انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 7:06am

پاسخ به موضوع  [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ashkbos نوشته است:
alirezaii21 نوشته است:
ashkbos نوشته است:
یکی قیمت قطعات اینو بگه لطفا.

مدارو با 30 تومن میتونی بسازی با باطری و جعبه و لوپ حدودا 100تا 150 میشه ولی بسازید ضرر نمیکنید من 12رگولاتور و تی ال و غیره رو با قطعات نظامی ساختم ولی همشونو گذاشتم تو کمد فقط با این مدار کار میکنم چون مطمئن تره و کارایی بیشتری داره @};-

خیلی خیلی ممنونم داداش . یک سوال دیگه داشتم میخواستم یکی از این مدارها را بسازم موندم tl12000 بسازم یا اینو

در عمق زنی و حذف ذرات tl12000 خوبه یا این مدار؟؟؟؟

دوست من تی ال تکنولوژی آنالوگ و برای حداقل 20 سال پیشه درحالی که مدار مهندس حمید محصول 2014و2015 هست فعلا هم خوب جواب داده حالا شما حساب کارو کنید دیگه البته دردسر ساخت رو هم درنظر بگیرید مدار مهندس ساختش از brnهم راحتره

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

جمعه 19 دی1393 - 10:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دم سازندش گرم ،،،،،

جمعه 19 دی1393 - 10:45pm
مدیر کل
مدیر کل

kamal857 نوشته است:
مهندس جان میشه گزینه های accept, reject
ایجاد کرد.
چیزی عین لندکرافت.

این قابلیتها مربوط به بحث تفکیک میشه و ایشالا در آینده که روی موضوع تفکیک کار کنیم و به امید خدا موفق بشیم طبیعتا اضافه خواهد شد. فعلا تمرکز ما روی جزئیات سنس خود فلز با حداکثر قدرت و حداکثر ثبات ممکن هست.

جمعه 19 دی1393 - 11:22pm
مدیر کل
مدیر کل

vistac2000 نوشته است:
مهندس حمید عزیز بابت زحماتتون و ارتقای مرتب نرم افزار جا داره ازتون تشکر ویژه کنم...

در مورد پروگرامر Multi AVR میخواستم همونو بگیرم ولی سایت eca.ir قسمت فروشش کار نمیکنه...
آیا پروگرامر USB برای AVR | ساخت هونام گستر که ایران میکرو داره مناسبه و خوب جواب
میده با برنامه Extreme Burnur AVR ...؟

دوستانی که از این پروگرامر USB برای AVR | ساخت هونام گستر استفاده کردن راهنمایی
کنند که همینو بخریم خوبه یا حتما باید بریم دنبال پروگرامر Multi AVR ؟؟؟

ممنون

پروگرامری که با این برنامه جواب میده باید از نوع USBasp باشه که پروگرامر مولتی هم همینجور هست. شما توی مشخصات پروگرامری که قصد خرید دارین اگر توضیح USBasp رو ملاحظه کردین میتونین مطمئن باشین که با برنامه پیشنهادی بنده مشکلی نداره.
همونطور که در لینک زیر دیده میشه ؛ پروگرامر مد نظر شما هم از همین نوع هست و در عین حال در قسمت مشخصات بطور مشخص ذکر شده که توانایی پروگرام میکروی ATmega328 رو هم داره:
http://www.hoonamgostar.com/index.php/p ... model-v1-2
پس این پروگرامر قطعا جواب میده و قیمتش هم مناسب هست و میتونین تهیه کنین.

جمعه 19 دی1393 - 11:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
سلام آقاحمید

موقع شارژ باطری برای اینکه میزان ولتاژ باطری را در صفحه ببینیم لازمه که کویل به مدار وصل باشه تا منوی اصلی مدار و همینطور ولتاژ باطری دیده بشه. آیا میشه در هنگام شارژ بدون اتصال کویل و فقط با اتصال یک عدد سلف مقاومتی یا هر سلف دیگه با اندوکتانس و مقاومت مشابه کویل به دو سر محل اتصال کویل مدار توسط یه کانکتور به این منظور رسید؟

ممنون

جمعه 19 دی1393 - 11:37pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان البته این چیزی هم که فرمودین برای خودش موضوعی هست که جای تامل داره! من روی این موضوع فکر میکنم ولی بعید میدوم راه خوبی داشته باشه. کاری که شما فرمودین قابل انجام هست بشرطی که سلف مقاومتی خیلی ضعیف نباشه که بسوزه! ولی بهرحال با اتصال لوپ مصرف حدود 100 میلی آمپری خواهید داشت که شارژ باطری رو کند میکنه. حالا اگر کاری کنیم که بدون لوپ هم ولتاژ باطری قابل نمایش باشه ؛ اتفاقی که میفته این هست که باز هم سیستم میکرو و ال سی دی حدود 40 میلی آمپر جریان میکشه! بنظر من راه بهتر اینه که شما هر از گاهی دستگاه رو روشن کنین و ولتاژ رو ببینین و اگر هنوز شارژ نشده بود خاموشش کنین. وگرنه ایده شارژ باطری در حالیکه مدار روشن هست از چند نظر ایراد داره و میتونه به مدار هم آسیب برسونه.

جمعه 19 دی1393 - 11:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
پویا جان البته این چیزی هم که فرمودین برای خودش موضوعی هست که جای تامل داره! من روی این موضوع فکر میکنم ولی بعید میدوم راه خوبی داشته باشه. کاری که شما فرمودین قابل انجام هست بشرطی که سلف مقاومتی خیلی ضعیف نباشه که بسوزه! ولی بهرحال با اتصال لوپ مصرف حدود 100 میلی آمپری خواهید داشت که شارژ باطری رو کند میکنه. حالا اگر کاری کنیم که بدون لوپ هم ولتاژ باطری قابل نمایش باشه ؛ اتفاقی که میفته این هست که باز هم سیستم میکرو و ال سی دی حدود 40 میلی آمپر جریان میکشه! بنظر من راه بهتر اینه که شما هر از گاهی دستگاه رو روشن کنین و ولتاژ رو ببینین و اگر هنوز شارژ نشده بود خاموشش کنین. وگرنه ایده شارژ باطری در حالیکه مدار روشن هست از چند نظر ایراد داره و میتونه به مدار هم آسیب برسونه.

مهندس جان منظور من شارژ باطری با مدار روشن نبود . منظورم اینه که برای دیدن میزان شارژ باطری بجای اینکه دایما" کویل رو به مدار وصل کنیم یک لحظه اون سلف رو به محل اتصال کویل وصل کنیم تا مدار بالا بیاد و دوباره مدار رو خاموش کنیم.

شنبه 19 دی1393 - 12:09am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
مهندس حمید در فلزیاب هایی که بدون لوپ روشن نمی شوند از روشی که دوستمون گفتند استفاده میشه
در این حالت هم از فیش نظامی 5 یا 6 پین برای سر شارژر و اتصال لوپ استفاده میشه

اغلب مردم به نیت فهمیدن گوش نمی دهند , آنها گوش میدهند که جواب دهند.

شنبه 19 دی1393 - 12:10am
مدیر کل
مدیر کل

متوجه شدم پویا جان. بله با اتصال سلف که امکانپذیره ولی باز من فکر میکنم ببینم میشه حالت مستقیمی برای این کار گذاشت یا نه.
kobani عزیز البته شما درست میفرمایین. ولی بنده نمیتونم مساله خاصی رو در نظر بگیرم و مکانیزم اتصالش دیگه به عهده خودتون هست و بستگی به باطری و شارژر مورد استفاده هم داره.

شنبه 19 دی1393 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
متوجه شدم پویا جان. بله با اتصال سلف که امکانپذیره ولی باز من فکر میکنم ببینم میشه حالت مستقیمی برای این کار گذاشت یا نه.
kobani عزیز البته شما درست میفرمایین. ولی بنده نمیتونم مساله خاصی رو در نظر بگیرم و مکانیزم اتصالش دیگه به عهده خودتون هست و بستگی به باطری و شارژر مورد استفاده هم داره.

مهندس جان به نظرم اگه بتونیم هنگامی که دستگاه روشنه و لوپ بهش وصل نیست بغل همون کویل ارور که مینویسه یه ولتاژ باطری هم داشته باشیم مفید خواهد بود

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

شنبه 19 دی1393 - 12:31am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27768 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 453 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure