انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 3:18am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

درسته مهدی جان منظور منم نسخه 1.35 بود. فکر میکنم دیگه کم کم دارم حواس پرتی میگیرم سر این پروژه و فشار کاریش! ترجیح میدم بعد این اصلاح فعلا چند روز استراحت کنم و منتظر نتایج تست دوستان باشم. #:-s :D

جمعه 19 دی1393 - 3:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس جان نیم ساعت دیگه وقت بده . من الان رسیدم خونه ;)

جمعه 19 دی1393 - 3:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان عزیز بعرضتون برسونم متاسفانه ایرادی جزئی ولی اساسی و تاثیر گذار در فلزیابی داخل سیستم منوی نسخه 1.35 وجود داره! حالا ببینیم تا یک ساعت آینده کی میتونه ایراد رو شناسایی کنه که من متوجه بشم دوستان در چه مرحله ای از کار هستن! :D بعدش برای جلوگیری از تاثیر این اشکال در تستهای دوستان نسخه اصلاح شده رو قرار میدم.

مهندس جان وقتی پهنای پالس رو بیشتر از حد لوپ پایین میاریم coil error میده و هر کاری میکنی مثل اینه که لوپ بهش وصل نیست یا باید یه لوپ دیگه بهش وصل بشه که مقدار پهنای لوپ بالا بره تا اون یکی لوپ رو بشناسه یا اینکه باید از اول آیسی رو پروگرم کنیم

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
دیشب که ورژن1.35 را روی میکرو زدم، احساس کردم مدار نویز بیشتری نسبت به ورژن قبلی به خودش میگیره . بنابراین دوباره ورژن 1.30 را تزریق کردم ، نتیجه درست بود. ورژن 1.35 نویز پذیر تره. حالا دلیل فنیشو نمیدونم.
البته ممکنه ایراد از مدارمن باشه.

آخرین بار توسط pouya83 در جمعه 19 دی1393 - 3:59pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 19 دی1393 - 3:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کاووشگرجان منم با اين حالت مواجع شدم اما دليلش رو به حساب پروگرم بد ميدونستم

جمعه 19 دی1393 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حميد عزيز سلام
دستگاه من نميدونم چرا فقط لوپهاي با اهم كم رو ميخونه مثلا دو تا لوپ داشتم كه 1 اهم بودن و ماله چنس بودن اونا رو ميخونه البته هر دو عنكبوتي با سيم 1 كه يكيش با سيم معموليه و يكيش با تفلون (رو تفلون با ديلي 6 راه ميافته و رو معمولي با ديلي 8 )ولي دو تا لوپ 1.7 دهم اهم هم دارم كه هيچكدوم رو نمي خونه و coil error میده البته هر دو لوپ معموليه عنكبوتي نيستن
مهندس شما فكر ميكنيد ميتونه از همون 357 باشه ؟
ممنون @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

آخرین بار توسط archilO در جمعه 19 دی1393 - 4:03pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 19 دی1393 - 3:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash99 نوشته است:
کاووشگرجان منم با اين حالت مواجع شدم اما دليلش رو به حساب پروگرم بد ميدونستم

نه دوست عزیز این مشکل تو تو ورژن های قبلی هم وجود داشت

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 4:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
kavoshgar نوشته است:
حمید نوشته است:
دوستان عزیز بعرضتون برسونم متاسفانه ایرادی جزئی ولی اساسی و تاثیر گذار در فلزیابی داخل سیستم منوی نسخه 1.35 وجود داره! حالا ببینیم تا یک ساعت آینده کی میتونه ایراد رو شناسایی کنه که من متوجه بشم دوستان در چه مرحله ای از کار هستن! :D بعدش برای جلوگیری از تاثیر این اشکال در تستهای دوستان نسخه اصلاح شده رو قرار میدم.

مهندس جان وقتی پهنای پالس رو بیشتر از حد لوپ پایین میاریم coil error میده و هر کاری میکنی مثل اینه که لوپ بهش وصل نیست یا باید یه لوپ دیگه بهش وصل بشه که مقدار پهنای لوپ بالا بره تا اون یکی لوپ رو بشناسه یا اینکه باید از اول آیسی رو پروگرم کنیم

این مورد را همین الآن تست کردم ، هیچ مشکلی بوجود نیومد.شاید به مشخصات کویل بستگی داشته باشه .

جمعه 19 دی1393 - 4:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
ممنون رضاجان.
ولتاژهای شما که خوب و درست هستن. ایشالا موفق باشین.
ولی عجب سوالی فرمودین! بهتره من از شما بپرسم وقتی تمایل به استفاده از هدفون دارین خب چرا این کار رو نمیکنین؟! :D در واقع هر سیستمی که دارای بلندگو هست میشه به جاش هدفون هم گذاشت. این هیچ کاری نداره و هر هدفونی هم جوابگو هست. دیگه باید خودتون یک جک هدفون در نظر بگیرین و به خروجی صوتی وصل کنین. اگر هم احساس کردین صداش با هدفون خیلی قوی هست میتونین یک مقاومت مثلا 100 اهم با سیم جک هدفون سری کنین که صدا ضعیف تر بشه. یا بهتر از اون میتونین از هدفون های ولوم دار هم استفاده کنین! دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره. مدار در این زمینه محدودیتی نداره.

دوستان برای استفاده هدفون و چگونگی نصب فیش مادگی آن به همراه ولوم برای کم و زیاد کردن میزان صدا در هر فلزیابی از نقشه زیر استفاده کنند :-Q

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 19 دی1393 - 4:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پویا جان
مشخصات لوپی که بهش وصل کردم یه لوپ 1.5*1.5 بود که ظرفیتش 502 میکروهانریه فرکانس 2.1 پهنای پالس 130 انتگرال 42 گراند 2 جواب نداد مجبور شدم با همون مشخصات یه لوپ 60 بهش وصل کنم تا دوباره مدار راه بیوفته

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

جمعه 19 دی1393 - 4:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 99 , 100 , 101 , 102 , 103 , 104 , 105 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: ahmedhsk42 و 204 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure