انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:32pm

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جاوید نوشته است:
درود بر شما
خازن های که مشخص کردی بدین قرار هستند
خازن شماره 1یک 104
حازن شماره 2 3.3 میکرو
خازن شماره 3 10
خازن شماره 4 33 نانو
خازن شماره 5 33ns
خازن شماره 6 222 نانو
خازن شماره 7 k1 m

ممنونم جاویدعزیزازپاسختون
فقط درتکمیل فرمایشات اقاجاویدبایدبگم که خازن شماره 7که نامفهوم بنظرمیرسه مقدارش باید1نانوفارادباشه
یک خواهش دیگه جاویدجان میشه لطف کنی مشخصات کامل سیم پیچ هایی که باهاش هست روبرامون مشخص کنی وبگی باکدوم سیم پیچ به نظرشماعملکردسیستم بهتره اگه براتون مقدوره علاوه براندازه قطرلوپهاونمره سیم وتعداددورسیم پیچهامقادیراهمی وظرفیت القایی سیم پیچهاروهم مشخص کنین
باتشکر

یکشنبه 18 اسفند1392 - 9:28pm
استاد
استاد

roshik نوشته است:
جاوید نوشته است:
درود بر شما
خازن های که مشخص کردی بدین قرار هستند
خازن شماره 1یک 104
حازن شماره 2 3.3 میکرو
خازن شماره 3 10
خازن شماره 4 33 نانو
خازن شماره 5 33ns
خازن شماره 6 222 نانو
خازن شماره 7 k1 m

ممنونم جاویدعزیزازپاسختون
فقط درتکمیل فرمایشات اقاجاویدبایدبگم که خازن شماره 7که نامفهوم بنظرمیرسه مقدارش باید1نانوفارادباشه
یک خواهش دیگه جاویدجان میشه لطف کنی مشخصات کامل سیم پیچ هایی که باهاش هست روبرامون مشخص کنی وبگی باکدوم سیم پیچ به نظرشماعملکردسیستم بهتره اگه براتون مقدوره علاوه براندازه قطرلوپهاونمره سیم وتعداددورسیم پیچهامقادیراهمی وظرفیت القایی سیم پیچهاروهم مشخص کنین
باتشکر

درود بر شما
خود دستگاه یه لوپ 60 داره با ظرفیت حدود 140 میکر وهانری و با اهم 2.3
و سیمها سیم 20 روپوش دار پلاستیکی هست که هر دور دو تا موازی شدن و بعد به سر دوسیبم دور بعدی وصل می شوند و 10 دور دوتا سیمی هست و یک دور سیم لخت

یکشنبه 18 اسفند1392 - 9:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بازهم ازلطف شماممنونم جاویدجان
نمی دونم اقاامیرکجاهست وچراتوبحث هاکمترشرکت میکنه نکنه باقطعاتی که تهیه کرده داره بردفلزیابشوشخم میزنه وتمام قطعاتشوعوض میکنه :-?
بایدبگم که بهتره قبل ازتعویض قطعات ابتدا بردشومجددادقیق چک کنه چون احتمال داره جایی ازمداراتصالی کرده باشه وقسمتی ازمداراتصال کوتاه شده باشه وبعدازتعویض قطعه جدیدمجدداقطعه تعویضی روهم بسوزونه بنظرم مدارساده ای هست ومیشه اشکالشوبکمک یک مولتی مترشناسایی ورفع کرد :-BD

یکشنبه 18 اسفند1392 - 10:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

roshik نوشته است:
نمی دونم اقاامیرکجاهست وچراتوبحث هاکمترشرکت میکنه نکنه باقطعاتی که تهیه کرده داره بردفلزیابشوشخم میزنه وتمام قطعاتشوعوض میکنه :-?
بایدبگم که بهتره قبل ازتعویض قطعات ابتدا بردشومجددادقیق چک کنه چون احتمال داره جایی ازمداراتصالی کرده باشه وقسمتی ازمداراتصال کوتاه شده باشه وبعدازتعویض قطعه جدیدمجدداقطعه تعویضی روهم بسوزونه بنظرم مدارساده ای هست ومیشه اشکالشوبکمک یک مولتی مترشناسایی ورفع کرد :-BD

سلام به همه اقا امیر هم میاد و انقدر که اقا امیر به فکر شماهاست اتفاقا ایشون میخوان سریعا فلزیاب درست شه و برای شما هم گذاشته شه تا استفاده کنید
همینطور اقا جاوید
انشاالله درست میکنیم غمی نیست
اول باید فلزیاب درست شه بقیش کاری نداره

یکشنبه 18 اسفند1392 - 11:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
جاويد جان فكر ميكنم اونطوري كه مشخصه مدار مال 10 سال پيشه وشايد هم بشه برنامه هگز رو از ميكرو بيرون كشيد
وامير جان مصلحت ميدونم وقتي مدارتون راه افتاد شما مدار رو به مهدي جان بفرستين ايشون ميتونن به راحتي قطعات رو در بيارن واز فيبر كپي بگيرند اگه كپي دو طرف فيبر در دست باشه ميتونم براش pcb بزنم واينجا براي دوستان آپ كنم و مهدي جان هم ليست قطعات رو اينجا آپ كنند :ymhug:

یکشنبه 18 اسفند1392 - 11:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

فعلا همه خسته اند من که از صبح تا همین الان ازین دکتر به اون دکتر و ازمایشگاه و ..... بودم کاملا پنچر هستم

یکشنبه 18 اسفند1392 - 11:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
roshik نوشته است:

سلام به همه اقا امیر هم میاد و انقدر که اقا امیر به فکر شماهاست اتفاقا ایشون میخوان سریعا فلزیاب درست شه و برای شما هم گذاشته شه تا استفاده کنید
همینطور اقا جاوید
انشاالله درست میکنیم غمی نیست
اول باید فلزیاب درست شه بقیش کاری نداره

میگم مهدی جان جوری حرف زدی انگاراگه اطلاعات این فلزیاب برای ساخت اماده بشه شمانمیخواهی بسازیش اخه یک جوری توی جملاتت ازکلمات"به فکرشما"و"برای شما"استفاده کردی که منوهم به شک انداختی :D :)) :YMPEACE:

یکشنبه 18 اسفند1392 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

روشيك جان اين مدار رو كه همه ساخنه اند در شكلهاي مختلف فكر نميكنم دردي رو دوا كنه من هم هيچ علاقه اي به ساختش ندارم :D
ولي اگه از mdl كوچكتري شماتيكي گير بيارم همين فردا ميسازمش :D

یکشنبه 18 اسفند1392 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
روشيك جان اين مدار رو كه همه ساخنه اند در شكلهاي مختلف فكر نميكنم دردي رو دوا كنه من هم هيچ علاقه اي به ساختش ندارم :D
ولي اگه از mdl كوچكتري شماتيكي گير بيارم همين فردا ميسازمش :D

بی خیال شوچون به قول قدیمیهااون مداربرای مالقمه بسیاربزرگیه که به زحمت قورت دادنش نمی ارزه چون واقعاگلوگیره 8-} :((

دوشنبه 18 اسفند1392 - 12:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
نه منظورم این بود که اصل قضیه تعمیر فلزیاب جناب امیر خان هست ایشون دوست داره این مدار به همه بر سه وداشته باشن و بتونن کاوش کنن اتفاقا بسیار بچه دوست داشتنی و شریفی هم هستن
و من هم هم برای راه اندازی فلزیاب امیر خان هستم و هم با تصمیم امیر خان میخوایم بعد از درست شدن این فلزیاب ازش کپی زده برای شما دوستان عزیز هم گذاشته شه
مشکل من فقط بیماریم هستک که گه گاهی ریت میزنم انشاالله باید ببینیم چی میشه اخه این فلزیاب راه بیوفته و فیلمشو ببینیم ارزششو داره (میدونم داره)چشم در خدمتیم
جناب ناصر خان
من قبلا هم گفتم اگه این فلزیاب mdl8500 مثل همین فلزیاب اگه عکس از مدارش باشه و همینطور چنین اطلاعاتی رو داشته باشه باور کن میشینیم روش کار میکنیم حتی فقط اگه بتونیم بخش انالوگشو راه بندازیمو کار کنیم, افسوس که نیست

دوشنبه 18 اسفند1392 - 12:10am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , kaveh gh , Majestic12 و 433 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure