hoshyar191 نوشته است:
کوهیار جان سلام ممنون از دلسوزی شما برای انجمن ، منم برای فلز جو دل میسوزونم مثل شما ولی بیان من با شما فرق داره.
در اون پستم من یادم رفت بگم بسته پیشنهادی رو در آینده ارائه خواهم نمود . البته فقط به مدیران . همگانی نشه بهتره . چون کوهیار جان من پشت سر انجمن حرف نمیزنم در همین انجمن دارم کمو کاستی ها و نقاط قوت رو اعلام میکنم . در سایر انجمنها هم من با نام هوشیار هستم ولی بیشترین حضورم اینجاست . این خوبه که من بیام فلزجو رو نقد کنم یا یک کاربر نوپا یا گمنام و در جایی دیگر ؟
البته ناگفته نماند کوهیاری که من میشناختم بسیار مستقل بود واقعا منطقی بود و هرچیزی رو برای پول ومقام علی رغم میل باطنیش بیان نمی کرد . کوهیار جان شما به این فکر نکردید که این چند روزه پیامها و پست های شما طور دیگه ایه ( از روی تفکر و منطق کوهیاری نیست ) شاید بخاطر سمت استادیاری و یا کوپن 500 هزار تومانی تخفیف خرید هست .
درود
هوشیار عزیز از اظهار نظرت ممنونم
دوست من اینجا باب شده وقتی کسی جواب حرف حساب رو نداره شروع میکنه به شخصیت پردازی و لگدمال کردن شخصیت طرف مقابلش بیخبر از اینکه ملت شعور دارن و میفهمن که چی درسته و چی غلط....
ابتدا اینجوری به قضیه نگاه میکنیم و فرض میکنم که شما درست میگی و من بخاطر یه کوپن 5000 تومانی این حرفهارو نوشتم خب بنظرت حرفهام اشتباهه؟ چه فرقی میکنه که حرف درست رو چه کسی بزنه یه کاربر یا مدیر و یا استادیار!؟ بنظرت درستی یه مطلب رو سمت نویسندش تعیین میکنه و یا محتواش؟ این ثابت میکنه که شما باز هم از روی غرض داری جواب میدی و دنبال حاشیه ای و اصلا اون چیزیکه ادعاش رو داری دنبال نمیکنی وگرنه چه ربطی داره من کاربر عادی باشم یا بقول شما استادیار مهم اینه که شرافت آدم حکم میکنه که حرف حق رو بزنه و از حق حمایت کنه و من هم از این قضیه مثتثنی نیستم و قطعا اگر نظرم بغیر از این بود میگفتم و ضمنا من همیشه همین بودم و هستم و اصلا هم اهمیت نمیدم بغل اسم کاربریم چی مینویسه همیشه حرف حق رو میزنم حالا به هر قیمتی!!
ولی اینجا دوباره یجور دیگه به قضیه نگاه میکنم و میخوام بهت ثابت کنم که قضاوتت سطحیه و هیچ انصافی درش نیست و فقط برای اینکه مثلا حرف خودت رو به کرسی بنشونی اینجوری به من توهین میکنی و میگی بخاطر اینکه کوپن 5000 تومنی داره این حرفارو زدی.
خب اولش با این شروع میکنم بهتره به این عکس نگاه کنی و تاریخ و ساعتش رو ببینی
بنظرت اگر پول اون هم در این حد مورد تصور تو برای من مهم بود اینجوری پاسخ میدادم!؟
و این اولین اقدامی هست که بعد از اینکه من فهمیدم مهندس حمید بهم لطف داشته و استادیار کرده این پیغام رو دادم بهشون
دوست من همه ی قضاوتهای شما اینقدر سطحیه؟
حالا توی همین تصویر میبینی که من خودم این موارد رو پیش بینی کرده بودم و صد البته از پیش میدیدم.
قضاوت با خوانندگان مطالب!!
و در ادامه خدمتتون بگم من توی زندگی واقعیم هم به پست و مقام کوچکترین اهمیتی نمیدم چه برسه به مجازیش!!
اینیکه شما این مسائل رو پیش میکشی قشنگ نشون میده دیدتون و نگاهتون به این مسائل چطوریه
اینجا هم از مهندس حمید و مهندس مجتبی میخوام که تمام حقوق و مزایایی که به من میدین بدین به هوشیار حتی اون کوپن 5000 تومنی که ازش حرف میزنن شاید کمی عصبانیتش فروکش کنه.
پیروز باشید.