kooroshxfx نوشته است:
آقای کرمی لطف کنین اطلاعات رو اینجا بفرمایین ممنون میشم
كوروش جان من نميدونم منظور شما از اين كارها چيه؟ اينجا واونجا چه فرقي ميكنه مهم اينه كه فلزياب ساخته بشه وجوابگوي دوستان باشه
حالا من تا يك جايي 12 رگولاتوه رو كار كرده ام و جواب هم گرفته ام و در مورد درست بودن كاركردنش به يقين رسيده ام الان هم روي افزايش عمق زنيش كار ميكنم
قطعات sx500 رو هم گرفته ام و دارم مونتاژش ميكنم اگه جواب بده به دوستان حتما اطلاع خواهم داد
در مورد ديجيتالي كردنش هم يه فكرايي كرده ام چون اين سيستم كاملا آنالوگ هست فقط روي يكي دو موردش ميشه براي ديجيتالي كردن مانور داد حالا اگه شما اطلاعاتي در مورد نحوه سمپل گيري دارين در برنامه ونحوه تفكيكش دارين بفرمايين تا من بگم كه عملي ميششه يا نه؟
من نمونه سيگنالهاي آيس lm 709 و خروجي 398 وهمچنين آي سي 4013 و همچنين آيسي ca331 بررسيش كردم
موضوع يكمي پيچيده تر از اونه كه شما فكر ميكنين من چند تا برنامه واسه آرش ايراني نوشتم و نظر ايشون رو خواستم اگه بخواين از روش ايشون استفاده كنيم ديگه بايد كل مدار رو عوضش كنيم
حالا شما اگه ممكنه برين به قسمت مدار تركيبي كاوشگر ونمونه برنامه ي من رو با برنامه آقا آرش بررسي كنين بعد يك برنامه شبيه برنامه من يا آقا آرش بنويسين تا در پروتيوس قابل اجرا باشه و من ببينم چقدر ميشود روي برنامه نويسي شما حساب كرد بعد الگوريتم واسه اين فلزياب ميدم شما برنامه اش رو بنويسين
اگر هم كه نتونستين ديگه هيچ
اميدوارم موفق باشين