نویسنده |
پیغام |
جاوید
استاد
|
حمید نوشته است: اینطور که ایشون به من فرمودن ظرفیت 120 میکرو هانری بوده و با این لوپ 30 سانتی فیبر مسی 9 در 9 سانت رو تا 120 سانت سنس کردن! نتیجه ای که تقریبا نزدیک به غیر ممکن بنظر میرسه! اگر این نتیجه درست باشه روی برد نهایی با لوپ بزرگ تا 4 متر هم میشه حساب کرد! اینکه ظرفیت کم بوده ولی برد زیاد هست بدلیل سیستم خاص این لوپ هست. وگرنه با لوپهای دیگه اگر تعداد دورها خیلی کم بشه برد افت زیادی میکنه. تا جاییکه بنده هم بررسی کردم تفکیک با تغییر طرفیت زیاد خراب نمیشه. اما دیگه 120 میکرو هم خیلی کم هست و اصولا در پالسی ها این مقدار متداول هم نیست! نمیدونم تغییرات نهایی بنده چقدر ارتباط به چنین نتیجه ای میتونه داشته باشه! اما اون چیزی که مسلم هست کار کردن روی لوپ حداقل برای این فلزیاب هنوز جای نتیجه گیریهای بهتری داره. درود بر شما قبلا توی پیام خصوصی هم به شما گفتم که لوپ یک دستگاه زیمنس را باز کردم و دیدم سیمها دو تا دوتا موازی شدند و یک سیم شدند تا به اخر که ظرفیت اون 138 میکرو هانری و 9 دور سیم موازی 2 تایی بود که برای لوپ 60 سانتی استفاده شده بود و برای یک سکه 500 تومانی 60 سانت برد در هوا داشت البته صاحب دستگاه خودش گفت و من خودم تست نکردم
|
یکشنبه 29 دی1392 - 9:12pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان شب بخير من 1 لوپ با قطر داخلي 53 سانت با سيم 1.2 پيچيدم كه مقاومتش حدود 0.6 اهمه . ولي وقتي به مدار وصل ميكنم فقط از مدار صداي بم ترررررررررررررررررررررر مياد(مثل صداي موقعي كه فلزي به سيم پيچ چسبيده ميشه) و خط سيگنال پر ميشه. اما وقتي با 2 دستم محل اتصال كابل به سيمپيج رو ميگيرم و فشار ميدم اون صدا قطع ميشه و سيگنال در حالت شروع قرار ميگيره. ممنون ميشم دوستان راهنمايي كنن. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 29 دی1392 - 9:27pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
كرمي نوشته است: مرسی مهندس
بله برای خودم هم باور نکردنیه یه کمی Q3گرم میکنه ولی با هیت سینگ برطرف میشه...متاسفانه ترافیک سایت سنگینه اگه شد حتما تصاویر و میذارم مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید: اگر ظرفیت پایین بیاد ممکنه مدار آسیب ببینه!؟ آیا دلیل گرم شدن Q3 پایین بودن ظرفیت نسبت به مقدار اصلی مدار همون 400 هستش؟ اگر نه پس چه دلیلی داره که این قسمت گرم میشه ، مگرجریان زیادی از مدار عبور میکنه در حالت موازی !؟
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
یکشنبه 29 دی1392 - 11:02pm |
|
|
hoshyar191
کاربر حرفه ای
|
دوستان اگه تلاشهای آقای کرمی به نتیجه برسه میتوان بجای کابل آیفون از کابلهای مخابراتی که خصوصیات بهتر و خلوص مس بالاتری دارند هم استفاده نمود . کابلهای مخابراتی در انواع 2زوج 4 زوج 6زوج 8و10 زوجی ساخته میشوند و در داخل هرکابل یک سیم مسی بدون روکش جهت شیلد وجود دارد و کل کابل شیلد پیچی ( فویل آلومینیومی ) شده است البته این کابلها کابلهای هوایی هستند و برای ارتباط از پست تا درب مشترک استفاده میشوند . هر زوج جهت تشخیص و کراستاک بهم تابیده شده است ( که فکر میکنم این پیچش نتیحه خوبی در لوپ داشته باشه) و قطر هر رشته نیم تا شش دهم میلیمتر است . در هرصورت اگر نتایج و تحقیقات جناب کرمی با موفقیت همراه باشه آمادگی دارم توضیحات و مطالب بیشتری در مورد سیم وکابلهای مخابراتی ارائه بدم.
علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.
|
دوشنبه 29 دی1392 - 12:05am |
|
|
ARASH05550
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 5 خرداد1392 - 12:06am پست: 704 محل اقامت: iran
|
سلام استاد كرمى عزيز لطفا زحمت عكسهارو بكشيد -باتشكر
خداوندا چرا؟؟؟ عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!
|
دوشنبه 29 دی1392 - 12:43am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام خدمت آقاحمیدعزیز یه سوال درمورد مقاومت موازی با لوپ. دارم واینکه چه رابطه ای بین مقاومت موازی بالوپ ومقاومت خود لوپ در فلزیابها وجودداره؟منظورم اینه که با افزایش ویا کاهش مقاومت لوپ،مقاومت موازی بایدچطور تغییربکنه؟آیا این رابطه مستقیمه ویا عکسه؟یعنی اگه مقاومت لوپ را افزایش بدیم،مقاومت موازی هم باید افزایش داده بشه یا کاهش وبالعکس؟ ممنون
|
دوشنبه 29 دی1392 - 12:44am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Robin hood نوشته است: كرمي نوشته است: مرسی مهندس
بله برای خودم هم باور نکردنیه یه کمی Q3گرم میکنه ولی با هیت سینگ برطرف میشه...متاسفانه ترافیک سایت سنگینه اگه شد حتما تصاویر و میذارم مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید: اگر ظرفیت پایین بیاد ممکنه مدار آسیب ببینه!؟ آیا دلیل گرم شدن Q3 پایین بودن ظرفیت نسبت به مقدار اصلی مدار همون 400 هستش؟ اگر نه پس چه دلیلی داره که این قسمت گرم میشه ، مگرجریان زیادی از مدار عبور میکنه در حالت موازی !؟ نه رابینهود عزیز من روی این مدار خیلی کارها کردم و ماسفت ها هیچ آسیبی ندید! علت گرم شدن ماسفت 3 هم کم شدن ظرفیت لوپ هست و هم مقاومت لوپ که در مجموع باعث میشه جریان بالایی از داخل لوپ عبور کنه که این جریان طبیعتا از ماسفت گرفته میشه.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 9:16am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
pouya83 عزیز ارتباط خیلی دقیق و قابل محاسبه ای بین لوپ و مقاومت سر لوپ وجود نداره. در واقع مقاومت دمپینگ بیشتر از روی شکل موج میرایی لوپ پس از پالسها باید بررسی بشه و اگر بعد پالس اعوجاج اضافی در موج میرا مشاهده شد باید مقاومت موازی لوپ کمتر بشه. بعنوان یک قاعده کلی هر چقدر لوپ کیفیت پایین تری داشته باشه و خازن داخلیش بیشتر باشه ؛ مقاومت موازی باید کمتر باشه. طبیعتا وقتی ظرفیت لوپ هم بالاتر میره باز هم مقاومت باید کمتر بشه. در هر صورت این مساله مدار با مدار فرق میکنه و به سیستم پالس و فرکانس و پهنای پالس هم بستگی داره. لذا بهترین مقدار از طریق اسیلوسکوپ قابل پیدا کردن هست. اگر این مقاومت زیاد پایین باشه اندکی از قدرت کاسته میشه و در مورد این مدار مقدار گارد هم بالاتر میره. اگر هم مقاومت زیاد بالا باشه بی ثباتی و حساسیت اضافی ایجاد خواهد شد. در هر صورت با مشخصات لوپی که مطرح شده و به فرض عدم استفاده از لوپ معمولی ؛ مقاومت 680 اهم مقدار مناسبی هست.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 9:21am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
حمید نوشته است: pouya83 عزیز ارتباط خیلی دقیق و قابل محاسبه ای بین لوپ و مقاومت سر لوپ وجود نداره. در واقع مقاومت دمپینگ بیشتر از روی شکل موج میرایی لوپ پس از پالسها باید بررسی بشه و اگر بعد پالس اعوجاج اضافی در موج میرا مشاهده شد باید مقاومت موازی لوپ کمتر بشه. بعنوان یک قاعده کلی هر چقدر لوپ کیفیت پایین تری داشته باشه و خازن داخلیش بیشتر باشه ؛ مقاومت موازی باید کمتر باشه. طبیعتا وقتی ظرفیت لوپ هم بالاتر میره باز هم مقاومت باید کمتر بشه. در هر صورت این مساله مدار با مدار فرق میکنه و به سیستم پالس و فرکانس و پهنای پالس هم بستگی داره. لذا بهترین مقدار از طریق اسیلوسکوپ قابل پیدا کردن هست. اگر این مقاومت زیاد پایین باشه اندکی از قدرت کاسته میشه و در مورد این مدار مقدار گارد هم بالاتر میره. اگر هم مقاومت زیاد بالا باشه بی ثباتی و حساسیت اضافی ایجاد خواهد شد. در هر صورت با مشخصات لوپی که مطرح شده و به فرض عدم استفاده از لوپ معمولی ؛ مقاومت 680 اهم مقدار مناسبی هست. باسلام ممنون جناب آقاحمید اگه بخواهیم از لوپهای باقطر بزرگتر برای این مدار ویاحتی برای مدارات دیگه استفاده کنیم، جهت سهولت در امر جابجایی ،لاجرم باید از از نوع معمولی پیچیده بشن،در این صورت آیا مقاومت680 باید کمتر بشه؟ آیامیشه بجای این مقاومت از یک ولوم یک کیلو جهت تنظیم استفاده کرد؟ باسپاس
|
دوشنبه 30 دی1392 - 10:12am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان اتفاقا چندوقته من به فکر این بودم که بشه از ولوم برای لوپهای مختلف استفاده کرد . یعنی همون کاری که توی بی اران کردیم. البته امیدوام که موضوع مقاومت موازی لوپ برای انواع لوپها مشکلی نداشته باشه . یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 30 دی1392 - 10:22am |
|
|
|