باسلام خدمت تمام دوستان و کار بران عزیز انجمن فلز جو
جناب آقاي newcup2003 به انجمن خوش اومدین
من فقط میتونم بگم که از اینکه بتونی اینجا بمونی بسته بصداقت شماست این انجمن باصداصت ترین مدیران و کار بران را در خود جای داده و مصداقش هم
استاد حمید و استاد مجتبی که ایشون واقعن برام مثل یه داداش می مونه و حق برادری به گردنم دارنو همیشه داداش خطابش میکنم و وجودشون برام دلگرمی می بخشد همیشه درصدد کمک به من خیلیای دیگه که مشکلات عدیدهای دارن بودن و هستن حتی برام یه ردیاب هدیه دادن که هیچ ردیابم که دستم شکست برام تعویض کردندر صورتی که هیچ شرکت سرشناسی این کار را نمی کند مطمعنن
شاید گفتنش خوب نباشد اما به دلایلی از زندگی بریده بودم ایشونم درجریان بو.دن و بارها تماس میگرفتن و مایهه امید بنده حقیر میشدن از وقتی که این انجمن اودم و معتادش شدم باور کنید تفکراتم 360 درجه تغیر یافت الانم که دوستانی چون
استاد هوشی استاد حمزه استاد کانی استاد پارسی واستاد ژنرال و استاد کوروش واستاد اریا و استاد بینا و استاد مهران و... که در انجمن حضور مستمر دارن مایه دلگرمی من و تمام کار برای عزیز هستن . با اینکه هیچ سودی از ما برای این عزیزان نمیرسد بدون چشم داشتی در سدد راهنمایی و کمک به ما هستن که از همین طریق از همه آنها نهایت سپاس و قدر دانی را می کنم و برای انها و خانواده های محترمشان سلامتی و خوشبختی و شاد کامی از سمیم قلبم آرزو مندم .
امید وارم شماهم بتوانید جایی برای خود در انجمن ببینید و به پشرفت انجمن و کاربران ان و صد البته برداشتن گامهای پیروزیبخش کمک کنید .
با آ رزوی موفقیت برای همه
مخلص همه (sulduz)
تقدیم به همه