نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: دوستان دقت کنین جناب کرمی فرمودن از کابل آیفون استفاده کردن که داخلش 9 رشته سیم داره! بعد این 9 تا رو بصورت 3 تا 3 تا به هم وصل کردن. خوب با این حساب همین کار رو بنده هم کردم و طرح شماره 1 میشه که مقاومت هم پائین میاد ، ولی اگر سیم های رنگی داخل کابل تک تک به هم سری بشن اونوقت مقاومت میره بالای 2/5 تا 3 اهم و مناسب نیست ، برای همینه که باید سیم ها دو تا دوتا یا اگر باز هم مقاومت بالا رفت باید سه تا سه تا با هم سری بشن تا مقاومت ایده آل بدست بیاد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 30 دی1392 - 1:24pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: حمید نوشته است: دوستان دقت کنین جناب کرمی فرمودن از کابل آیفون استفاده کردن که داخلش 9 رشته سیم داره! بعد این 9 تا رو بصورت 3 تا 3 تا به هم وصل کردن. خوب با این حساب همین کار رو بنده هم کردم و طرح شماره 1 میشه که مقاومت هم پائین میاد ، ولی اگر سیم های رنگی داخل کابل تک تک به هم سری بشن اونوقت مقاومت میره بالای 2/5 تا 3 اهم و مناسب نیست ، برای همینه که باید سیم ها دو تا دوتا یا اگر باز هم مقاومت بالا رفت باید سه تا سه تا با هم سری بشن تا مقاومت ایده آل بدست بیاد خوب با یه حساب سرانگشتی شاید بشه قطر سیمها راهم بدست آورد، استنباط من اینه حالا شاید دقیق نباشه! با توجه به اینکه محیط کویل حدود 0.95 متر میشه و سیمها هم سه تایی باهم موازی شدن پس عملا یک کابل سه رشته ای داریم که چهار دور پیچیده شده که میشه 12 دور ! یا همون حدود 12 متر... حالا اهم این کویل شده 0.6 پس اهم هر متر کابل میشه حدود 0.05 که معادل سیم نمره 0.65 هست و با توجه به مقاومت سیمها در حالت موازی که سیمها با هم جمع میشه که معادل نمره 0.65 است میتونیم استنباط کنیم که هر رشته سیم قطری بین 0.20 تا 0.23 ممکنه داشته باشه.
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
دوشنبه 30 دی1392 - 1:53pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
نه نه اشتباه نکن جناب رابین حود عزیز هر رشته سیم رنگی داخل کابل آیفون شماره 0.65 هست که جنس مس نرم و خوبی هم داره ، به نظر بنده جنس مس هرچقدر نرم باشه بهتره ، خوب با این حساب هر دورشته سیم که با هم وصل بشه باید بشه 0.130
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 30 دی1392 - 2:05pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
نه مهدی جان 0.65 + 0.65 میشه 1.3 ، در حالت موازی اینجوریه و اهمشون هر متر نمره 1.3 خیلی پایین میشه شاید 0.012 اهم!
|
دوشنبه 30 دی1392 - 2:12pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
رابین هود عزیز،درحالت موازی،مقدارمقاومتها بصورت معکوس باهم جمع میشه.بنابراین اگه بخواهیم بجای مثلا سیم نمره 0.65بقول شما ،از سه رشته سیم نمره پایینتراستفاده کنیم سایز این سیمها باید طوری محاسبه بشه که مقاومت هر رشته سه برابراین سیم باشه.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 2:25pm |
|
|
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
pouya83 نوشته است: رابین هود عزیز،درحالت موازی،مقدارمقاومتها بصورت معکوس باهم جمع میشه.بنابراین اگه بخواهیم بجای مثلا سیم نمره 0.65بقول شما ،از سه رشته سیم نمره پایینتراستفاده کنیم سایز این سیمها باید طوری محاسبه بشه که مقاومت هر رشته سه برابراین سیم باشه. آقا پیغامهای قبلی رو بخونید ذقیقا منظور من همینه
|
دوشنبه 30 دی1392 - 2:32pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
Robin hood نوشته است: نه مهدی جان 0.65 + 0.65 میشه 1.3 ، در حالت موازی اینجوریه و اهمشون هر متر نمره 1.3 خیلی پایین میشه شاید 0.012 اهم! کاملاً درسته برادر ، بنده اشتباه کردم ببخشید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 30 دی1392 - 2:48pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
نگا کن آقا مهدی، آقای کرمی سیمها رو از کابل خارج نکرده، بلکه خود کابل رو به صورت تخت پیچیده، یعنی به جای اینکه 4 دور کابل رو جمع کنه، به صورت تخت پیچیده
|
دوشنبه 30 دی1392 - 2:51pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
خوب برای مقایسه نتایج با لوپ 19 سانتی آقا مهدی به نظر من باید 8 دور از این کابل رو به صورت تخت بپیچیم، با قطر داخلی 14 و قطر خارجی حدود 21، بعد طبق شکل طرح اول 3 تا 3 تا سیم ها رو موازی کرده و بهم وصل کنیم.
|
دوشنبه 30 دی1392 - 3:09pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان توجه کنند اگه از باطری سیلد برای مدار استفاده میکنند که اصلاح اتمی میگن نمیدونم اسم اتمی رو چطوری روش گذاشتند چون اگه پلمپ در رو باز کنید می بینید که چند تا سوراخ برای اب باطری وجود داره این نوع باطریها بعد از حدود شش ماه یا کمی بیشتر دیگه خراب میشن قابل استفاده نیست میندازن دور میرن یکی دیگه میخرن نه اشتباه نکنید حالا اسد اف میگه چکار کنید تا کارایی شون رو بالا ببرید اگه یکی از باطری ها رو بشکونید میبینید توش پنبه داره حالا این پنبه چیه چرا میذارن توش برای اینکه اب اسید به بیرون نریزه پنبه رو کمی با اسید خیس میکنند دیگه اسید اضافه نمیریزند حتی بعضی موقع من دیدم شرکتا پنبه رو خوب اغشته به اسید نمی کنند در نتیجه باطری مخصوصا باطری های چراغ قوه زود خراب میشه در اصل خراب نمیشه اسید شون خشک میشه دیگه شارژ نمیشه اگه زیاد مثل یکسال همین طوری بمونه الکترود شون خراب میشه دیواره ها میریزند دیگه به درد کار نمیخورند هر وقت از این باطری ها خریدید پلمپ درب رو با چاقو باز کنید با سرنگ اب اسید با چگالی 1250 توش بریزید تا پنبه کاملا خیس بشه یا اصلا پرش کنید بعد یکساعت اسید اضافه رو خالی کنید درب رو ببندید و با چسب پی وی سی رازی چسب بزنید تا 50 درصد افزایش کارایی داره من حتی باطری رو تازه میخرم توش اب باطری میریزم دو برابر کار میده سعی کنید هر دو ماه توش چند قطره اب اسید بریزید البته اگه زیاد استفاده میکنید حتی باطری های که خراب شدند راحت جواب میده به شرطی که زیاد خشک نمومده باشه و دیواره الکترود خراب نشده باشه من خیلی از باطریها رو زنده میکنم اتفاقا خوب هم جواب میده .اب اسید هم از فروشگاه لوازم خودرو بگید 1250 چهار لیتری دارند فقط اب مقطر به جای 1250 به شما ندند قیمتش من یکماه پیش خریدم 3000 تومان بود. دوستان اگه باور ندارید امتحان کنید چون واقعا باطری خراب نمیشه اسیدشون خشک میشه این تجربه من بود در اختیار شما گذاشتم حتی باطری تازه هم گرفتید توش اسید 1250 بریزید فقط اسید سلفوریک 1850 نریزید خطرناکه اماده ش رو بخرید اسید 1250 اگه برای چنس هم باطری ندارید نگران نباشید برید تعمیرگاه الکترونیک بگید باطری خراب میخوام اگه گفت برا چی میخوایی بگو برای تحقیق درسی تو کتاب میخوام داخلشو باز کنم بشکافم استاد ما گفته لازم دارم مثل من دیگه 50 تومان پول ندید بخرید اونی که دو.رش رو خط کشیدم ازتعمیرگاه گرفتم 12 ولت 7 امپره من با یک امپر جریان کشی راحت 4 ساعت کار میکنه از نو هم بهتره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 30 دی1392 - 5:12pm |
|
|
|