نویسنده |
پیغام |
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
سلام، نظر دوستان رومیخواستم، فقط باید حق عضویت پرداخته شود تابتونیم دانلودش کنیم،حالا ایا کاربردی هست؟ http://www.sibesiah.com/showthread.php? ... 8%B1%DB%8C
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
شنبه 4 مهر1394 - 12:12pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگر مداردیگری دارند اینجابزارند.
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
شنبه 4 مهر1394 - 12:14pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
مدار گودو هست بگردی توی نت پیدا میکنی بدون پرداخت هزینه بهت مدار وفایل هگز رو میده خودمم داشتم بگردم ببینم پیدا میکنم واست میزارم اما شما هم یک سرچی بزن یک وقت نتونستم پیدا کنم شرمندت نشم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 4 مهر1394 - 2:04pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
چشم ممنونم ازشما.
|
شنبه 4 مهر1394 - 3:39pm |
|
|
Hamed t
کاربر فعال
|
سلام فایلش فک کنم تو تاپیک بعد از خوندن تاپیک چنس دلم گرفت اقا رستم هست
بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)
|
شنبه 4 مهر1394 - 7:50pm |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
چنگیز جان نیافتم داداش شرمنده
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
شنبه 4 مهر1394 - 9:32pm |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: چنگیز جان نیافتم داداش شرمنده بهرام جان دشمنت شرمنده، ممنونم که جستجوکردی.
|
یکشنبه 4 مهر1394 - 1:10am |
|
|
hoshi
استادیار
|
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
یکشنبه 4 مهر1394 - 1:47am |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
Hoshi عزیز ممنون که این مدار رو گذاشتی، انشاالله روش کار میکنم . دوستان دیگرهم لطفا این مدار روبسازند، به امیدخدا مدارقابل توجهی باشه.
|
یکشنبه 5 مهر1394 - 11:41am |
|
|
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
درود ، شما میتونید یه از بلندگوی فلزیاب یه سیم بکشید به ورودی میکروفن موبایل که الان اسم نرم افزارش رویادم نیست ، خلاصه به یه برنامه اندرویدی میتونید این کار رو بدون دردسرساخت مدار انجام بدید، دوستان انجمن اگر این نرم افزار رو دارند لطفا بزارند.
|
دوشنبه 6 مهر1394 - 4:05pm |
|
|
|