saeid-hakimi نوشته است:
راستي از ورژن 5 براي ستخت اين فلزياب استفاده کرده که به گفته خودش از ورژن هاي ماقبلش سرتره و اينکه ايا واقعا حساسيت اين دستگاه به املاح زمين کم است يانه؟لطفاکساني اين که.اين فلزياب رو توزمين تست کردن درموردمقدارنفوذي به همراه ابعاد فلزات توضيح بيشتري دهند.پيشاپيش ازهمکاري شماسپاسگزارم.
دوست عزیز من این دستگاه رو با بهترین کیفیت ممکن ساختم . بردش نصف دلتا پالس آنالوگه و حساسیتش به طلا خوب نیست . من به خاطر تفکیکش ساختم اما به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان رو تفکیکش حساب نکنین . شاید برای اهداف سطحی بشه کمی اونم با کسب تجربه زیاد به تفکیکش اعتماد کرد . در کل من ساختش رو توصیه نمی کنم . به دو دلیل
1- فایل میکرو دمو علاوه بر محدودیت 500 دفعه ای در خاموش و روشن شدن دستگاه ، نسبت به فایل اصلی دارای تفاوت ساختاری و در کل کاهش برد و افت حساسیت به طلاست
2- دیجیتال کردن مداری مثل دلتا پالس در حالتی که خود مدار آنالوگ عملا فقط با یک ولوم از هفت ولوم کار میکنیم و توانش بسیار هم خوبه ، اصلا منطقی نیست . چون عملا چیز بهتری از دلتا پالس در نمیاد که کمتر هم هست .
من به چند موضوع در مورد فلزیاب های پالسی پی بردم که امیدوارم درست باشه . اول اینکه تفکیک سیستم پالسی یعنی کشک . دوم اینکه سیستم پالسی دیجیتال شده یک مدار آنالوگ قوی لزوما بهتر از مدار اولیه نیست و دست آدم برای اعمال تغییرات تو آنالوگ باز تره . و مهم ترین تجربه اینکه وقتی دیدین چند نفر در مورد یه موضوع نظر مشترکی دارن و کسب تجربه کردن قرار نیست لزوما فکر کنیم نتیجه ای که ما خواهیم گرفت بهتر میشه . اشتباهی که من در مورد pim-2 انجام دادم