فروشگاه هستن نیاز به مواظبت کمتری دارن؟!؟!
از مدیر انجمن تقاضای پاسخگویی صادقانه دارم! یا اینکه پست خودشون رو اصلاح کنن. در غیر این صورت مشخص میشه داستان از کجا نشات میگیره.
--------------------------------------------------------------------------------------