نویسنده |
پیغام |
امیدوار
کاربر فعال
|
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 4:07pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
حمید نوشته است: خیلی ممنون کوهیار جان ولی با عرض شرمندگی ولتاژ درسته! این دستگاه با باطری 18 ولت کار میکنه و همین ولتاژ هم روی صفحه نمایش داده میشه! این هم یکی از تغییرات جزئی هست که در مدار آقا مجتبی پیاده شده. متاسفانه الان من اگر بگم مدار تغییرات داشته یک داستان در انجمن درست میشه و اگر بگم تغییرات نداشته هم یک داستان دیگه!!! کلا ما هر کاری بکنیم یک عده ای هستن که بهانه جویی یا دشمنی میکنن. پس بنظرم توضیح بیشتر ندم بهتره و نتیجه نهایی مهمه که باید ببینیم دستگاه اقا مجتبی به کجا میرسه. امیدوارم مشکلی پیش نیاد. با سلام و درود ضمن خسته نباشید خدمت مهندس حمید و استاد مجتبی عزیز...بله مدار چنس رو باید کسی بسازه که واقعا تو این کار تخصص داره...فلزیاب چنس و من بارها و بارها با جی پی 4500 مقایسه کردم.امیدوارم دوستانی که ازش استفاده میکنن قدرش و بدونن
|
سه شنبه 3 تیر1393 - 5:46pm |
|
|
behnam9319
|
سلام برمهندس حمید ومهندس مجتبی واقعاخسته نباشید.خداییش خیلی خیلی قبولتون دارم فقط یه انتقاد ازاین دستگاه دارم که اسم دستگاه رو روی دستگاه هک نمیکردین اینا به خاطر این میگم که اگرخدی نکرده گیر مامورا افتاد مثل اف پی ال 35 نتونن اسم دستگاه رو پیدا کنن.بازم ممنون از زحماتتون.
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 3:12pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون بهنام عزیز لطف دارین. اسم این دستگاه دیگه بنظر من اهمیتی نداشت چون مشخصه که چه مداری هست و حالت محرمانه و اختصاصی نداره! از این گذشته وقتی مدار بالا میاد نام اصلی روی ال سی دی نوشته میشه. کلا فکر نمیکنم هیچ مشکلی داشته باشه.
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 4:44pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
سلام آقا حمید ممکنه نتایج تست این دستگاه چنس که تغییرات روش اعمال شده بفرمایید؟ با لوپ کوچک برای ابعاد مختلف فلز و فریم بزرگ ممنون
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 6:14pm |
|
|
az56
کاربر فعال
|
سلام حميد جان آيا ميشه از لوپ 45 سانتي شركتي به غير از لوپ خودش استفاده كرد ؟
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 9:27pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سید جواد نوشته است: سلام آقا حمید ممکنه نتایج تست این دستگاه چنس که تغییرات روش اعمال شده بفرمایید؟ با لوپ کوچک برای ابعاد مختلف فلز و فریم بزرگ ممنون اولا من هیچوقت عرض نکردم مثلا تغییراتی اعمال شده که نتیجه خیلی با مدار اصلی فاصله ای داشته باشه! این رو تاکید میکنم! پس انتظار جوابی از من نداشته باشین که بعدا باز هم دوباره دوستان مدعی تبلیغات کذب توسط ما بشن! مدار چنس حدود 8 ماهه توی انجمن کار شده و نتایجش مشخص هست. در خصوص نتیجه ساخت دستگاه خاصی که شخص آقا مجتبی میسازن بنده هم هنوز اطلاعی ندارم. خود ایشون هر وقت تمام کار ها رو انجام دادن و تست گرفتن اعلام میکنن. البته قرار هم هست کارکردش در خاک رو هم بصورت دقیق فیلمبرداری کنن!
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 10:51pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
az56 نوشته است: سلام حميد جان آيا ميشه از لوپ 45 سانتي شركتي به غير از لوپ خودش استفاده كرد ؟ مدار مشکل خاصی نداره که لوپ دیگه قابل استفاده نباشه. چون لوپهای با اهم کم و زیاد و ظرفیتهای مختلف عملا قابل استفاده هستن. ولی فکر نمیکنم لوپ دیگری به خوبی لوپ اصلی جواب بده چون لوپ مدار چنس چندین مشخصه داره که بخصوص برای عملکرد تفکیک باید رعایت شده باشن. در هر صورت تست کردنش در مدت زمان کوتاه ایرادی به دستگاه وارد نمیکنه! ولی اگر دیدین خوب جواب نمیده نباید استفاده کنین.
|
چهارشنبه 4 تیر1393 - 11:05pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان نمایی از دسته لوپ 60 سانتی البته این دسته جوری طراحی شده که میشه لوپ 100 سانتی هم بهش وصل کرد و اسکلت بندی این دسته بسیار مقاوم میباشد این دسته بصورت دو دستی طراحی شده و اپراتور براحتی و بدون خستگی زیاد شروع به کاوش میکند شبیه دستگاه چمن زنی دست گرفته میشه . چرا بنده بفکر این طرح افتادم: چند دلیل داره یک : استقامت بیشتر دو: بشه از این دسته برای دو تا لوپ استفاده کرد یعنی یکی 60 و دیگری 100 سه : این دسته و لوپ بصورت سه تیکه جدا میشه : 1 - لوپ 2- دسته بالایی 3- میله پایینی و اتصال به لوپ شاید به ظاهر یه مقدار سنگین بنظر برسه در برابر دسته های دیگه درعوض این لوپ استقامت و عمر بیشتری داره و میشه باهاش حتی لوپ 100 سانتی رو سوار کرد و به راحتی شروع به کاوش کرد و با سرعت بالا چرا بفکر لوپ 100 سانتی افتادم؟ اول قرار بود بیام یه لوپ 60 درست کنم و یک کویل یک در یک که بعد نظرم عوض شد اخه کویل یک دریک چون بصورت تارعنکبوتی ساخته نمیشه و داخل لوله قرار میگیره و بعلت باز و بسته شدن سیمها هی قطع میشن مشکل بوجود میاد و مهمتراز این ما با کویل یک دریک تفکیک انچنانی نداریم چون بصورت تار عنکبوتی نیست و حمل سختی هم داره باید دو نفره باشه و بند بهش وصل بشه و یک نواخت روی سطح زمین نمشه حرکتش داد به این فکر افتادم این دسته که قدرت زیادی داره و میتونه تحمل لوپ 100 هم بکنه پس براش لوپ 100 سانتی طراحی کنم همراه با لوپ 60 اینم عکسهایی از این دسته و لوپ 60 سانتی البته هنوز کابل بهش وصل نشده و شیلد هم نشده . قراره فردا برام اسپری گرافیت از تهران بفرستند و بعد از محکم کاری و ضد اب کردن لوپ کار رو تمام کنم برم رو زمین جهت تست
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 4 تیر1393 - 12:46am |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
حمید نوشته است: سید جواد نوشته است: سلام آقا حمید ممکنه نتایج تست این دستگاه چنس که تغییرات روش اعمال شده بفرمایید؟ با لوپ کوچک برای ابعاد مختلف فلز و فریم بزرگ ممنون اولا من هیچوقت عرض نکردم مثلا تغییراتی اعمال شده که نتیجه خیلی با مدار اصلی فاصله ای داشته باشه! این رو تاکید میکنم! پس انتظار جوابی از من نداشته باشین که بعدا باز هم دوباره دوستان مدعی تبلیغات کذب توسط ما بشن! مدار چنس حدود 8 ماهه توی انجمن کار شده و نتایجش مشخص هست. در خصوص نتیجه ساخت دستگاه خاصی که شخص آقا مجتبی میسازن بنده هم هنوز اطلاعی ندارم. خود ایشون هر وقت تمام کار ها رو انجام دادن و تست گرفتن اعلام میکنن. البته قرار هم هست کارکردش در خاک رو هم بصورت دقیق فیلمبرداری کنن! آقا زحمت کشیدی جواب دادی انشاءالله تو تست ها موفق باشه سپاسگذارم
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 5 تیر1393 - 4:45am |
|
|
|