شایان نوشته است:
سلام
ارش جان ممنون از اظلاعاتت ولی چیزی که هست یه کم ادم به منطقش جور نیست
شما درست میگی این دستگاه نظامیه . ولی دستگاهای کبری و گرت هم نظامی هستن .که در واقع میشه گفت گرت جزو اولین مین یابا بوده اگه اشتباه نکنم
بعدشم چرا ناراحت میشی حالا هر کی هر چی میگه درست یا غلط شما اطلاعاتتو بده بلاخره هر کسی برای خودش منطق و شعوری داره و میتونه تصمیم بگیره
من خودم تو این انجمن خیلی اعتراض کردم خیلیا هم ناراحت شدن خیلیا هم خوشحال خیلیا هم چیزی نگفتن .ولی مهم اینه که نتیجه نهایش چیز خوبی از اب در اومد
شما بیا با فروتنی هر چیزی که میدونیو بگو شاید اصلا شما اشتباه کرده باشی .شایدم دیگران اشتباه کردن و با گفته های شما پی به اشتباهشون ببرن
یا حق
حق با شماست شایان جان من تازه از یه حفاری برگشتم یکم خسته بودم ......عذر میخوام
من با اکثر پالسی ها یا تصویری ها کار کردم
گرت تو عمق پایین حرف نداره
OKM تو حفره خوب عمل میکنه
مینلب هم برا طلا تو عمق پایین خوبه ولی اپراتور یکم وارد نباشه ذرات میگیره البته اونقدر دوستان با تجربه هستند مثل آقای کرمی که به توضیح من نیازی نیست
اکثر فلزیابهای آمریکایی هم بی رودرواسی تفریحی هستند
با کبری من کار نکردم و قیمتش بالاست
لرنز هم فلزیاب خوبیه در مقابل پالس استار و تعداد زیادی فلزیاب ناشناس .. ولی باز اپراتوری وارد و با تجربه میخواد
حالا میرسیم به ایبینگر ,اگر کسی با ایبنگر کار کرده بیاد ایراداتش رو بگه ,من ایراداتی که با همه فلزیابها دیدم تو ایبنگر ندیدم درسته لرنز هم ماله آلمانه ولی دلیل نمیشه
اینجوری مثال بزنم ما میریم یه فروشگاه لوازم خانگی یخچال بخریم
همه میگن وای این بوش مال آلمانه صدتا می ارزه به سامسونگ و ال جی بله درسته ولی همون آلمان Mille زده شاید خیلی ها که میرن تو اون مغازه اسمشم نشنیده باشند ولی یخچالی که بوش زده ده رتبه پایینتره
یه مثال دیگه بچه های که با سنگ و گرانیت تو کارشون طرف بودند باید بدون وقتی میری تو بازار همه چی بوشه مته دژ بر و.... که مال آلمانه و خوبم هست ولی مته اش تو کار بعد چند روز کند میشه ولی مارکی هم هست که کمتر شنیده شده "هیلت"که اینم آلمانه وقتی باهاش کار میکنی مته اش به جای اینکه کند بشه تیزتر میشه!!!
ایبنگر تبلیغات زیاد نداره بله چون فروشش سازمانیه و نیازی به تبلیغ نداره
از سازمان ملل گرفته تا ارتشهای مختلف جهان
از این ها گذشته تجربه خودم باهاش
ثبات عالی
عمق بالا
عدم حساسیت به رطوبت و آب ....که البته فلزیابهای دیگه هم تبلیغ می کنند ولی در عمل ما چیز دیگه دیدیم
بعد من تو این یکسال که تو انجمن بودم بیشترش سکوت بوده علتش این بوده که دیدم عده ای منتظر هستند چیزی کسی بگه تا انجمن رو بهم بریزند و من نمیخوام تو این انجمن که انسانهای شریفی مثل مهندس حمید و مجتبی خان ....تا بچه های گلی مثل شما و دیگر دوستان هستند باعث ایجاد حاشیه بشم
از همه بچه ها واسه اینکه وقتشون گرفته شد عذر میخوام