با سلام خدمت همه دوستان
دوستان ببخشید که دیر این تایپیک رو دیدم باور کنید یه مسائلی پیش اومده که دیر به دیر میتونم خدمت دوستان برسم امیدوارم دوستان منو به خاطر این قصور ببخشند
و اما توضیحی درباره دستگاه آقا کانی ...
دوستان ای کاش میشد شخصیت واقعی آقا کانی رو شما هم بشناسید ایشون حافظ کل قران هستند و تو تمام صحبتها و کارهاشون به استناد از آیات قران عمل میکنند شاید این حرفها برا کسانی حرف به دل نشینی نباشه ولی چون مرام من هم همینجوریه فقط خواستم دوستان رو مطلع کنم
دوستان آقا کانی اون دستگاهی رو که درست کردن درسته که بیس اصلیش همین دستگاه زمین شناسی هستش و کار کردش هم به همین صورت هست ولی یه تغیراتی توش داده که به فکرتون هم نمیرسه
دستگاهی که ساخته شده به این صورت هستش که دستگاه دارای یک صفحه نمایش لمسی ( تاچ اسکرین) 7 اینچی هستش که همه منو ها به صورت لمسی قابل دست رسی هستش برا سیستم یه نرم افزار نوشته شده که این کار توسط یه شرکت خارجی انجام شده و دیگه نیازی نیست که شما اعداد رو ببینین و به لب تاب وصل کنید بلکه طوری طراحی شده وقتی شما پراپها رو به زمین میزنید همان لحظه شما تصویر اون قسمت رو به صورت زنده تو صفحه نمایش میبینید و همان تصویر در همان لحضه سیو میشه و شمل میتونید به ردیف بعدی برید و دوباره پراپ زنی بکنید پراپها به صورت بیسیم طراحی شده و هر دوتا پراپ میتونه از دستگاه 100 متر فاصله بگیرن و زمین رو کاوش کننددر حالی که مثلا دستگاه از خود زمین 100 متر فاصله داره مثلا یه نفر میشینه تو ماشین و فقط دونفر 100 متر اونطرفتر فقط به زمین پراپ میزنند و اما قسمت جالبش اینجاست که نمیدونم شما لب تابهای نظامی ضد تانک رو دیدین یا نه تانک از روش رد بشه هیچیش نمیشه
آقا کانی برا این سیستم یه قابی طراحی کردن که درست مثل لب تاب میمونه و جنس اپوکسی که استفاده شده درست مثل همونه تنها برا قالبش اون بنده خدا 4.5 خرج کرده
حالا خودتون خداییش یه دو دو تا چهار تا بکنین ببینین این سیستم چند می ارزه البته قرار بر این بود که این سیستم توسط خود حمید آقا مورد بررسی قرار بگیره در صورت تایید ایشون فقط در فروشگاه فلزجو به فروش برسه چون ایشون شخصیت حمید آقا رو خیلی قبول دارن و میگن ایشون جزو معدود افرادی هستش که هر چی داره و نداره ریخته رو دایره تا کسانی که علاقه دارن استفاده کنن
خلاصه ...
دوستان خودتون خوب میدونید که با ایشون ارتباط دارم آخرین خبری که از ایشون دارم دقیقا 2 هفته پیش برام زنگ زدن که تو عراق هستند و نا خواسته تو درگیری گروه ... افتادن فقط همین رو گفتن که برام دعا کن بعد اون دیگه تلفن قطع شد الان از اون روز 200 بار بیشتر به ایشون زنگ زدم ولی گوشیشون خاموشه فقط دوستان دعا کنید ایشون سالم باشند
گور بابای دستگاه و کاوش
وجود خودش برام ارزش داره وگرنه دستگاه فقط یه خاطره رو برام زنده میکنه