انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 2 آذر1403 - 2:40am

پاسخ به موضوع  [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 47  بعدی
 dx 7000 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mahdi8877 نوشته است:
سلام
نه منظورم این بود که اصل قضیه تعمیر فلزیاب جناب امیر خان هست ایشون دوست داره این مدار به همه بر سه وداشته باشن و بتونن کاوش کنن اتفاقا بسیار بچه دوست داشتنی و شریفی هم هستن
و من هم هم برای راه اندازی فلزیاب امیر خان هستم و هم با تصمیم امیر خان میخوایم بعد از درست شدن این فلزیاب ازش کپی زده برای شما دوستان عزیز هم گذاشته شه
مشکل من فقط بیماریم هستک که گه گاهی ریت میزنم انشاالله باید ببینیم چی میشه اخه این فلزیاب راه بیوفته و فیلمشو ببینیم ارزششو داره (میدونم داره)چشم در خدمتیم
جناب ناصر خان
من قبلا هم گفتم اگه این فلزیاب mdl8500 مثل همین فلزیاب اگه عکس از مدارش باشه و همینطور چنین اطلاعاتی رو داشته باشه باور کن میشینیم روش کار میکنیم حتی فقط اگه بتونیم بخش انالوگشو راه بندازیمو کار کنیم, افسوس که نیست

مهدی جان بااطلاعات بسیارناقصی که ازاین فلزیاب دارم بکاربردن قسمت انالوگ براش نامفهومه دقیقامثل اصول کارکردمداریش که به ظاهرباهیچ گروه فلزیابی هم قائده نیست

دوشنبه 18 اسفند1392 - 12:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حرف منم همینه همون قسمت انالوگش پیدا شه ومعلوم چیه دیگه مشخص میشه که در چه حد واندازه است بقول شما اگه سیستم سالم ازش بود خوب میشد و هم تایمینگها و چیزای دیگشو میکشیم بیرون

دوشنبه 18 اسفند1392 - 12:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدي جان اين فلزياب كاملا دجيتاله چون اوسيلاتور و قسمت مولد سمپل گيرش ازطريق ميكرو ساپورت ميشه
فقط قسمت درايو سيم پيچ و قسمت پيش تقويت اوليه و قسمت انتيگرال گيرش آنالوگه كهاز طريق a2d باز نمونه ها ديجيت شده وبه ميكرو ميرند واين طرف راستش هم3 چهارتا آيسي آنالوگ داره كه مطمعنم براي فيدبك و ثبات سيستم هست و از اون مقاومتها زياد در كنار هم به عنوان dac ( مبدل ديجيتال به آنالوگ ) با سيستم مقاومتي r به 2r
با سيستم فيدبك گيري از پالس گراند استفاده شده خلاصه پيش اين مدار dx7000 مثل غول خودنمايي ميكنه دروغ نيست كه از قديما گفته اند هر گردي گردو نميشه :)) =)) :D ;)

دوشنبه 18 اسفند1392 - 12:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ببین ناصر جان بالاخره همون چندتا ایسی توبخش انالوگ محسوب میشه و به نظر من بخش انالوگش مهمتره
بخش دیجیتالش که فقط پالس ماسفت و پالسهای نمونه و pwm مربوط به اون مقاومتها هستش
وسعت در بخش دیجیتالش به این دلیله که طراحی مدار قدیمیه و قطعات هم همینطور از اونجای که این at80 هم قدیمین و نه a/d خوبی بر خوردارن مجبور به استفاده a/d اکگسترنال شدن و یا بخاطر وضوح یا بیت پایینتر
اون قسمت مقاومتها هم همینطور که بجاش میشه از dac استفاده کرد البته تازه در میکرو های arm و xmega اودن dac داخلی گذاشتن البته برای فیدبک گراند دیگه الان همه از dac استفاده میکنن چون دقتش بالاست و چطور میشه مقایسش کرد با اون مدار pwm به v که با چند مقاومت طراحی شده
در ضمن اون ایسی پیش تقویت کننده هم ad844 نیست چون این ایسی جدیدتره و اون ایسی یا نمونه پلاستیکی lm709 هست یا ne5534 اصلا از نوع طراحیش معلومه

دوشنبه 18 اسفند1392 - 1:06am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

این تصویر مربوط DX 8000 که یک مدل بالاتر از این فلزیابه شاید بدرد مقایسه بخوره و به شناسایی قطعات کمک کنه:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 18 اسفند1392 - 1:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب hoshi
ممنونم بخاطر عکس
عکسهای واضحتر و پشت مدار هم هست؟

دوشنبه 18 اسفند1392 - 1:27am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

خواهش میکنم مهدی جان
عکس واضحتر که ندارم ولی عکس از پشت فیبر هست

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 18 اسفند1392 - 1:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

تا اونجايي كه مشخصه قسمت تريشهلد مدار رو ديجيتالي كرده اند منتها قسمت هماهنگي مولد پالسش همون لاجيك 4013 هست
به هر حال جالبه فكر كنم ثباتش بهتر از آنالوگ باشه
مولتي ترن 10 دور در اين مدار نيست؟ فك كنم همون قسمت ديسكريميناتور هست ~X( نميدونم چطوري حذفش كنم ببرمش روي ميكرو
هوشي جان ممنون از آپ عكسها
در مورد عمق زنيش اطلاعي دارين؟
در مورد اصول پردازش سيگنال ديجيتال در فلز ياب ها اطلاعاتي دارين؟
فكر ميكنم با اين روش اثرات سرما روي تغيير تريشهلد مدار از بين بره :D
چطور تا بحال به فكرم نرسيده بود :ymhug: باز ممنونم
برنامه نوسيش برام مثل آبخوردنه :D

دوشنبه 18 اسفند1392 - 2:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان
ممنونم به خاطر همکاری صمیمانه همگی
خدا میدونه من قابل تعریف نیستم
دیشب هم سر درد عجیبی داشتم که به جای 10 ساعت 8 مغازه را تعطیل کردم و همون دیشب یکی دو بار آمدم انجمن ولی نتونستم بمونم ، خیالتون راحت باشه من سر حرفم هستم
خواهشا به صدق گفتار من شک نکنید

............................... بیا گنــاه کنیــم، جایی که خــدا نباشد..........................

دوشنبه 19 اسفند1392 - 8:29am
استاد
استاد

درود بر شما
قبل از من یکی این دستگاه را دستکاری کرده البته کلید روشن خاموش اون خراب شده بود و فقط کلید را تعویض کرده بود و کاری به برد نداشته
دوتا فیش که از هر یکی سیم زرد و سبز بیرون اومده و در تصویر مشخص کردم به و ولتاز مثبت و منفی باطری البته یکی به 8 ولت و برد انالوگ را به 12 ولت وصل کردم بازر ی که روی برد میکرو هست صداش در میاد و در طوب ال سی دی یک ردیف خونه مربه شکل از این سر تا اون سر میاد ولی نوشته روی اون ظاهر نمیشه و هم بازر انالوگ و هم بازر میکرو صوت می کشند.البته ناگقته نمونه که من سیم زرد رنگ را به منفی باطری و سیم سبز رنگ را به مثبت باطری وصل کردم. اون دو تا فیش که در عکسی مشخص کردم اونی که روی برد میکرو هست کنارش نوشته مثبت 6 ولت ولی بدون اینکه به جای اون را وضل کنم صوت میکرو در میاد ولی سیم زرد رنگ به منفی باطری وصل هست .گویا من سیمهای مثبت و منفی را اشتباهی میزنم. در صورت امکان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم یک از سیمها به مثبت و کدوم به منفی باطری وصل بشه هم برد میکرو و هم برد انالوگ
در ضمن چون سه باطری 6 ولتی توی جعبه دستگاه بود دقیق نمی دونم که 18 ولت باید باشه یا 12 ولت البته رگولاتور 7912 روی برد در قسمت ورودی ولتاز هست ولی در تصویر که مشخص کردم یکی از پایه های یک کانکتور نوشته 18 که میاد به روی برد میکرو

دوشنبه 19 اسفند1392 - 12:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 463 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 47  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 279 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure