نویسنده |
پیغام |
Kani
استادیار
|
سلام پیشاپیش از کسانی که ممکنه بهشون بر بخوره عذر میخوام این درخواست عده کثیری از کاربران و دوستان عزیز بنده و این انجمن است. متاسفانه باید عرض کنم که درخواست دوستانم هم بجاست و نتونستم ساده از کنارش بگذرم چون خود بنده هم بشدت از این موضوع کلافه شده ام.
درخواست حذف یا تعلیق یا تحریم کاربری به اسم ramin که اخیرا مدیر سایت هم شدن. خیلی از دوستان بارها و بارها تذکر دادن و گزارش دادن و ناله کردن از پست های بیمورد و به اصطلاح اسپم انجمن. حتی اگه دوستان هم اعتراض نمیکردن خود بنده بارها میخواستم مطرح کنم ولی بنا به دلایلی منصرف میشدم. اما حقیقتا از حد گذشت و داره رو اعصاب همه تاثیر میزاره. هربار که به انجمن سر میزنیم باید اسپم بخونیم پستهایی که هیچ محتوای بدرد بخوری ندارن. پستهایی که فقط چرت و پرت و بیهوده هستن. خیلی از افراد با تجربه بخاطر همین موضوعات از پست دادن متنفر شده اند.
بابا کلافه مون کردید بس کنید.
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 9:16pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
ممنون کانی جان بنظرمن هم یک مدیربایدتخصصی ترازاین عمل کنه مخصوصادرپست دادن اما درموردتعلیق ایشون نظری ندارم.
Be The Change You Want To See In The World
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 9:43pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
سلام کاملا موافقم اگر امکانش هست تعداد پستهای این آقا رامین گل رو بکنید 2000 تا ،تا دیگه این دوست خوبمون دست از سر آرشیو انجمن بردارند تاپیکهایی که برای پارسال بوده و یا هی مناسبتی نداره الکی داره بوسیله ایشون میره بالا و هی بار علمی هم نداره. جالب اینجاست این دوست خوبمون خیلی هم از ترافیک سایت دم میزنند جناب آقا مجتبی و حمید عزیز لطفا در انتخاب مدیران سایت دقت بیشتری کنید این آقا حتی یک پست مفید هم توی این انجمن ندارند
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 10:14pm |
|
|
رهنما
کاربر فعال
|
سلام خدمت همه دوستان گلم اگه جسارت نباشه بنده هم واقعا خسته شدم ولی به دلایلی از گفتن قضیه چشم پوشی میکردم و بسیار ممنون از دوست عزیز و بزرگوارم آقای کانی عزیز امیدوارم که همه ما منطقی و بدون موضع گیری با قضیه برخورد کنیم و اشتباهاتمون رو پذیرا باشیم
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:23pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
|
سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 1:58am |
|
|
arash.irani
کاربر فعال
|
درود ممنون کاملا موافقم استاد کانی
|
سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 2:11am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
درسته حق با شماست چشم با ایشون صحبت میکنم دیگه از این پستها نزنند
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 2:29am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
با توجه به اینکه اقا حمید هیچ سوالی رو بدون پاسخ نزاشتن نه تو عمومی نه تو خصوصی و همیشه جوابگو بودن و همین قدر که اطلاعات و راهنمایی میکردن خودش یه دنیا ارزش داره پیرو فرمایشات اقا مجتبی که واقعا خیلی گله و طی تماس تلفنی که با هم داشتیم فرمایشاتشو به دیده منت میزارم و چیزی دیگه نمیگم در رابطه با این تاپیک زده شده.ولی یه تاپیکی ایجاد خواهم کرد البته با اجازه مدیریت سایت و یه سری از مسائل باید روشن بشه و کسایی که از اشوب کردن و به حاشیه بردن نفع میبرن رو اعلام میکنم.یا حق
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 12:20pm |
|
|
کوهیار
مدیر سایت
|
ramin نوشته است: با توجه به اینکه اقا حمید هیچ سوالی رو بدون پاسخ نزاشتن نه تو عمومی نه تو خصوصی و همیشه جوابگو بودن و همین قدر که اطلاعات و راهنمایی میکردن خودش یه دنیا ارزش داره پیرو فرمایشات اقا مجتبی که واقعا خیلی گله و طی تماس تلفنی که با هم داشتیم فرمایشاتشو به دیده منت میزارم و چیزی دیگه نمیگم در رابطه با این تاپیک زده شده.ولی یه تاپیکی ایجاد خواهم کرد البته با اجازه مدیریت سایت و یه سری از مسائل باید روشن بشه و کسایی که از اشوب کردن و به حاشیه بردن نفع میبرن رو اعلام میکنم.یا حق درود دوست عزیز خواهش میکنم مطلب رو درک کنید و بعد تصمیم به هرگونه اقدامی بگیرید این صحبتها مربوط به یک نفر نیست و قضیه هم شخصی نیست و کاملا منطقی و معقوله شما اول میپذیرید بعد میگید تاپیک میزنی و افشاگری میکنید؟ به عقاید جمع احترام بگذارید و پذیرای انتقادات سازنده باشید
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 1:21pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
ramin نوشته است: با توجه به اینکه اقا حمید هیچ سوالی رو بدون پاسخ نزاشتن نه تو عمومی نه تو خصوصی و همیشه جوابگو بودن و همین قدر که اطلاعات و راهنمایی میکردن خودش یه دنیا ارزش داره پیرو فرمایشات اقا مجتبی که واقعا خیلی گله و طی تماس تلفنی که با هم داشتیم فرمایشاتشو به دیده منت میزارم و چیزی دیگه نمیگم در رابطه با این تاپیک زده شده.ولی یه تاپیکی ایجاد خواهم کرد البته با اجازه مدیریت سایت و یه سری از مسائل باید روشن بشه و کسایی که از اشوب کردن و به حاشیه بردن نفع میبرن رو اعلام میکنم.یا حق جناب رامین عزیز چرا مهندس حمید و تو ماجرا میارین.انتقاد از خود شما شده فک کنم کاملا بجا هستش
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 1:36pm |
|
|
|