ممنون.
در مورد پیشنهاد فروش قطعات یا کیت من مخالفتی ندارم ولی بخش فروشگاه در انجمن فلزجو تا این لحظه در اختیار آقا مجتبی بوده و هست. ایشون هم بدلیل مشکلات شخصی فعالیتشون کم شده و فکر نمیکنم بتونن بصورت فروش قطعات و کیت هم فعالیت داشته باشن. ضمن اینکه طی سالهای اخیر وضعیت بازار قطعات خیلی بدتر شده! بخصوص در مورد آیسی 357 برای من هم قابل تشخیص نیست که قطعا جواب میده یا خیر. راهی هم جز گذاشتن روی مدار فلزجو و بررسی اعداد 3 گانه وجود نداره.
اما در مورد فیبر شرمندم قبلا عرض کردم بدلیل سوء استفاده هایی که میشه نمیتونم فایل اصلی فیبر رو منتشر کنم. اتفاقا یکی از نکات مهمی که سبب میشه مدار خوب و درست کار کنه همین طراحی دقیق فیبر هست! حالا اگر کسی خواست به قصد سودجویی تولید انبوه بکنه و در عین حال از نظر فنی هم نتیجه خوبی حاصل بشه دیگه باید زحمت بکشه عین فیبر اصلی رو خودش طراحی بکنه. وانگهی ریالی که از این فروشها گیر ما نمیاد حتی بعضا پشت سر ما هزار حرف ناروا و دروغ و تهمت هم نسبت میدن! دیگه زور داره با انتشار فایل اصلی فیبر کارشون رو راحت تر هم بکنیم!!!
اما وقتی کسی میخواد برای استفاده شخصی فیبر بزنه قاعدتا باید بتونه از روی همون تصاویر فایل پی دی اف این کار رو درست در بیاره. اگر در این زمینه مشکلی باشه میتونین با چند جستجو در ویدئوهای آموزشی که به وفور در نت یافت میشه روشهای مختلف و ریزه کاری های مربوطه رو بصورت تصویری ببینین و در نهایت با 2-3 بار آزمون و خطا نتیجه خوبی بدست میاد. این چیزی نیست که مختص این مدار هم باشه. هزاران مدار الکترونیکی در نت و کتابها و مجلات وجود داره که برای ساخت فیبرشون باید بهمین روش عمل کرد.