انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 4:41pm

پاسخ به موضوع  [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 22  بعدی
 3رگولاتور جناب كهيال 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقای موسوی عزیز من یه سوال دارم؟ L-)
شما که نمیخواسستی مدار فاش بشه چرا اطلاعات نصفه اونو دادی دست دوستان؟شما با این کارتون کلی دعوا راه انداختین از این گذشته زمینه کلاه برداریو مهیا کردید.
یه چیزی این وسط ایراد داره چه جور شما با نرم افزار جی پی ار تونستید تصویر مدار پالسیو بگیرید اخه این ۲ سیستم باهم زمین تا اسمون فرق دارن در کل اگه میخوای مدارتو بفروشی قشنگ یه وبلاگ بزن و توش تبلیغ کن نه اینجوری مردمو به جون هم بندازی این کار دور از شعور یه انسانه [-X

دوشنبه 12 اسفند1392 - 4:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

همه جا هکرها به سایتها حمله میکنند
اینجا B-) فروشنده ها شانس و میبینی ~X(

دوشنبه 12 اسفند1392 - 10:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ای کاش فقط یک بارهم که شده به وقتمون ارزش بدیم وبجای بحث وجدل های زرگری رومداری متمرکزبشیم واگرهم امیدزیادی به ساخت یک مدارخوب نیست لااقل برای بالابردن بارعلمیمون تبادل نظرکنیم :YMPRAY:
دوستان بجای دست به دامن این وان شدن بیاییدروی خودمدارارائه شده بحث کنیم وبه داشته های خودمان تکیه کنیم :-BD
درقسمت نوسانسازوسمپل گیرمداربنظرم میشه کارکردوبایک برنامه نویسی ایسی 555و4013روازمدارحذف کرده ولغزش فرکانسی مداروکم کردحتی میشه درقدم بعدی سمپل های مختلف براش درنظرگرفت وروی تفکیک حرفه ای مدارهم تمرکزکرد
درقسمت درایورسیم پیچ هم بهتره که ازماسفت های سرعت بالاکمک گرفت البته جایگزینی این قطعه باترانزیستوردوقطبی زیادپیچیده نیست وارزش کارروداره
ضمنابنظرم درقسمت ساخت 15+ولت (برای تغذیه ایسی ها)راندمان مداردرنظرگرفته شده پایینه وخروجی صافی نداریم که میتونه روی عملکردمدارتاثیرمنفی بزاره بنابراین باتوجه به استفاده ازنقطه24+باطری به عنوان زمین مداردراصل 15-ولت به15+ولت تبدیل میشه که میتونیم ازمدارات بهترمعکوس کننده(voltage converter) کمک بگیریم مثل یک چیزی توخانواده ای سی7660 البته مصرف جریان این قسمت ازمدارناچیزه وبه تقویت جریان نیازنداره
ضمنادرقسمت تغذیه رگوله شده اصلی مدار(سیم پیچ مدار)دوعددرگولاتورباهم موازی شده که ازدیدعلمی اشکال داره نمیدونم عملاچقدردرکارکردمدارمیتونه مشکل سازبشه :-?

دوشنبه 12 اسفند1392 - 11:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m.mousavi.eone نوشته است:
سلام خدمت دوستان وبا عرض پوزش
آقای ناصر جقجقه خوبه شد یک نمونه از این مدارو برات فرستادم تا پریروز اسرار میکردی فایل هگزشرو بهت بدم حالا دیگه دیدی که دستت نمیرسه دست به دامن همه شدی تا بتونی برنامشو بنویسی ولی خودتو خسته نکن تو که بابت راه اندازی 12 رگلاتوری از من اطلاعات گرفتی چیه حالا میخوای برنامه بنویسی چه عرض کنم بحق چیزای ندیده به قول خودت =)) =)) =))
راستی آقا ناصر تا یادم نرفته دستگاهرو که به قول خودت الان یکی دو ماهی میشه تحویل دادی نمیخوای پول مدار رو بدی؟ ;)

سلام
شما به من يه آيسي پروگرم شده ايتمگا فرستادي منهم براتون آيسي فرستادم با اين تفاوت كه شما برنامه رو
قفل كردي فرستادي من ولي من قفل نكردم
يادمه از موقعي كه با من آشنا شدي چهار پنج تا pcb طراحي كردم فرستادم
يادمه هر وقت به مشكلي برميخوردي بهم زنگ ميزدي :)]
داداش من در رفاقت براي شما كم ارزش قائل نشدم ولي متاسفانه شما درك نكردين
اگه موضوع پوله اطلاعاتي كه از من گرفتي رو پولي كنيم تو به من بدهكار ميشي
راستي اون مدار sx كه در پروتيوس طراحي كرده بودم ايراد عمدي داره خودت رو علاف نكن :)) =))
ولي اينو ميتونم بگم خوبي بايد دو طرفه باشه نه اينكه سعي كني از رفيق براي دسترسي به نفع خودتون استفاده كني
به گفته خودتون شما كه مدارات محرمانه
kxs
رو خريدي :D
شما فايل ردياب جديد من رو ميخواستين در عوض ميگفتين كه برات هگز تصويري ميدم ولي من خودم برنامه اش رو با السيدي 16 در 2 نوشتم وبهتون گفتم كه به هگز شما نياز ندارم وبرنامه ردياب رو نميتونم بدم
ناراحت نشو فكر نكنم مهندس حميد بتونه برنامه مدارت رو بنويسه
اگه تونست اون برنامه اي كه خودم نوشتهام به ايميلت ميفرستم
:-*

دوشنبه 12 اسفند1392 - 3:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

هر چی فروشنده هست اینجا جم شدن کهخخخخخ
هاهاهاهاها خیلی باحالید بخدا

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

دوشنبه 12 اسفند1392 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوشمان آمد :ymsmug:
بحث کم کم داره علمی میشه :-\

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

دوشنبه 12 اسفند1392 - 5:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نگاه کنین دونفرکه درانجمن دیگه برای هم قربون صدقه میرفتندحالامتوجه شدندکه یکی ازاون یکی فریبکارتره وهرکدومشون میخواسته روسراون یکی شیره بماله حالاهم اومدن اینجاوناسزاهاشونوتوی این انجمن به همدیگه میدن نمیدونم چراهمونجای قبلی به کارشون ادامه ندادندومیخوان اینجاروالوده کنند :-* :ymhug: :ymdevil: ~X(
دوستان من این افرادروزیادمقصرنمیبینم خوب جواینجاطوری شده که راحت میتونن باهم درددل کنن(تبادل اطلاعات جای دیگه بدوبیراه وناسزاهااینجا) بنظرم مقصراصلی مسئولین انجمنندکه بیتفاوت ازاین قضایامیگذرندانگاراونهاهم ازاین مسائل بدشون نمیاد :-w :-w :-w

دوشنبه 12 اسفند1392 - 6:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
اخه روشیک جان این انجمن شده انجمن رو کردن دست کلاهبرداران
و بخاطره همینه اینجا دستشون رو میشه
اصلا یه جورایی کار خداست اخه تو هیچ انجمنی مثل اینجا نمیتونی کلاهبردارا رو بشناسی و دستشون رو برای همه رو کنی
اینا هم انقد مشغول کلاه گذاشتن سر مردم ساده هستند که هواسشون به خودشون نیست که داره کلاه سرشون میره =)) =)) =)) =))

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

دوشنبه 12 اسفند1392 - 7:16pm
مدیر کل
مدیر کل

بله roshik جان بنده که احتمالا باید خیلی از این بحثها خوشم بیاد! :-w :D
بهرحال در چند صفحه اخیر مطالب متعدد و مختلفی مطرح شد که بعضا حاوی نکات خوبی هم بود. بنده هم در خصوص بعضی موارد مطرح شده نظر خودم رو عرض میکنم.
خب در خصوص حضور انواع و اقسام فروشنده ها که خودتون اوضاع رو مشاهده میکنین! ظاهرا ترجیع بند مشترک همه فروشندگان محترم هم اشکال مختلفی از همون مدار 12 رگولاتور معروف هست! جدا از قدرت اون مدار این مساله واقعا تامل بر انگیزه ؛ چرا این دوستانی که هر کدوم ماشالا ادعای علم و سواد و طراحیشون دنیا رو فرا گرفته همگی گیر دادن به همین مدار؟! یعنی یکی از این اساتید فروشنده نمیتونست مدار بهتری رو خودش طراحی کنه؟! یعنی بیس یک مدار دیجیتالی واقعی باید تا این حد آنالوگ باشه؟!! دوستان فروشنده شما رو بخدا دست بردارین! این چه بساطیه که درست کردین؟ کدوم بیسوادی مدار دیجیتال رو با نمونه گیر آنالوگ طراحی میکنه؟ این اتفاقا از بیسوادی و کپی کاری شماست که یک مدار آنالوگی که چند سال پیش فاش شده و مدار قویی بوده انتخاب کردین و بدون تغییر کلی مدار فقط قسمتهای به ظاهر دیجیتال و تصویری رو بهش اضافه کردین که صرفا ارزش تجاری داره و تاکید میکنم هیچ ارزش کاربردی نداره! من ممنون میشم شما یک فیلم از هر فلزیابی در کل دنیا بمن نشون بدین که عملکرد قسمت تصویری و یا حتی تفکیکش در عمق 3 متری داخل خاک چیزی باشه که بشه مورد قبول دونست! چنین چیزی وجود خارجی نداره. پس اضافه کردن باقی سیستم فقط برای کسب سود برای فروشندست. خود فروشندگان محترم هم خیلی خوب اینو میدونن.
در خصوص قسمت تصویری اگر بخواد اضافه بشه این قسمت اصلا ارزشی نداره و بویژه در مورد فلزیاب پالسی به هیچ دردی جز نمایش زیبا و فریبنده نمیخوره! همه میدونن که یک ال سی دی بزرگ گرافیکی چقدر دستگاه رو حرفه ای و کارامد نشون میده بخصوص اگر بجای اطلاعات بددبخور فلزیابی شما عکس یک کوزه طلا رو بصورت ثابت روی صفحه ترسیم کنین!!! فروشندگانی که معترض این حرف بنده هستن ممنون میشم عملکرد قسمت تصویری در خاک رو در یک فیلم بطور مشخص نشون بدن. زحمت تست حضوری به تک تک خریداران هم پیشکش!
در مورد تفکیک هم بهتره کلا این مساله رو به ویژه در مورد پالسی ها فراموش کنین. فلزیاب پالسی بصورت تقریبا مطمئن یعنی مثلا 80 درصدی فقط آهن رو میتونه از غیر آهن مشخص کنه. غیر اون هیچ تفکیک قابل حسابی وجود نداره و در نهایت باز هم همه چیز اسیر اگر و اما هاست. به ویژه در خاک و با توجه به اثری که خاکهای مختلف روی فلزات میذارن حساب و کتاب تفکیک که معمولا در هوا انجام شده کاملا عوض میشه و هر چه عمق بیشتر باشه بدتر میشه و اصلا قابل تکیه نیست. حالا همین تفکیک اندک هم فقط تا نصف عمق نهایی که فلزیاب جواب میده قابل حساب هست و جالب هست بدونین که حتی شکل هندسی یک فلز هم بسیار در تشخیص تفکیک فلزیاب ها تاثیر داره و در وی ال اف ها هم همین داستان هست! حالا شما عیار مختلف فلزات و تفاوتی که برای فلز سالها مدفون در خاک ایجاد میشه رو در نظر بگیرین! دوستان هیچ فلزیابی در کل دنیا وجود نداره که مثلا جنس فلز رو در 3 متری داخل خاک مشخص کنه!
با توجه به دو نکته قبل پس شما خودتون قضاوت کنین سیستم تصویری و تفکیک قراره به چه دردی بخوره؟ اون عزیزانی که فلزیاب با قدرت 5 متری تصویری میگیرن و عملا 2 متر هم نمیزنه و تا 1 متر هم حتی تفکیک نداره سر همین چیزاست که کلاه سرشون میره! دقت کنین هیچ فروشنده ای اگر توانش رو داشت که دستگاهی با همین کاراییهای ادعایی ارائه بده نیاز نبود تبلیغ کذب بکنه و دستگاه ناکارامد رو عرضه کنه و در نهایت فحش و نفرین رو به جون بخره! اینجاست که باید گفت خریدار هم باید عاقل باشه و با اندیشه اینکه این دستگاه دیگه گره گشای حل مشکل هست و فرداش هم دفینه پیدا میکنه ؛ وسوسه نشه.
جناب ناصر چند بار اشاره کردین بنده نرم افزارشو بنویسم! فکر کنم با توجه به توضیحاتی که عرض کردم توصیه شما عملا در جهت تلاش برای هیچ هست! وگرنه بنده اگر میخواستم طراحی کنم که چنین مداری در نظر نمیگرفتم و جز قسمت نهایی پالس و تقویت کننده ابتدایی هیچ چیز دیگری در مدار نمیذاشتم و باقی کار رو صرفا بصورت نرم افزار انجام میدادم! این مسخره بازی های چند رگولاتور بازی مخصوص شماهاست! حالا یکی 12 تا میذاره یکی 3 تا میذاره یکی دیگه میگه نه 1 رگولاتور کافیه! تمام خلاقیت شما شده قسمت رگولاتور!!! هر مبتدی هم متوجه میشه کارکرد یک مدار فلزیاب به خدا به تعداد رگولاتورها نیست که شما نهایت قدرتتون رو در همین بخش گذاشتین و بنظر میاد اصل مدار هیچ فرقی نداره. حالا یک روز این فروشنده مدارشو میذاره تو انجمن. فردا یک فروشنده دیگه باز همینو میذاره! چند ماهه الان همین داستانه. چرا؟ چون همشون همین مدار رو گیر اوردن و یک قسمت تصویری که فقط ارزش نمایشی و بسیار گمراه کننده داره بهش چسبوندن و خودشون هم میدونن اصل مدار خیلی جاها فاش شده و به بهانه اون میخوان حالت تصویریشو به قیمت بالا بفروشن. پس همشون همین کار رو میکنن.
بنابراین دوستان اگر توضیحات بنده رو قبول دارین قید تمام متعلقات و توسعه های بعدی این مدار رو بزنین و بطور جدی از خرید مدل تصویری یا دیجیتال این مدار دوری کنین. چیزی که از توی این قضیه در میاد صرفا خود همین مدار هست و لاغیر! بعضی دوستانی هم که در این تاپیک فعالیت میکنن من دیدم در سایر انجمنها هم در مورد این مدار فعالیت داشتن و نتیجه عملی حاصل نشده. پس من خواهش میکنم کسی اگر واقعا قصد کار روی مدار رو داره خودش هم دست به کار بشه.

دوشنبه 12 اسفند1392 - 8:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید فرمایش شما رو تایید میکنم من در یک مورد با یه دستگاه 12 رگلاتوره برخورد کردم که یک LCD گرافیکی روش گذاشته بودن که فقط ولتاژ باطری رو نشون میداد و در یک طرف تصویر یک میخ و در طرف دیگر تصویر یک کوزه پهن که نوار گرافیکی به این سمتها حرکت میکرد . و عملا یک چیز نمایشی بود دوتا باطری خشک 12 ولت با دو عدد بازر و دارای مدار شارژر داخلی با LM317 و لوپ یک متری با کابل شبکه . جالبه روی برد دوم نوشته بود LCD DRIVER یعنی چیزی مثل کیت آماده بود. الانم موجوده داراه خاک میخوره . خریدارش کلی پول بالاش داده بود . باکس شیری رنگی داشت . خلاصه این 12 رگلاتوره شده نون آور مثلا بعضی مهندسای ایرانی و اسباب دردسر برادران کاوشگر .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

دوشنبه 12 اسفند1392 - 9:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 216 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 22  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 458 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure