انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 1 آذر1403 - 11:04pm

پاسخ به موضوع  [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 39  بعدی
 فلزیاب sx500 اقای کرمی 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
كرمي جان مرد مومن مگه ميخواي آپولو هواكني ديگ به ديگ ميگه ته ديگت سوخت ،داداشه من همه دوستان وقت ندارن و مشگل فراوان لااقل چندتا عكس از مدارت نثاره بچه ها كن دلخوش بشن مومن يكيش من نميخواى يه حالي به ما بدي

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

شنبه 16 شهریور1392 - 11:01pm
مدیر سایت
مدیر سایت

ARASH05550 نوشته است:
كرمي جان مرد مومن مگه ميخواي آپولو هواكني ديگ به ديگ ميگه ته ديگت سوخت ،داداشه من همه دوستان وقت ندارن و مشگل فراوان لااقل چندتا عكس از مدارت نثاره بچه ها كن دلخوش بشن مومن يكيش من نميخواى يه حالي به ما بدي

دوستان محترم لطفاً جو انجمن و محیط محترمانه و علمی این بخش و بخشهای دیگه رو با بیان الفاظ و کلمات نامربوط نسبت به دوستان زحمتکش انجمن سست و مخدوش نفرمائید ، اگر اساتید فیلم و عکس و غیره نمیگذارن ، هدفشون تفکر و تحقیق کاربران محترم بوده تا بتونن خودشون با ابتکار و فناوری و تفکر به مقصود دست پیدا کنن ، همین کاری که خیلی ها دارن انجام میدن امثال آقایان : fabienmartin - ali222 - آقای آرتین _ آقای کرمی _ مهندس آیگون

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 17 شهریور1392 - 8:05am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان و برادران محترم
هیچکسی از زندگی و گرفتاریها و مشغلات زندگی دیگری خبردار نیست ! پس لطفاً بهتره همدیگه رو بهتر درک کنیم ، آقای کرمی هم فرمایش کردن که تهیه فیلم به دلیل مشغلات زندگی و کار مقدور نیست ؛ دیگه دلیلی بر بیان بعضی الفاظ نبوده ، لطفاً رعایت بفرمائید تا طبعات حاصل متوجه شخص کسی نباشه .. متشکریم
[-X @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 17 شهریور1392 - 8:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
از استاد آيگون بابت زحماتيكه ميكشن تشكر ميكنم

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 17 شهریور1392 - 12:36pm

سلام.اقای کرمی و دوستان من sx500ساختم.اما چیزی سنس نمیکنه.میتر.ولوم صدا.25کیلو.مولتی ترن.همشون کار میکنن.صدا کمو زیاد میشه.با مولتی قطع و وصل میشه.هیچ قطعه ای داغ نمیکنه.رو2n3055 دست میزنم شوک وارد میکنه.اما نمیدونم چرا سنس نمیکنه. :( چندین بار با ذره بین مدارو چک کردم.اما قطعی یا اتصالی پیدا نکردم.اهم لوپم بالا زد تقریبا شد 6.پتانسیومتر 50 نداشتم بجاش 220 گذاشتم.از ترانس 22ولت برای تغذیه مدار استفاده میکنم.وقتی رو استانه تنظیم میکنم و شیع فلزی روی لوپ میزارم میتر بر عکس میره میچسبه ته.از اساتید ممنون میشم کمکم کنن مدارمو راه بندازم. =(( :D

دوشنبه 18 شهریور1392 - 4:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fabienmartin نوشته است:
کدوم نقشه برد مدار چاپی درسته؟ اگر مقدور هست برام اپ کنید اینجا؟ این مدار نقشه شماتیک داره یا نه؟

منتظرم یه نقشه برد مدار چاپی خوب بذارید....

دوشنبه 18 شهریور1392 - 6:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
مشکلتون احتمال زیاذ از لوپتون هست

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دوشنبه 18 شهریور1392 - 6:59pm
YIM

محمد نوشته است:
مشکلتون احتمال زیاذ از لوپتون هست

ممنون از پاسخت.با کویل دیگه امتحان کردم فایده نداشت.اینبار که روشنش کردم.2n3055دیگه شوک نداشت و در عوضش صدا میداد.مثل صدای ترانس برق.

دوشنبه 18 شهریور1392 - 7:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
با کودل دیگه یعنی چی خوب شما حتما در امر ساخت کوئل باید ظرفیتو اهم لوپو در نظر بگیرید خطا اهم متر هم حداقل اگر از این معمولی ها استفاده کنید و باتی هم ضعیف نباشه 0.8 اهم هست که باید کم بشه.البته میتونید تست کنید اهم مترو تو رنج 200 اهم بزار و 2 سره مولتی مترو به هم بزن

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دوشنبه 18 شهریور1392 - 7:30pm
YIM
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
سلام ed جان حتما مقدار ولوم و پایین بیار پتانسیومتر و بچرخون باید صدای تق تقش بشنوی.مقدار خازن کنار4013 رو هم 10نانوفاراد بگیر رو تنظیم مولتی ترن هم دقت کن.باز هم میگم رو تنظیم مولتی ترن فوق العاده حساسه

دوشنبه 18 شهریور1392 - 7:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 390 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 39  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Saeidpor2 و 188 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure